Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ely...o sa imi fac timp sa mai descarc poze..si noapte buna!

Ma retrag si eu langa puiul meu care doarme asa frumosssssss..Noapte buna!la toate!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oh, ely, maria, gasca veche, cum rezistati maica pana la 1 noaptea ca eu as muri de somn a doua zi...
ely, mi-am luat Ralph de la Ralph Lauren, mi-a placut cum "da" pe pielea mea.
maria, ma indoiesc ca va dormi mai bine, el ziua papa la 2 ore si noaptea la 2-3. tot astept si eu momentul cand va dormi cate 4 ore, dar cred ca mai am de asteptat.
ganesha, imi pare rau de experienta avuta, dar puiul e super
laura, f bine ca se descurca sotul, eu il mai las pe puiut cu soacra, dar nu pompez, plec imediat dupa ca l-am alaptat si am grija sa ma intorc in 2 ore :)
va pupez pe toate

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Va spun neata si azi dau eu o ....
Am preparat pachetul sotului, a plecat la munca, am dat papica la copil si acum doarme..iar eu savurez o cafea mica (ca sunt un pic chioara de somn) si ma uit la "Neata cu Razvan si Dani" ...

Maria ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai un semn de viata....Micuta imi doarme si in patut si pe pat si cateodata si in relax(f rar) in privinta asta chiar un am probleme...Darius ce mai face? Cum te descurci cu toate treburile?

Ely, Briciola e fetita si e normal sa aiba instinctul matern..ai sa vezi ca pe zi ce trece v-a deveni mai dependenta de bebe si mai atenta cu ea...si fii sigura ca nu ii v-a face nimic...Matusa mea a avut o catelusa si era rea de tot si f atenta cu bebei, ii pazea cand dormea si nu mai putea nici macar mama copilului sa puna mana pe el cand se trezea ca ea sarea sa o muste....doar matusimea putea sa ia copilul sau sa o ia pe catelusa de langa copil....
Al meu nu da nici 2 bani daca bebe plange...ba din contra daca plec eu de langa bebe vine si el dupa mine....doar cand vede ca am treaba multa pleaca si se culca...
Ma bucur ca sfaturile fetelor da roade si ca Denise a inceput sa stea si sa doarma in patut...bafta sa reusesti sa o culci asa de fiecare data

Laura.o ma bucur ca ai mai intrat...si ca ti-ai facut timp si ptr tine si ai lasat baieti acasa singurei ...eu mai plec cateodata sa il plimb pe Picky singurel(de obicei seara, daca nu l-am scos pe zi nu de alta dar sa ii dau lui atentie mai multa, si il las pe tati cu Stefi ...dar se descurca el, ca doar e tata cu experienta ..oricum mi-a zis acum ca pot sa plec oricand si oriunde...da fata sa i-o las ca nu mi-o da deloc...si eu i-am zis ca are nevoie de mine , ca trebuie sa ii dau papa...si el a zis ca se gaseste si lapte praf...

Philip lasa ca usor, usor se v-a invata si Nick sa doarma mai multicel noaptea... a mea chiar daca doarme ziua, cand vine noaptea ea cred ca stie ca e noapte si ca trebuie sa doarma... de exemplu ziua de ieri.. mi-a dormit asa..de la 11 la 1...de la 1 la 5...de la 6 la 8...si pe la 9 i-am facut baita..;a papat pana la 10 si ceva..am pus-o in patut...si mi-a dormit pana la 3, iar de la 3 la 5;30 pana am luat-o langa mine in pat si a papat.. dar a fost putin agitata si eu am cam facut noapte alta...iar acum tocmai s-a trezit si sta cumintica in patut...

Fetele ati venit de la mare? Cum a fost....astepta sa povestiti...

Anaela nastere usoara...sa dea D-zeu sa decurga totul bine ...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Vad ca numai eu bantui pe aici dimineata...i-am mai dat la bebelina sa pape, am vb , am ras si acuma am lasat-o pe pat sa mai studieze prin casa

Apropo vroiam sa va intreb ceva....aveti idee daca patuturile din material textil(cele care se aduna) se gasesc doar in magazinele speciale ptr bebei si cam ce preturi au? Nu de alta dar cand venim in tara avem nevoie de unul si ca sa il caram de aici ocupa si el un loc si masina...si avem multe de luat...ca acum suntem 4...

Stiti ce comica e printesa mea? Cand termina de supt tzitzi si nu mai vrea, o scoate afara din gurita si daca doarme pune caputul pe san (o foloseste pe post de pernuta) iar daca e treaza..dupa ce a scos-o din gurita, incepe sa o linga..cu limbuta ei mica si scumpa...si se uita la mine si rade ...Ai vostrii cum fac?

