Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Fetelor,

Ati folosit careva nuci pentru spalat rufe? Am vazut in catalogul de la Life Care si eram curioasa cum sunt.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna fetelor!

Micutul Daniel de ramonaiani a venit ieri pe lume, la 7.01am, cantareste 3640g, lungut de 52cm si ku 35cm. Felicitari mamico si viata lunga si fericita micutului print!
Nasterea a fost naturala, detaliile au sa vina de la fericita mamica.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

buna,dragele mele!
imi cer scuze de absenta,dar nu mai am timp nici sa respir...,am sa incerc usor sa va fac cunostinta cu papusa mea,e o cuminte doarme si papa,dar nu papa de la san ca am f f mult lapte si e tare sanul,dar ma pompez non stop.eu mi-am revenit f repede am avut si epi cu 4 fire ff nasol,am sa povestesc si nasterea in viitorul apropiat.
imi este asa de dor de voi...

va doresc crestere mare celor care s-au nascut in absenta mea si felicitari mamicilor,sorry ca nu nominalizez dar nu am citit nimic din urma ce doar pe listuta

va imbratisez cu drag pe toate

Yioanna 39+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 1 zi pana

ma bucur ca sunteti bine, am vazut si pozele, este o superba; i-ai pus si cercelusi si ce par avem....splendita.Sa va traiasca

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

dragutelor,la fetele voastre nu le sant intariti sfarcurile?nu sh dar eu le simt ff tari la Stefania..

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

si a mea le-a avut, e normal; le masezi usor si gata

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

Buna fetelor,
astazi am reusit si eu sa intru sa va salut, m-am gandit zi de zi la voi si mi-a fost tare dor de voi dar pana acum nu am reusit sa intru.
Amir are 11 zile si e cel mai de pret dar al vietii mele, pur si simplu simt ca ma topesc dupa el. Nasterea a fost tare grea, chiar daca am facut epidurala am trecut prin momennte critice pt ca la sfarsit puiul meu nu putea iesi, iar eu am trecut prin cel mai greu moment din viata mea cand toti imi spuneau impinge, eu impingeam cat puteam de tare dar pur si simplu organismul nu ma asculta, si am simt ca inebunesc atunci cand au inceput sa apara probleme la monitorizarea inimii lui bebe, din cauza neputintei de a face mai mult. Pana la urma m-a apasat(de fapt s-a lasat cu tot corpul) moasa de cateva ori pe burta(a fost groaznic), si cu ajutorul unui aspirator si a taieturei in forma de z pe care mi-a facut-o dr a reusit sa vina si bebe al meu la mine si la tati( scor apgar 8 pt ca nu a plans si a fost ajutat de aspirator, dar in rest nici cea mai mica problema). Travaliul a fost de 8 ore, contractiile au fost groaznice pana am primit epidurala, nasterea pt mine a fost cel mai de groaza moment din viata mea, dar dupa nu a mai contat nimic pt ca am devenit cea mai fericita femeie din lume. Tati a fost cel mai grozav tatic din lume, a stat cu mine tot timpul in cele 8 ore de travaliu si la nastere m-a sustinut extraordinar de tare atat fizic, m-a tinut de spate, cat si psihic,ca sa nu mai spun ca era tot o apa de la atata "impinge iubire... inca un pic" prin cate a trecut saracul cu toate emotiile si teama respectiva ca se poate intampla ceva cu bebe, acum poate spune si el ca a nascut. Si bineanteles ca a avut parte si de cel mai emotionant moment din viata lui cand i-a taiat cordonul baiatului lui. Ca sa nu mai spunem ca s-a topit tot cand a vazut ca fiusu e copia lui la indigo.
Acum de o sapt suntem singurei acasa si incercam sa ne adaptam la viata in trei. Al meu bebe nu pot sa spun ca se inscrie in catecoria "copil cuminte" are perioade in care sta si cate 5 -6 ore treaz iar la final devine f agitat si marait. Am reusit si eu sa ma invat cu putine ore dormite, pana acum cateva zile am fost zombi dar acum mi s-a adaptat si organismul. In rest problemute cu suptul, suge doar san dar de multe ori oboseste si adoarme imediat si nu se satura, cand i-l pun sa regurgiteze se trezeste si devine mait. Problemute avem si pt ca nu vrea sa regurgiteze...M-am intins cat o zi de post, promit sa intru mai des, ca va simt lipsa, mai ales ca sunt singurica si nu am cu cine vorbi.

Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Felicitari pentru o asa nastere si bine ca s-a terminat totul cu bine; nici a mea nu ragaia mereu, asa ca stai linistita.Ai sa vezi ca mai tarziu scoate aerul in primele 5 minute cum o ridici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Felicitari Ramonaiani, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si mancacioasa, iar tie refacere rapida mamico!
Fetele am si eu o problema...micutul meu printisor nu vrea sa doarma noaptea de la 12 la 2 nici cum, am incercat sa-l tin mai mult treaz inainte de baita sa fie somnoros, am incercat dupa baita, baita o facem la ora 20, nu stiu ce sa ma mai fac cu el.Tot se fataie prin pat, vrea suzeta pe care suge 5 min apoi o arunca si apoi plange duoa ea, trebuie sa stau langa patutul lui 2 ore, apoi mananca si doarme.Dar nu mai stiu cum sa fac sa doarma si alea 2 ore? Nu aveti idee? Multumesc, astept sugestii
Cris si eu am luat Baby Calm numai ca Rares nu prea il bea, tu il indulcesti sau il dai asa?
Va pup!

mama fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/IngerasulMeu#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Laura si eu o culc pe Ada pe burtica. Doarme mult mai bine daca o culc pe burtica, mi-a dormit si 7 ore intr-o noapte. Noi am ridicat un pic patutul (am pus niste carti sub picioarele din fata). Iar inainte de a o culca o tinem cam 15 minute in sus.
Stiu ca dr Spock nu recomanda culcarea pe burtica, dar nasii nostri si-au culcat copii asa, o alta prietena tot la fel i-a culcat si nu au avut deloc probleme cu colicii. In plus exerseaza muschii si deja isi tine capul singurica atunci cand o pun pe umar la ragaiala.

Cris de ce ii dai Baby Drink? Si ce e de fapt?

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

exact asa si a mea; e innebunita dupa dormitul pe burtica, da si din picioruse, isi ridica destul de bine capusorul, dar dupa ce mi-a zis philip, am s-o sun pe dr pediatru sa o intreb totusi

babydrink e ceiuti impotriva colicilor si se da de 2-3 ori pe zi; eu i-am dat o singura data pe zi, 3 zile si l-a baut mititca tot, cred ca ii era sete tare am vazut ca picky ii da apa plata

apropo, picky, dr ti-a recomandat apa plata si cat ii dai pe zi? la caldurile astea cred ca le e sete mititeilor, desi din lapte ar tbui sa-si potoleasca setea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Legat de apa si ceai la bebelusii alaptati exclusiv: si mie mi-a recomandat un medic sa ii dau apa sa bea, cica pentru hidratare. Nu i-am dat, stiu ca laptele mamei tine si de foame si de sete si nu vad de ce sa ii dau apa chioara cand ii pot da laptic. In prima parte dintr-un supt lapticul este mai apos si tine de sete, iar in partea 2a lapticul tine de foame, de asta e important sa ii dam sa pape pana aproape goleste sanul.
Aici este si un articol interesant despre apa si ceai la bebelusii alaptati: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/02/apa-si-ceaiul-nu-isi-gasesc-locul-in.html

Bineinteles fiecare face cum crede ca e mai bine

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna fetili!

Laura,Deea, asa se pare ca voi avea un bebe. Sper din suflet de data asta sa fie bine si sa scap de stresul fiecarei dureri mici la burtica, intepaturi...
Dupa ce voi ajunge la medic sa vad macar sacul si embrinul ma voi mai linisti.
Deocamdata astept, pentru ca am ovulat tare tarziu, nu sunt sanse sa vad ceva.

Rugati-va pentru noi sa fie bine!

Oana 5+

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,

Ramonaiani felicitari mamici, sa va traiasca puiutul!!!!!!!!!!!!!!

Raportez si eu o noapte alba, de obicei nu dormea ziua dar noaptea de la 12l a 4 si de la 5 la 8 dimineata dormea, numai ca ieri nu a mai vrut asa, a dormit aproape toata ziua, am incercat eu sa-l trezesc pe la 8 seara dar nici o sansa, s-a trezit la 12 a stat pana la 2 a dormit apoi pana la 2.45 si de atunci pana la 6.15 treaz, cu marieli dupa suzeta, supt, schimbat, plimbat prin camere si la 8.45 s-a trezit plin de elan. Nu mai pot sunt zombi, acum sper sa adoarma si poate reusesc si eu sa dorm o ora -doua.Si cand ma gandesc ca imi propusesem sa gatesc astazi...dar nu ma mai simt in stare de nimic.
Ceaiul de anason nu este rau de loc, este un pic aromat, acum eu i-l fac din flori uscate, cel la plic nu stiu cum este.
Fetelor voi ce mai mancati? eu nu mai stiu ce sa mananc, ca imediat se simte moale tare la cacuta lui bebe.

Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput