Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Imi pare bine, Laura Garner,[/i], ca si tie iti place Chiara, si pe noi ne incanta. Si in final Utrogestanul l-ai lasat? Cand? Instinctul imi spune sa nu ascult si sa mai folosesc 1 pe zi macar pana la 20 de saptamani. Rau nu are ce sa-mi faca. Cred. Dar medicului meu nu-i pot spune a imi raspunde aiurea daca nu il ascult. ofta mare pe deseara! 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hop si eu la apel
Arianna e nascuta marti, 18nov. Cand am plecat din spital mi s-a spus sa o scot de a doua zi afara, cate 5-10 minute, apoi sa cresc in fiecare zi durata plimbarilor.Mie dr mi-a spus ca si bebeii au nevoie de plimbari, ca si ei sufera dc nu schimba zile in sir atmosfera, la fel ca si noi. Cine se simte bine dc nu iese cu zilele din casa?
Nu am iesit chiar a doua zi, dar sambata, la 5 zile, a iesit tati pe terasa din fata casei cu ea invelita intr-o patura groasa. Puteti vedea in poze, prima poza. Afara fulguia
Eu am considerat-o pe zanica mea de la inceput egalul meu. Daca eu nu ma infofolesc, atunci nici ea nu are de ce sa fie imbracata cu n-spe haine.
Chiar am facut unele schimbari pt noi. Inainte aveam in casa 24 de grade. De cand am adus-o de la spital, avem 22. Noaptea doarme neinvelita (nu suporta sa fie invelita), cu o pijama cu botosei, fara body pe dedesubt, cum auzisem eu ca trebuie. Noi avem multe body-uri cu maneca scurta nepurtate.
Cd o scoteam afara ii puneam un body cu maneca scurta, haine 'de iesit' (adica o bluzita si un pantalonas sau o salopeta) peste care ii puneam costumasul cosmonaut. Dc era f frig (noi stam in camp, si temp era mai scazuta si batea des vantul) ii puneam si o paturica, pt ca landoul nostru nu are captuseala de care vorbea Otilia.
Un sfat: luati landou cu protectie, care se si ridica putin, ca tine bine de vant.
Arianna nu a racit niciodata. Vedeti in poze cum era ea la munte. pe dedesubt avea un costumas mai grosut, pantalon si jacheta. La 8 sapt a fost prima data la mare. era frig, dar i-a priit aerul. a dormit pt prima data mai mult.
vroiam sa va mai scriu, dar sunt cu ea in brate, a adormit la san.

Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Multumim, Corina, sunteti parinti curajosi si frumosi, sa va creasa fericita printesa! 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, daca nu am fost clara in mesajul anterior, incerc acum In sapt 12 (adica de cand am implinit 12 sapt, eu asa calculez) am luat 5 Utrogestan / zi, in sapt 13 4/zi, in sapt 14 3/pe, in sapt 15 2/zi, in sapt 16 1/zi si gata, din sapt 17 nu l-am mai luat. In sapt 15 am avut o sangerare puternica, dar mi s-a spus ca nu din cauza progesteronului. Se pare ca am avut un cheag care s-a eliminat si slava Domnului bebe nu a fost afectat.

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Mi-a dat mami reteta de papansi fierti O sa iesim mai tarziu dupa branza si daca am noroc si gasesc unde m-au indrumat niste prietene, o sa fac diseara

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Scuze. tu ai explicat clar, sunt eu mai anchilozata de la atata stat in pat. Multumesc inca o data

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner
Andre, daca nu am fost clara in mesajul anterior, incerc acum In sapt 12 (adica de cand am implinit 12 sapt, eu asa calculez) am luat 5 Utrogestan / zi, in sapt 13 4/zi, in sapt 14 3/pe, in sapt 15 2/zi, in sapt 16 1/zi si gata, din sapt 17 nu l-am mai luat. In sapt 15 am avut o sangerare puternica, dar mi s-a spus ca nu din cauza progesteronului. Se pare ca am avut un cheag care s-a eliminat si slava Domnului bebe nu a fost afectat.Laura 20+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna seara gravidute dragi . Hop si eu la apel Fetele mele de la cozonacei v-au spus deja cum e cu iesitul cu copii mici afara, va scriu totusi si eu cum am facut cu fetita mea. Ne-am exeternat la 7 zile de la nastere si a fost iesirea din spital pana la masina si din parcare pana in casa. In maternitate in fiecare seara si dimineata deschideam gemul cam jumatate de ora pt aerisit, Miruna era cam la 3 metri distanta de geam. Era fosrte cald in salon, o inveleam cu paturica si atat. Acasa, la 10 zile de la nastere am invelit-o in paturica cu fermoar si am stat cu ea la geam cam 5 minute, crescand progresiv in fiecare zi. La noi a durat mai mult pana am iesit efectiv afara pt ca nu aveam carucior dar cam la o luna asa am iesit la plimbare. Caruciorul pe care il aveam atunci nu avea nici un fel de husa, se lasa la orizontala si avea capotina dar cam atat. Eu o imbracam pe Miruna in body cu maneca lunga, panatlon cu labuta si un costum de fas pe deasupra (si caciulita subtire de bumbac). Fara fular sau cum am mai vazut, cu batista pe fata (brrr). Nu ieseam la plimare in zilele cu ceata deasa (eu stau langa Dunare, mai erau si zile de astea) sau cu vant puternic. Sunt convinsa ca va veti descurca foarte bine, lasati instinctul sa va spuna ce e bine si mai putin vocile din jur (eu am avut multe de astea care comentau fiecare decizie de a mea). Va pup si sarcini usoare in continuare.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Nu mai este nimeni pe aici?????

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Nu mai stiu care dintre voi spunea ca o doare burta ca la cm, am citit in diagonala dar din cate stiu eu alea sunt contractii si la varstele voastre de sarcina, nu e o veste buna. Poate ar trebui mers la doctor.

PS. Nu vreau sa sperii pe nimeni dar prudenta nu strica niciodata. Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ba eu sunt
dar acum ma bag la un , asa ca nu sunt vreo ora...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput