Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Ce liniste azi...!

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Ma duc la nani cu bebele meu (inca topaie in pat), ca vad ca nu vreti nici una sa vorbiti
pupiloi la toata lumea

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Salutare ... si concediu placut fetelor.. ..Eu mai am pana in concediu...pana la 1 august mai am stagiu de practica...

Si eu l-am tinut pe Raul cand i-au bagat flex in mana in urgenta la pediatrie... Si apoi cand a fost perfuzat in spital ... dar chiar daca si eu fac asta altora ...si e foarte greu sa iti vezi copilul cum urla cand sunt intepati ... prefer sa fiu eu acolo sa il iau in brate dupa..sa stiu ca se linistete imediat si ca stiu cum sa il iau si sa ii distrag atentia de la buba

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna...

am fost si noi si am papat porumb fiert in orash...sac-sac.... daca ne-ati facut pofta.... si dupa am papat si inghe buna si mici si costita la gratar...nah sa fie complet meniul....

bianca, hai in schimbul 3 ...... cand plecati in grecia??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

nimeni??? atunci am apuc si eu de bagaje....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am venit la scimbul III...
dar ma si duc in urma sa recuperez!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

bianca voi cand plecati???

mai vine cineva in schimbul 3????

_

Mergi la inceput

asaaaa
acular...merci..avemsi noi...partea nasoala e ca mai nou 3/4 din lapte il bea singura ...plimbandu-se prin camere...este imposibil sa-i aranjez tetina pe pozitie...
laura1713...salutari...bine ca ati trecut de toate cate vi s-au intamplat si acum sunteti ok!...daca tot ai umblat pe la unguri tre sa stii ca ei au un lant de magazine..Brendon...acolo este spray pt. capuse pt. copilasii nostri...
roxxy....Matei al tau ma inebuneste...da-i sa manance cat vrea el...bineinteles, cu conditia sa manance si mancarica....ca stii si tu ce inseamna sa nu vrea mancare!
abramburika......stiu prin ce treci...numai ce-am scapat si noi de amigdalita!
pussi...eu la Ana ii dadeam laptele dimineata la 6 si la analize mergeam cand se trezea..la 10...
roxx........distractie maxima
dupa ce am vazut pozele tustelor..care de altfel sunt adorabile..ca intotdeauna...a lui Luca nazdravanul....incep sa am mustrari de constiinta...pt. faptul ca eu o privez pe Ana mea de asemenea experienta!
andrabell..incearca prospan...mie chiar imi place si Ana il bea fara rezerve...cum sa arunci ,mai, bunatati de fructe??
dany26...eu Anei nu i-am dat decat hipp...
mihuta...si tare rau imi pare ca ati incheiat asa vacanta!
vasari...bravo fetei tale ca stie ce vrea...!la a mea daca ii arat mai multe variante sigur nu mai mananca nimic...ia cate o imbucatura din fiecare si gata...e satula!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

bb...noi plecam in concediu pe 15 iulie...
spor la facut bagaje.....si concediu placut fetele care plecati!
am plecat si eu la culcare.....las pc la fratior....

Mergi la inceput

noapte buna!!

_

Mergi la inceput