Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura1713

Pussi, si eu l-am luat pe tati, desi el nu a intrat cu noi in sala de recoltare. Cica nu poate .
Cel mai greu mi-a fost sa il tin, ca desi cele de acolo mi-au zis ca au experienta cu copii asa mici, m-au lasat doar pe mine sa il tin si a mai venit o asistenta ca sa ii fixeze manuta. Dar a fost greu, ca misca cu tot corpusorul. Picioarele i le-am tinut stranse intre picioarele mele, o mana pe piept (mana cu care ii fixam si capul langa al meu), si cu cealalta mana ii tineam manuta la intepat. Naspa de tot. Poate te ajuta si tati vostru, pentru ca sincer iti spun, Rares se zbatea cu o forta ... A doua oara, pentru ca a miscat putin, i s-a spart si vena... a fost vanat vreo saptamana

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

eu le tin... asta sa fie clar!
Defapt eu le-am mai recoltat pt. hemoglobina pe la 3 si 6 luni, dar asata se poate si pe stomacul plin, asa ca contra cost au venit acasa si au tinut ele de Tuste.... dar cica dimineata nu vin la ora fixa... si nu pot tine Tustele nemancate pana vin ele...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany la agitatia de la piscina se uita...cu borcanasele, eu n-am luat. Dar Tustele cam papa mancare, ce papam noi!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

S-a trezit fii-miu! am mers in camera sa verific si el era asezat comod cu telecomanda in mana si se uita la televizor!
de obicei striga "mama", acuma nik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna mamici,

ne-am intors si noi acasa de cateva zile, dupa o saptamana la bunici la mare. Sophia s-a distrat de minune, a intrat in apa din prima, mie imi inghetasera picioarele si ea chitaia fericita cu apa pana la buric. De altfel in primele zile am scos-o taras din apa, cu tipete, racnete lacrimi si tot tacamul. Mai neplacut a fost ca in ultimele zile s-a captusit cu o enteroviroza (virus de plaja- cum s-a exprimat pediatra de la urgenta), manifestat ca ultima data cu febra mare care nu scadea si cate un scaun moale la o zi sau doua. Faptul ca i-am dat din prima antibiotic, fata de data trecuta cand am asteptat 2 zile nu a schimbat cu absolut nimic evolutia bolii. Tot 5 zile de febra, tot nemancat.

Acum suntem bine si incercam sa ne revenim cu mancarea.

Laura, si eu am groaza capuselor, mai ales ca stiu ca nu se simte intepatura. Eu am un spray contra capuselor cumparat din Austria, dar e pentru copii peste 2 ani, plus ca au fost cazuri de copii muscati de cap, de exemplu. Bine ca a fost eritemul evident si ati putut face tratamentul necesar.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, cu dedicatie

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahahhaaaaa ... ia porumbu', neamuleeeeeeee !!!!!!! Merci mult de dedicatie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna! Am o conexiune asa de lenta... de azi dimineata tot incerc sa citesc, pana sa postez am si uitat ce am citit.
Adra, si la noi micul dejun e foarte important. Maria in ultimul timp mananca salata (rosie, ardei, castravete, avocado cu ulei de masline, plus cascaval sau telemea) si ou fiert, masline, cam tot ce gasesc eu de asortat prin casa. Uneori mai cere si lapte dulce, iaurt. In ultimul timp imi cere ce vrea sa manance. Micul dejun se prelungeste uneori mai mult de o ora. Isi aduce aminte ca vrea si ceai, portocala, etc. Intr-o seara mi-a cerut broccolli, dupa ce a mancat mi-a cerut si paste. I-am fiert, am ras niste cascaval peste si a mancat iar tot.
Acum a furat cartea lui mamaie, s-a urcat in leagan si "citeste" cu un picior in sus "opt, noua". :))
Petro, sa porti cu mandrie triunghiul!
Adina, de speriat povestile cu capuse. Am tot citit si eu... Voi ce mai faceti? Cum mai sunteti?
Laura, bine ati revenit!
Fetelor, concediu placut ! Poate am si eu noroc sa plec in septembrie. Pana atunci mai fac rost de mici vacante. Gratie concursurilor, bunicilor...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Buna mamici,

ne-am intors si noi acasa de cateva zile, dupa o saptamana la bunici la mare. Sophia s-a distrat de minune, a intrat in apa din prima, mie imi inghetasera picioarele si ea chitaia fericita cu apa pana la buric. De altfel in primele zile am scos-o taras din apa, cu tipete, racnete lacrimi si tot tacamul. Mai neplacut a fost ca in ultimele zile s-a captusit cu o enteroviroza (virus de plaja- cum s-a exprimat pediatra de la urgenta), manifestat ca ultima data cu febra mare care nu scadea si cate un scaun moale la o zi sau doua. Faptul ca i-am dat din prima antibiotic, fata de data trecuta cand am asteptat 2 zile nu a schimbat cu absolut nimic evolutia bolii. Tot 5 zile de febra, tot nemancat.

Acum suntem bine si incercam sa ne revenim cu mancarea.

Laura, si eu am groaza capuselor, mai ales ca stiu ca nu se simte intepatura. Eu am un spray contra capuselor cumparat din Austria, dar e pentru copii peste 2 ani, plus ca au fost cazuri de copii muscati de cap, de exemplu. Bine ca a fost eritemul evident si ati putut face tratamentul necesar.

mami de Sophia

Pe Rares chiar de cap l-a muscat. De-aia l-am si tuns prima data, ca avea niste zulufi.... daca iau spray nu-l pot da si pe par?

Mergi la inceput

Fetele, voi cum mai gatiti pestele pentru copilasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara...
azi a fost prima zi de concediu...dar eu sunt franta...
Ana nu a adormit aseara pana incolo catre miezul noptii...a mai avut o trezire cu urlete pe la 3,30....la 5 au plecat parintii in concediu...asa ca pe la 6 m-am uitat la inspector Barnaby...am reusit sa mai dorm pana pe la 10 cand s-a trezit mica mea...
a mancat un iaurt dimineata cu paine(pe la 11), pe la 14,30 a baut 120 ml lapte si de atunci pauza ...nimic...m-am enervat si am zis ca pana la 22 , cand o pun la culcare nu mai primeste nimic...sa vedem...care pe care....
pussi..eu i-am dat zilele astea varza ...adica i-am pus in mancarica ei vreo 2 linguri din mancarea de varza ...nu am obs. nici un efect advers
andrabell....ce sa-i fac...macar asa mananca carne...cine zicea de copan...o-ho o-ho...la noi nu merge nici asa!
nu mai pot sta sa recuperez...mi-a terminat masina de spalat...friptura in cuptor....copila cu unchiu p-afara...piureul pe nicaieri... tre sa fug....poate voi reusi sa intru la schimbul III !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput