Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_82 spune:
yioanna................eu am insistat sa suga...si la o masa nu papa mai mult de un san si nici pe ala nu-l goleste cum trebuie
si ma duc la baie si-l golesc.In seara asta a fost prima data cand i-am bagat biberonul in gura ca sa-i dau Baby drink si saracuta era tare nedumerita sa nu stia ce s-a intamplat cu tzitzi![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

yioanna_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 yioanna................eu am insistat sa suga...si la o masa nu papa mai mult de un san si nici pe ala nu-l goleste cum trebuie ![]() si ma duc la baie si-l golesc.In seara asta a fost prima data cand i-am bagat biberonul in gura ca sa-i dau Baby drink si saracuta era tare nedumerita sa nu stia ce s-a intamplat cu tzitzimami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() |
si cat sta la san?cum ai procedat cu suptul,eu am incercat 4 zile si degeaba,trebuia sa-i dea supliment ca altfel ramanea nemancata si dormea intr-una 6 h fara sa pape si asa am decis sa incerc cu biberonul...sant disperata crede ma nu mai stiu ce sa fac,ca de alaptat as vrea sa alaptez cel putin 3 luni.

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna
17.06.2009
kiralina spune:
Laura si eu o culc pe Ada pe burtica. Doarme mult mai bine daca o culc pe burtica, mi-a dormit si 7 ore intr-o noapte. Noi am ridicat un pic patutul (am pus niste carti sub picioarele din fata). Iar inainte de a o culca o tinem cam 15 minute in sus.
Stiu ca dr Spock nu recomanda culcarea pe burtica, dar nasii nostri si-au culcat copii asa, o alta prietena tot la fel i-a culcat si nu au avut deloc probleme cu colicii. In plus exerseaza muschii si deja isi tine capul singurica atunci cand o pun pe umar la ragaiala.
Cris de ce ii dai Baby Drink? Si ce e de fapt? 
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
lavinia.p spune:
Buna seara fetele! Iara ajung sa scriu foarte tarziu! Iara am fost plina de musafiri![]()
Yioanna bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine, cu alaptatul si eu am avut probleme.Acuma mai pompez si eu dar f putin ca nu mai am lapte mult si in curand o sa ramanem numai pe lapte praf
. Frumoasa foc printesa ta
. Va asteptam la plimbare
!

Maria feliciatari pt bebe grasunel.
sa treaca colicii cat mai repede.Tare dulce-i Darius! Multi pupici la voi si sa fiti sanatosi si mancaciosi in continuare!
Ramonaiani nastere usoara 

