Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele,

Am potolit printesa..baita, papica si am pus-o in patut la somnic (inca e treaza)...asa ca am intrat sa vad ce ati mai scris...

Oana felicitari ptr sarcina, sa dea D-zeu sa fie intr-un ceas bun si peste 9 luni sa ne aduci vestea pe care o astepti din inima

Happymum asteptam si de la tine sa vii cu o astfel de veste cat mai curand

Ramonaiani felicitari ptr bebe, refacere rapida si asteptam sa il cunoastem si noi pe bebe

Yioanna bun venit acasa..ai o printesa mumoasa foc...si pletoasa...eu cat de curand o sa ma apuc sa ii fac codite la a mea ....Imi pare rau ca nasterea a decurs asa nasol...de ce nu ti-au facut epidurala?
Pune-o sa pape la san, chiar daca se chinuie...asa mai patesc si eu cand am sani tari, se chinuie pana se fac sfarcurile, dar o ajut si eu , se mai mozoleste de laptic, dar asta e, intr-un final reusim sa papam...

Ely, Picky l-a inceput dupa ce am venit de la spital a fost foarte curios si bucuros ca m-a vazut...l-am lasat sa o miroase, sa o pupe pe picioruse pe bebelina ...dar de a doua zi cand a vazut ca ii dau mai multa atentie fetitei decat lui si nu mai am timp ptr el a devenit gelos...dar totusi intelegator...dar mi-a facut si prostioare...si a fost pedepsit...Cand ies la plimbare, ies cu amandoi...imi e greu ca trage tot 4x4 si cu o mana trebuie sa il tin pe el, cu cealalta sa imping caruciorul...dar nu pot sa plec doar cu bebe ca devine si mai gelos si poate mai incolo sa nu ii faca rau fetitei...pana acum l-am mai last singur in camera cu Stefi (cand dormea pe pat la noi) si nu s-a urcat in pat ca stie ca nu are voie...are canapeaua ptr el......
Briciola cum se comporta? Cine o scoate la plimbare?

Lauraa da eu ii dau si apa bebelinei, ptr ca e destul de cald aici si simte nevoia sa se racoreasca putin, iar lapticul e putin caldut...ii dau de vreo cateva ori pe zi(dar nu am o regula)...de cate ori o vad ca e maraita dupa ce a papat la vreo juma de ora si atunci ii dau apa...de multe ori bea si aprope jumatate de sticluta...de multe ori doar ii umezesc buzitele si limbuta si apoi se simte foarte fericita si imi zambeste si "gongane", dupa care o pun in patut si sta linistita...cu jucariile e...In spital mi s-a spus ca lapticul e suficient ptr ea dar in cazul in care e foarte cald afara ii pot da si apa...ca daca noua ne e cald, le e cald si lor...De ex in zilele in care ploua sau e mai racoare aici ii este suficient lapticul si nu ii dau apa...Si culmea ca am observat ca apa a acceptat-o mult mai bine decat a acceptat ceaiul de fenicul sau de musatel inainte...
Apropo de dormitul bebeilor pe burtica...deocamdata cat sunt asa micuti nu e recomandat (ca doarme pe pieptul tau, putin inclinat e ok) din cauza ca exista riscul sa se sufoce singurei (una din cauzele mortii subite la nou-nascuti)

Raluca bine ai venit acasa...vrem si noi si noi pozici

Deea ptr Darian...asa e si a mea ...simte nevoia sa fie acoperita cu ceva sau daca nu macar sa aiba panatalonasi sau sosetute in picoruse, ea avand mai tot timpul priciorusele reci...dar cateodata imi mai adoarme si numai in body, dar nu ptr multa vreme...Apropo de vaccin...ce vaccin i-a facut? A facut febra dupa el...ca am inteles ca exista riscul sa faca...

Anda si la a mea ii plac ursuletii...numai cand aude melodia incepe sa zambeasa apoi se uita la ursuleti cum se invart...

Yioanna si a mea a avut sfarcurile tari, le-am simtit si eu atunci cand puneam mana...dar cred ca e normal..acum nu mai sunt tari...deci nu te speria ...

Dani3lla felicitari ptr grasunel

Lavina stii ce bine e de mine...ca nu o am nici pe soacra si nici pe mama pe capul meu?!...si nici nu simt nevoia de ajutor.... sa treaca supararea...

Am sa mai raspund si maine ca deja imi pica ochii in gura si trebuie sa intru si in dush....Copila mi-a adormit de ceva timp...

