Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
salutiiiiii
vasari avem, dar mai deochiate si cu insotitori
Ana n-a avut nicio treaba, imi placeau valurile, hitaia cand ajungeau la ea. eni in schimb o lua la fuga spre plaja... dar la finalul sejurului amandoua vroiau doar in apa, noi le duceam spre prososp si ele se intorceau spre mare ca broastele testoase![]()
laura bine ai revenit !
ankule dupa 6 ani de vanzari auto mi-am ales si eu o masina personala(atunci nu stiam ca o sa am asa familie mare
) Toyota Avensis...si imi incape tot, si patuturi si carucior si bagaje pt. 4 persoane.
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
pussi, am vazut tustele tale la mare...foarte dulci...imi place poza in care fiecare isi vedea de treaba ei, pe plaja...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laura1713 spune:
Am revenit de la plimbareala. A papat bine, acum baga un somnic pana pe la 5, ca sa aiba si mami lui vreme sa mai faca treaba prin casa.
Ce sa va pove...eu am avut ceva probl. cu tiroida, pe care le-am rezolvat pana la urma. Rares a fost muscat de o capusa, a luat astfel o nenorocita de bacterie si a facut tratament antibiotic 4 saptamani...
Ancule, nu cred ca o sa ma satur de voi.
Cu pozele ma lupt inca, ca uitai cum se pun ...
Laura si
Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas
laura1713 spune:
Pussi, iarta-ma, multumesc de urare!
Merg sa citesc din urma, desi nu cred ca voi ajunge sa citesc tot
Laura si
Rares 11.11.2007
Roxxy80 spune:
Laura, bine ai revenit. Mai, nasoala treaba cu capusa. Eu am citit la un moment dat aici pe forum un topic despre muscaturile de capusa si am ramas socata. Nu stiam ca pot produce atatea ravagii. Spune-mi daca ai avut parte de doctori care stiau despre problemele provocate de muscaturile de capusa. Eu sunt obsedata pt ca Matei se joaca mult in iarba si parcul nostru e cam plin de caini
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura1713 Am revenit de la plimbareala. A papat bine, acum baga un somnic pana pe la 5, ca sa aiba si mami lui vreme sa mai faca treaba prin casa. Ce sa va pove...eu am avut ceva probl. cu tiroida, pe care le-am rezolvat pana la urma. Rares a fost muscat de o capusa, a luat astfel o nenorocita de bacterie si a facut tratament antibiotic 4 saptamani... Ancule, nu cred ca o sa ma satur de voi. Laura si Rares 11.11.2007O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 29+
Roxxy80 spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb daca credeti ca e vreo problema ca Matei mananca cam jumatate de pepene galben pe zi? E absolut innebunit dupa el si imi tot cere ''pepe, pepe''. Nu va spun ca-l manaca si cu furculita dragul de el
.Oare asta il constipa? De asemenea ar vrea sa manance multe iaurturi. ii dau cam 2 pe zi, dar el ar vrea cam 3. Chiar nu stiu ce sa fac.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 29+
mariussimiuc spune:
Dati un vot pentru un www.ardei-iute.ro/tort-inimos-cu-frisca-si-ciocolata.htm" target="_blank">inimos?
Va multumesc! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
laura1713 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Laura, bine ai revenit. Mai, nasoala treaba cu capusa. Eu am citit la un moment dat aici pe forum un topic despre muscaturile de capusa si am ramas socata. Nu stiam ca pot produce atatea ravagii. Spune-mi daca ai avut parte de doctori care stiau despre problemele provocate de muscaturile de capusa. Eu sunt obsedata pt ca Matei se joaca mult in iarba si parcul nostru e cam plin de caini .
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+ |
Roxxy, multumesc!
In legatura cu doctorii...depinde cum o iei. Aprox. o luna de zile se uitau la mine ca si cand as fi fost nebuna. Unii au spus chiar ca borelioza (asa se cheama infectia) e boala exotica. Am inteles ca de fapt nici nu apare in nomenclatorul de boli din Ro. Altii au confirmat existenta infectiei (dupa ce aparuse eritemul pe fata copilului) dar s-au ferit sa imi recomande doza de antibiotic, dat fiind faptul ca e copilas mic (a fost nevoie de 4 saptamani cate 5 ml Ospamox la 8 ore). Ce sa va mai spun, nu are rost sa reiau intreg calvarul, am ajuns pana la urma la un medic din Budapesta care ne-a prescris tratamentul si cu care conversez inca pe mail. In legatura cu parcul...am convingerea ca Rares a luat capusa din fata blocului. Deci mare grija.
Pupicei la toti prichindeii si prichindelele (exista cuvantul asta?)
Laura si
Rares 11.11.2007O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas
laura1713 spune:
Am citit ca multi copilasi au probleme cu constipatia...Stiam ca Biotics baby ajuta mult la reglarea tranzitului si la digestie. Nu are gust, se dizolva in lichid, si nici nu cred ca are contraindicatii. Rares a luat cate 2 plicuri pe zi cat timp a luat antibioticul si nu am avut probleme, a facut normal (de 3-4 ori pe zi ca asa e modelul la noi
)
Laura si
Rares 11.11.2007
laura1713 spune:
Si daca tot e liniste pe aici si maimutelul meu inca doarme, sa va mai spun despre noi (sa ma laud, of course).
Suntem tot la categoria musculita (vreo 9 kg) desi papa bine. Mananca si bucatele de carne si de legume. Fructele i le dau de obicei in manuta si papa el. Marul cel putin il mananca cu cotor cu tot
.
La olita face cand il pun (ca eu sunt zapacita si uit
), chiar si numai cativa stropi de pisi (daca n-are baiatul de unde atunci...). De cerut nu se cere dar ma anunta cand e deja faptul implinit
. Va invidiez pe cele care ati reusit sa scapati de scutec, dar de azi incerc si eu, na!
De vreo luna a inceput si vorbeste...pana atunci zicea doar mama, tata, papa. Acuma...zilnic spune cate ceva nou cu un aer senin de parca ar vorbi de cand lumea. Ma striga "mamica meaaaaa!" si eu ma topesc.
Despre tranznai, catarat, etc nu mai spun nimic - sunt convinsa ca stiti si voi, toate. Incaleca calutul lui de jucarie exact asa cum trebuie (mai incearca si invers cateodata), vrea sa se urce pe sa in picioare si tati lui il striga Attila ![]()
A, uitasem, am scapat de suzeta de cateva luni bune. Pur si simplu nu i-am mai dat-o seara, ca doar atunci o folosea, si desi a protestat putintel, a fost muuult mai usor decat ma gandeam eu.
Mai ma gandesc ce sa va spun si revin, na, nu mai scapati de mine acu'!
Laura si
Rares 11.11.2007