la toate!
mama fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/IngerasulMeu#
ely2304 spune:
seara buna fetelor...mai e putin si se face dimineata,dupa cum obs eu am ramas setata pt"schimbul3"nu k mi-ar place la nebunie sa bantui de 1singura pe aici dar asa decide DENISE..iar eu nu pot sa nu accept ce "spune" iubita mamii!ce sa va spun...mai nou bblina mea si-a schimbat programul,dimineata doarme pana pe la 11circa dupa pranz sta treaza pana seara iar cand se apropie ora de cina,ea isi cere toate drepturile,sta la tzatzik pana devine un balon desumflat..(ambii sanii)apoi kk apoi maraie putin,baita,masaj,papik din 9 iar in cele din urma somn de voie 5hlegat pana pe la 3circa..depinde cand adoarme!asta seara dupa baita,am adormit-o si am pus-o in patutul ei pt 1oara,iar eu stau si o pazesc sa vad cum doarme,dk se agita(inainte de nani era cu okii zgaiti si puti speriata)dk doarme bn e ok,pt k in culla de la carucior nu prea mai intra asa k nu-mi ramane decat sa o obijnuiesc in patut k intre noi nu cred k va putea dormi(dormim rau amandoi +k mai am si catelusha care doarme la picioarele noastre)
PICKI...tu cum faci cu,,,catelushul tau?ms pt aprecieri..ma bucur k va gasesc pe toate aici,asa cum eram inainte!
yoanna:felicitari pt grasunik "ciufulita"e asa de dulceee,as papa-o..cred k seamana cu tine cand zambeste
..iar despre pompa,au dreptate fetele,las-o k nu te ajuta f mult,ba chiar sporeste cantitatea de lapte..si eu am sanii grei cand DENISE nu papa cu orele,dar o ajut sa-l tina in gurita,tin mana sub san pana se goleste putin,uneori pana il goleste bine-bine k il scapa oricum(am bidonashe marisoare acum si grele)nu-ti pierde speranta si insista k iti va prinde bine mai tarziu!bafta si multa RABDARE..felicitari ink 1data!
daniella:sa-ti traiasca grasunelul k tare frumos este..seamana cu tati(la prima vedere)ce dulce este cand trage din suzi..ufff seamana cu bblina mea...ff constiinciosi...isi suge si mainile uneori DENISE![]()
cris:ms pt aprecieri..esti o darguta,as vrea totusi sa-ti intorc complimentele..cand o vom cunoaste pe bblina..?si pe tine?iti place sa ramai in anonimat?
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
clody:eu nu reusesc sa-l vad pe bb RAZVAN..e curioasa si DENISE..
nu ai pozici la semnatura?eu nu vad nik...
cum te simti?legat de "zona crepusculara"nush ce sa-ti zic k eu nu am avut puncte,am fost mai norocoasa,dar era umflata zona cred 15zile circa!cat despre lohii eu am si acum ...(pe 3iulie fac 2luni de la nastere..)toate trec in tp...!
curaj si capul sus..o sa vz k va fi bine cu ajutorul d-nului!
deea:ms de aprecieri..esti o draguta..asteptam pozici proaspete cu bb...felicitari pt grasunel..tu cum te simti?
maria:inteleg prin ce treci,asa eram si eu in 1luna,nush ce sa fac si cum sa fac..acum am invatat rolul si parca merge treaba mai bine!toate la tp-ul lor,necesita tp si "rolul"de mama..
la bb DARIUS sa-i treaca coliceii...asteptam pozici proaspete!
anaela:nastere usoara,tinem pumnii sa fie totul ok...te asteptam cu vesti bune!
philip:iti dau dreptate,legat de somnul bb-lului..nu judec pe nimeni dk procedeaza altfel decat mine dar personal nu am curajul sa o culc pe burtik...pediatra m-a sfatuit sa nu o fac din acelasi motiv k si tine,posibilitatea mortii subite!
lauraa:ms pt aprecieri...intorc toate complimentele...inzecit...
laura.o:cum merge traba la tine?bb SEBASTIAN?asteptam pozici..
nicuratze:
voi ce mai faceti?bb papa bine?
anda magda:ff frumoase pozicile..sa-i fie de bine botezul bblinei..e atat de frumoasa...
![]()
noilor fete....va urez bun venit cu intarziere...!imi pare rau k am ratat intrarea voastra in "stup"dar nu-i bai k avem tp sa ne cunoastem!
dk am omis pe cineva scuze,dar sunt cam obosita,acum ma retrag...noapte buna...tuturor!
cosminik:tu ce mai faci?bebelina?
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ganesha spune:
Fetelor am si eu o intrebare,
eu ca sa reduc un pic din colici, care si-au facut aparitia acum cateva zile beau ceai de anason si musetel, separat fiecare, acum eu le beau in loc de apa, dar am ajuns sa beau si cate 3 ibrice pe zi, adica cam 1,5-2l, cam 1l de anason si 1l de musetel, ma intreb daca nu cumva este prea mult, este posibil sa-i dauneze lui bebe? Deocamdata nu l-am mai vazut sa se stranga prea tare de burtica, dar ma intreb daca ceaiul baut prea mult de mine poate avea ceva efecte negative, stiu ca trece prin lapte, de asta i-l si beau, dar stie cineva doza care este necesara?
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
cris_82 spune:
neata gagici
..se pare ca in dimineata asta dau eu 