Va pup pe toate si pe bebeii vostri si va urez noapte buna!!!!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
cadita e cu suport? sta singur? ca pe a mea tbuie sa o tin eu

da..cadita e cu suport si sta si singur dar doar scurt pt ca aluneca, deci defapt si noi trebuie sa il tinem..sunt curioasa daca atunci cind mai creste sta singur fara probleme...

eu astazi mi-am lasat puiutul pt prima data singurel cu tati mai mult de 30 min..am fost la cinema ..i-am lasat la tati lapte pompat si ceai...si sau descurcat de minune! bastian mai mult a dormit cit am fo eu plecata..nu mi-a simtit lipsa ...si si eu m-am tinut tare si nu am sunat decit de 2 ori sa intreb daca totul e bine, chiar daca dupa mine as fi sunat din 15 in 15 min, dar nu am vrut sa-i dau lui tati sentimentul ca nu am incredere ca se descurca ...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...iata-ma alaturi de voi,in sch3.... ce dor imi era!

picki:la noi e diferita povestea...cand am plecat la spital,am lasat-o pe briciola la soacra fara sa stiu k voi ramane internata,totusi am carat totul cu mine singurul lucru pe care nu l-am facut nu am pupat-o pe Briciola,iti poti da seama k am plecat cu inima indoita..la intoarcere,am gasit-o slaba,trista...schimbata total...ba chiar nu m-a acceptat,nu venea la mine,fugea..in primele minute...apoi am convins-o dar nu mi-a fost usor...cert este k am suferit si eu si ea,am si plans cand am vazut-o k ma respinge...in schimb pe DENISE a cceptat-o imediat..doarme langa noi..o miroase mereu..o pupaceste..e putin geloasa dar incerc sa nu o neglijez...la plimbare o duce soacra,,uneori mergem toti4..eu,Denise sotul si Briciola..cand suntem in casa sta mereu dupa coada mea,pana si la toaleta vine dupa mine...trm msj-ul apoi iti povestesc ce a facut k m-am lungit cat o zi de post!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

yioanna, imi pare rau ca nu merge alaptatul, eu zic sa pompezi un pic la inceput ca sa faci sanul mai maleabil apoi il faci "sandwhich" cu degetele ca sa-i fie mai usor mandrei sa-l apuce. la frigider laptele matern rezista 24 de ore, la temperatura camerei, cateva ore, dar depinde cat e de cald in casa.
mariana, felicitari mamico si te asteptam la povesti.
am vazut toate pozele si ieri si azi insa memoria imi joaca feste, prefer sa nu nominalizez, niste copilasi super avem.
noi am fost astazi la cutreierat pe munte, am facut si cateva poze dar nu am avut timp sa le uploadez.
acum baietii mari se joaca, Nicholas doarme in swing ca era prea obosit si bunica se invarte prin casa. eu ies sa-mi cumpar un parfum, mi s-a pus pata pe el ieri.
va pupez
ps ely, ce bine sa te mai vedem pe aici

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!

Am un moment de respiro..asa ca am intrat sa postez ceva aici.

Picky..ms de sfaturi!Si noua ne-a zis pediatra ca putem sa ii dam apa plata(cu lingurita),mai ales ca avem si foarte cald in casa si transpira mult!Eu ii dau cu bibe...dar nu multa apa...si intr-adevar o bea cu pofta..se vede ca ii este sete!
Oanaiacovita,ma rog pt tine din tot sufletul,ca de data asta sa decurga totul bine!Doamne Ajuta si sa ne tii la curent!Felicitari si sarcina usoara pana la 40 de sapt!
Laurraa..cand zici kk moale la ce te referi?E ca o crema..pasta?Ca daca e asa e ok..Noua ni s-a zis sa nu il lasam pe bebe pe burtica nesupravegheat...Darius sta pe burta doar pe burta mea..in rest nu il las!
Dani3lla..super ca l-ai invatat asa pe Denis de la inceput!
Deea..imi pare rau pt experienta cu vaccinul..
Yioanna..bine ati venit acasa...imi pare rau ca nasterea iti aduce amintiri neplacute..fetele au zis bine in legaqtura cu alaptatul...nu renunta..Printesa e o scumpa si o dragalasa!
Ganesha..mi pare rau ca ai avut o experienta mai putin placuta la nastere..insa bine ca e aproape uitata..Am vazut puiul..e tare frumos..Asa eram si eu la inceput..nu puteam dormi odata cu bebe..mi se parea totul la comanda...dar acum s-a obisnuit organismul cu mai putina odihna(adevarul e ca eu in sarcina am dormit foarte mult)
Lavinia--multumim!Am vazut pozele voastre..chiar ca aveti un adevarat ingeras...
Ely..Clodyac are poze la semnatura cu razvan..cauta in album ca sigur gasesti poze!
Ganesha..nu cred ca se intampla nimic rau daca bei atata ceai..doar trebuie sa bem cat mai multe lichide...
Cris ..felicitari pt noaptea fara maraiala a printesei
Kiralina..off mititica..cat a indurat ea cu buricul..
Ganesha..eu ieri si azi am papat varza cu costita de porc..si bebe nu a patit nimic!
Lauraoana..chiar ca pare karatist Sebastian in poza aia..e tare grasunel..si scump foc!
Yioanna..ma gandesc ca ai putea pune lapticul pe care il iei la plimbare,intr-o husa izotermica...nu stiu daca se gaseste in tara ,dar aici exista!
RamonaP..ma bucur ca nora mea e tare cumintica,felicitari pt o asa fetita,esti o norocoasa..de la Darius pt Bianca si pt soacra'sa(se pune pe bune si cu tine na')
Nicuratze
Laurraa..si noi mai avem momente de-aste de maraiala si nimic nu ii convine,dar la noi sunt ziua...pana la urma adoarme cu greu si tot nu stiu de ce s-a marait atat!
Picky..printesa ta adoarme singurica in patut?Bravo..
LauraOana..sa iti fie de bine iesirea la cinema si felicitari taticului descurcaret!Din fericire si sotul meu se descurca cu bebe,daca e mancat..eu nu am pompa..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

