Stiu ca s-a mai discutat aici pe forum, nu mai stiu cum se chema subiectul. Se dadeau solutii pentru oalele arse... am patit-o si eu ieri si n-am reusit sa o curat. Am fiert niste lapte in oala care nu trebuia, asa ca m-am ales cu o arsura de toata frumusetea. Stiti ceva solutii?
Eu in general in oalele arse pun la fiert apa cu clor, cateva minute. Se duce substanta arsa de pe ea, desi ramane o urma pe oala in forma arsurii, asa, sa tin minte ca am ars candva ceva in ea ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Am vazut intr-o emisiune ca se curata cu cola, pur si simplu fierbi coca-cola in cratita cu arsura.
Sau, daca ai un vas mai mare, poti pune cratita respectiva la fiert, in apa adaugi detergent de rufe (automat, ptr ca cel manual face multa spuma). Eu folosesc cu mare succes detergent pentru masina de spalat vase, imi face cratitele, tacamurile ca noi !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
subscriu la varianta cu triumf!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Multumesc de raspunsuri. Am curatat cum am putut, am fiert-o de am innebunit-o. A ramas o urma de forma arsurii, asta este, asa, ca sa-mi aduc aminte de ce-am facut
, cum spunea cineva mai sus!
fierbe in ea lesie(apa cu cenusa),asa spalau pe vremuri vasele la tara.
Eu am avut o oala teflonata arsa si nu puteam pune in ea clor triumf etc,si am salvat-o cu lesie
depinde din ce material e oala.
mie cele emailate mi se par mai greu de curatat
in schimb cele din inox,eu le curat f bine cu Cif inox(sper sa nu fie reclama),ies ca noi.
Cif folosesc si sunt multumita.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png