asa ca fetele amatoare de asa ceva va astept
yioanna.......ma bucur ca vrei sa-i dai san ca deocamdata lapticul tau e cel care o tine departe de micile "imbolnaviri" ca sa zic asa.Bebelina mea nu sta mai mult de 10 min la san cu pauza inclusa
binenteles si se trezeste le 2-3 ore si cere iar sa pape.Vreau si eu sa doama asa mai mult(asa mai ciupescsi eu somn si poate nu mai sunt zombi
).Si cred ca atunci cand ii e fomica incepe sa protesteze..nu ar sta ea nemancata
kiralina........Baby drink e un fel de ceiut pentru colici la pliculete care de dizolva in apa.I-am facut aseara la goanga un pliculet si nu mi s-a mai marati deloc noaptea

ganesha............daca ai vazut o "imbunatatire " la colicii la bebe cred ca e ok
...cel putin are gust bun ceaiul asta?sa stiu daca ma apuc si eu de sportul asta![]()

ely.........eu am pus pozici cu noi in celalalte capitole..dar uite ca o sa pun si acuma![]()

http://img134.imageshack.us/img134/3434/photo0021q.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/6207/photo0024g.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/6489/photo0047dbg.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/2265/photo0031k.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/9097/dsc00619khw.jpg
mami de
Miruna(29 mai) 

laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip yioanna, bine ati revenit si vorba lui cris, lasa pompa, ca sanii vor fi si mai pietrosi si vei avea si mai mult lapte. au cand cu furia laptelui am avut comprese reci mereu pe san, niste pachetele cu gel pe care le tineam la congelator. in 2 zile ne-am revenit. laura, aici nu se reco0manda sa culci bebelusii pe burta din cauza pericolului mortii subite, numai pe spate, pediatrul ei ti-a spus ca e ok? si ce norocoasa esti cu dormitul? la ce ora se culca micuta de doarme pana la 3? noi ne-am culcat aseara la 8 si ne-am trezit la 10 juma, 12 juma, 3, 5 si de pe la 6 foiala pana la 7 cand m-am ridicat sa-l iau din pat. apoi papa, igiena de dimineata si pe la 8 jumate a adormit iar. asta e. laura, micuta ta suge la un san sau amandoi seara? desi eu am experimentat ambele variante, pana acum am avut numai 2 nopti cand a dormit si el 4 ore legate. US |
adoarme seara pe la 8 jumatate pana la 10, apoi pe la 11 si ceva pana la 3 cand se trezeste doar sa pape si sa o schimb, apoi la 6-7 dimineata, sta o ora maxim sa mai gangureasca sa se mai foiasca si apoi pana la 10-10.30.
Seara ii dau dintr-un san, dar depinde; daca vad ca nu se satura ii dau si din celalalt.De obicei e de ajuns unul

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastraMaicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
kiralina spune:
Ganesha, si eu beau ceai de anason si musetel, doar ce eu le amestec sa fie mai aromat. Nu cred ca ii face rau, eu nu am observat nimic. Uneori adaug si chimen si ma gandesc sa pun si tei. Teiul linisteste si somnul e mai lin.
Btw, nasterea ta seamana cu a mea :) doar ca pe mine nu m-au lasat sa imping decat vre-o 15 minute si apoi au si bagat vaccum.
Cris, Baby Drink il dai direct bebelinei sau il bei tu?
Noi ieri am fost la doctor si a dat-o cu nitrat de argint la buricut. A plans saracuta cat nu a plans in toata viata ei adunat. Imi era o mila de ea... plangea cu lacrimi... De atunci a ramas super maraita si se apuca cu manutele de mine, de bretelele de la maieu, cum o las in patut la ea cum se trezeste si plange, numai in brate ar sta. S-a speriat rau ieri, dar sper sa isi revina.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)