deea:incearca sa-l fentezi pe bb..pune langa el ceva de-al tau sa-ti simta mirosul veei vedea k doarme linistit..eu asa am procedat la sfatul altor mamici si da roade,de ieri seara bblina sta in patut fara sa planga,care pana cum nu statea mai mult de cateva minute...sper sa dureze smecheria si sa doarma si pe viitor la fel de bine!pe amandoi...

laura.o:k si tine am plecat si eu 1data de acasa vreo 1h...nu am putut sta deloc fara bblina,ma simteam asa de ciudat...nu cred k se va mai repeta experienta cel putin pana nu creste ink putin...bn k tu ai reusit..pe bb!

picki:continuare la msj...intr-o zi bblina era scancita rau,nush dc..asa k am decis sa o las putin sa vad ce face si mi-am continuat treaba prin casa,eram cu okii dupa briciola sa vad cum se comporta in acelasi tp pt k avea doar cateva zile...m-am deplasat in camera alaturata sa iau ceva,in acest interval de tp Denise a inceput sa urle nu gluma,motiv pt care Briciola a inceput si ea sa planga langa ea...am ramas masca..nush ce sa fac...am mangaiat-o si am premiat-o...comportamentul ei a fost impecabil mai ales k venea la mine,ma impingea si se intorcea in camera unde era bblina..apoi a urmat o alta faza..eram singura acasa cu catelusha si bblina,m-am dus la toaleta,intre tp DENISE s-a trezit dar eu eram cam "ocupata"asa k a trecut ceva tp pana am ajuns la ea..Briciola facea ture ture spre baie si camera sa ma anunte k s-a trezit,apoi cand am iesit ea impingea carutul cu nasul si o legana...atunci chiar k am ramas socata...l-am sunat rpd pe sot k sa-i povestesc ce moment emotionant am trait alaturi de cele 2 fetite ale mele...si tot asa lista continua..ma uimeste pe zi ce trece...o iubim cu toti si este o alintata Bricolina noastra!

Mergi la inceput

Ramonaiani,felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!Daniel bine ai venit..sa fii sanatos si numai bucurii in lungul drum al vietii!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Anaela

Sa dea D-zeu sa decurga totul bine,nastere usoara si bebe sanatos!Te asteptam cu poze cu printul mult asteptat!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Philip..sa va fie de bine iesirea la munte..poate asa doarme si mai bine Nicholas!
Ely..chiar ca m-am emotionat si eu la ce ai povestit despre Briciola...ma bucur ca totul decurge bine si nu aveti probleme cu ea!Vad ca si tu zici la fel ca Lauraoana,cu invatatul in patut cu o haina de-a noastra..o sa incerc si eu maine..ca tare as vrea sa stea la el in patut!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

va salut...pe toate mamici,burtici,bblici...ma duc la nani k mi-e somnik..

maria:ms pt sfat..o sa ma uit maine k acum imi pik okii-n-gura de oboseala!apropo...esti datoare cu pozici sanu ne fentezi..k te tinem minte la pomul de iarna!

philip:shopping placut...sa ne spui cum se numeste parfumul!

am iesit!

Mergi la inceput