Mai bantui putin pe aici apoi ma apuc sa fac curat...de spalat nu pot sa spal ca azi e sarbatoare...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

deea sar'na de complimente
yoanna bine ai revenit,ai o printesa superba
ely multumim de complimente si le intoarcem inzecit.Intr-adevar seamana cu tati dar are si de la mami boticul si nasucul
ganesha parerea mea este ca ar trebui sa opresti ceaiul de musetel.Cum spunea si Carla nu cred ca face tocmai bine.Mai bine combina ceai de chimen si ceai de anason.Nu le bea separat.Eu la un ibric de un litru pun o lingurita jumate chimen si o lingurita jumate anason
cuscra am o nora ...sa-mi traiasca,frumoasa foc fatoBaby Drink ii dau si eu lu fimiu si nu dureaza mult ca incepe sa ne bombardeze cu bashinici
ramonaiani sa ti traiasca bebelinu,Daniel bine ai venit printre albinute,sa fii sanatos si mancacios.marunzika multumim de vesti
lavinia de ce nu incercati ,macar acum pe timp de vara, sa-i faceti baita mai tarziu un pic.Noi la ora 20 abia venim din parc si facem baita pe la 21:30-22:00(depinde cum se trezeste pt ca in parc doarme de rupe) dupa care stam vreo 10 minute in brate la tati sau la mamaie ca sa nu papam cand suntem prea infierbantat de la baita dupa care.....somnnnnn de voie pana la 5-6 dimineata
oana sa dea DD sa fie bine de data asta
LauraOana chiar ca zici ca e ninja.Pe cine vroia sa pocneasca?Apropo ce inseamna "ku"?
ganesha dulce rau puiul mic
lavinia baby drink-ul e deja indulcit.Normal se pune 1 pliculet la 50 ml apa(asa scrie pe cutie).Eu un pun 1 pliculet la 70 ml apa
maria pai sa nu uitam cine e mami nu?Trebuie sa ma asculteGlumesc,a fost cam greu si cu maraiala multa,am plans amandoi ,el de nervi si eu de mila dar a mers

Gata, noi mergem afara ca a venit ora

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Neatza si de la noi!

a mea de aseara!!!!!!!!!!!!!! doarme si acu; bine a adormit tarziu, pe la 12.30 apoi s-a trezit la 5.30 si a stat asa pana la 8 si de la 8 somn de voie pana acu; ptiu sa nu o deochi

vineri este botezul, innebunesc ca nu stiu cu ce ma imbrac, insa cel mai fain e ca ma vopsesc si eu sa am un cap ca oamenii si abia astept

revin

plange

na ca am deochat-o

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

veste mare

"David Victor ... s-a nascut pe 26 iunie la 20.40 CET. 3750g. 51cm" bebe de AlexsiMatei

sa-ti traiasca si sa fie sanatos, voinic si norocos!

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna ziua si din partea noastra!!

ne cerem mii de scuze ca nu am mai scris de vreo 2 luni, dar nu am mai putut. ultimele saptamani ale sarcinii au fost tare grele, dar, cu ajutorul lui dumnezeu , pe 20 mai s-a nascut si baietelul nostru, matei george, prin cezariana, la 37 saptamani si 1 zi. a avut 52 cm si 3500 grame.

felicitari tuturor mamicilor care si-au vazut deja comorile si tinem pumnii pentru mamicile care isi vor vedea comorile in cel mai scurt timp.
promitem ca de acum incolo vom scrie mai des, iar acum mergem sa mai recuperam cu cititul.

va pupam si o zi buna tuturor, cu copii cat mai mancaciosi si cuminti!!

[mamica fericita de matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetelor..intrasem si eu ieri de cateva minute si na ca se trezi fi-mea si m-a tinut ocupata pana dupa baita si nu am mai intrat

lauraoana,ganesha...................ce bebei superbi

ely..................pun pariu ca daca le punem una langa cealalta eu pot sa le deosebesc(a mea are sonorul dat mai tare cand tipa)

yioanna.................urata experienta,,imi pare rau..dar important ca totul a trecut si bebele e bine

lavinia............in 60 ml apa fiarta si racita,cu toate ca pe cutie scrie 50ml,dar la baby drink

picky............eu sigur ma abonez la cafelutaca dorm pe mine si la ora asta.Patut din ala textil am si eu si l-am luat din Real...nu am avut preferinte la marca si l-am gasit la oferta(250 ron)si cu doua nivele

cuscra...........la noi e putin spus "bashinici",ieri cand eram in parc cu tati,domnisorica noastra mai avea putin si-i explodau"chiloteii"..bine ca ama avut la noi de schimb.. la ginere

alexsimatei.........felicitari mamico pentru comoara

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor va multumesc mult la toate
Azi am facut bhcg-ul si a iesit 1683 (este in intervalul unei sarcini de 5 saptamani, desi eu teoretic am doar 4).
Important e ca e ok.

Sigur o sa va mai vizitez sa ma mai linistiti cand apar piticei pe creier.
Mai aveti 2 zile si v mutati la scutece, ce frumos...

Va doresc la toate bebei cuminti.

Si nu abandonez listuta de completat.

Oana 5+

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput