oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Avalon, inseamna ca ai avut rabdare, nu gluma ; sarcina usoara ! la ce interval faceai fiv-urile ? ( la ce clinica si ce dr ? )

gabrieladlu, am si eu o colega care va merge in august acolo ptr acelasi rez. : bebe; i s-a spus ca va face un control la ginecologul de acolo si numai la recomandarea acestuia va face acele tamponari cu saculeti de namol ( stii despre ce vb, nu ? ) si bai in lacul ursului ( renumit ptr concentratia de sare ); acelasi tratament e valabil si pentru sotz ( mai putin tamponarile cu saculetii de namol )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, tannoo, cred ca am avut rabdare... sunt o persoana extrem de tenace cand imi doresc ceva. Daca stau sa ma gandesc in urma, asa este. In 2001 am calcat prima data pragul unui ginecolog pentru a face ceva investigatii in vederea conceperii unui copil, aveam 30 ani... 2002 prima spermogarama si primele analize hormonale... 2003 primele monitorizari ale ovulatiei... 2004 sarcina natural obtinuta si pierduta timpuriu, la o luna jumate si primele investigatii genetice... apoi 2005 vreo 6 inseminari ca-mi pierduse rabdarea... sin din 2006 a inceput epoeea fivurilor... primele 3 fivuri in Romania, ultimele 2 in Budapesta... al doilea fiv s-a soldat cu sarcina dar din nou oprita in evolutie la 2 luni, dupa ce am crezut ca a trecut pericolul si am vazut ca avea activitate cardiaca... O doctorita mi-a spus ca alta femeie ar fi renuntat pana acum.
Dar eu nu am putut sa renunt. In fapt, eu nu aveam o problema de fertilitate, ci una de sange, sangele meu se coagula prea tare si nu iriga bebelusul in formare. Mi-am ascultat intuitia care imi spunea ca am ceva si acel lucru nu se numeste infertilitate inexplicabila. Si ca voi gasi cauza. Am gasit-o, acum fac tratament zilnic, niste injectii cu heparina. In cateva luni voi implini 38 ani si-mi voi vedea copiii.

Ceea ce va doresc si voua! Sa auzim numai de bine!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Da, tannoo, cred ca am avut rabdare... sunt o persoana extrem de tenace cand imi doresc ceva. Daca stau sa ma gandesc in urma, asa este. In 2001 am calcat prima data pragul unui ginecolog pentru a face ceva investigatii in vederea conceperii unui copil, aveam 30 ani... 2002 prima spermogarama si primele analize hormonale... 2003 primele monitorizari ale ovulatiei... 2004 sarcina natural obtinuta si pierduta timpuriu, la o luna jumate si primele investigatii genetice... apoi 2005 vreo 6 inseminari ca-mi pierduse rabdarea... sin din 2006 a inceput epoeea fivurilor... primele 3 fivuri in Romania, ultimele 2 in Budapesta... al doilea fiv s-a soldat cu sarcina dar din nou oprita in evolutie la 2 luni, dupa ce am crezut ca a trecut pericolul si am vazut ca avea activitate cardiaca... O doctorita mi-a spus ca alta femeie ar fi renuntat pana acum.
Dar eu nu am putut sa renunt. In fapt, eu nu aveam o problema de fertilitate, ci una de sange, sangele meu se coagula prea tare si nu iriga bebelusul in formare. Mi-am ascultat intuitia care imi spunea ca am ceva si acel lucru nu se numeste infertilitate inexplicabila. Si ca voi gasi cauza. Am gasit-o, acum fac tratament zilnic, niste injectii cu heparina. In cateva luni voi implini 38 ani si-mi voi vedea copiii.

Ceea ce va doresc si voua! Sa auzim numai de bine!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

buna
cumva clexane faci? le iei gratuit? doar 1/zi faci?
sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, Vulturas, clexane de 0,4 - 1/zi. Le iau gratuit pentru ca sunt pe lista de gratuite la gravide. Multumesc pentru urari

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

tannoo25 stiu despre ce vb. pai la lacul ursului a zis medicul sa mearga ca e posibil sa il ajute. :).....

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Avalon, inseamna ca ai avut rabdare, nu gluma ; sarcina usoara ! la ce interval faceai fiv-urile ? ( la ce clinica si ce dr ? )

gabrieladlu, am si eu o colega care va merge in august acolo ptr acelasi rez. : bebe; i s-a spus ca va face un control la ginecologul de acolo si numai la recomandarea acestuia va face acele tamponari cu saculeti de namol ( stii despre ce vb, nu ? ) si bai in lacul ursului ( renumit ptr concentratia de sare ); acelasi tratament e valabil si pentru sotz ( mai putin tamponarile cu saculetii de namol )

Mergi la inceput

oricum, gabrieladlu, oligoazoospermia e diferita de oligoastenoteratozoospermie ...
ce urmareste doctorul sa imbunatateasca in sperma sotzului tau ?

Avalon, si eu imi pastrez optimismul ... vom reusi, pana la urma ... si vom uita tot chinul asta ( si psihic ) la care ne-a supus viata ...

pentru voi, fetelor

Mergi la inceput

buna, fetelor,

ce mai faceti ? ce vesti mai aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Buna tuturor,

Sa va spun povestea noastra pe scurt.
Eu 30 de ani, sotul 31 de ani. Incercam de 1 an sa concepem un puiutz, dar fara rezultate. In ianuarie incep monitorizarile la Tutu...totul ca la carte - ovulatie prezenta, menstruatie 29 zile.

In mai 2009, sotul face prima spermograma, la 3 saptamani distanta, cea de-a doua. Rezultatele primei spermograme au fost pierdute, dr. Matei spunandu-ne doar ca avem sanse de a concepe un copil, dar trebuie sa lucram putin mai mult. Vine si rezultatul celei de-a doua spermograme - OATS, 5,4 mil de mititei, 25% mobilitate, 10% forme tipice, 90% forme atipice- deci, sanse aproape inexistente de a concepe. Face ecografie - un varicocel de dimensiuni nesemnificative, care nu pune deloc probleme, iar analizele hormonale se incadreaza in parametrii normali. I se prescrie Puregon timp de 3 luni, dar constatam ca nu ne putem "atinge" de acest tratament. Motivul: Extrem de scump (4000 ron/luna).

Stau cateva nopti pe internet si ajung la concluzia ca singura varianta este sa mergem pe un tratament naturist. Am gasit o clinica naturista, unde am mers impreuna cu rezultatul analizelor. Medicul ii prescrie tratament cu plante indiene, BU, napraznic, polen, laptisor de matca, o tinctura si un amestec de plante macerat in miere (produse in laboratorul propriu). In prezent, sotul meu a facut 1 luna si jumatate de tratament si ca prim rezultat semnificativ...pot spune ca este mult mai energic, mai pozitiv, mai activ...(inainte de a face tratamentul datorita stresului f. mare, avea multe momente de cadere a energiei, stare de somnolenta, lipsa de valga, oboseala cronica, ticuri).
In septembrie, cand se implinesc 3 luni de tratament, va face spermograma.
Inca ceva....schimbarea stilului de viata este esentiala si i-a fost "prescrisa" - mai multa odihna, mai multe momente de relaxare, NU dulciuri si bauturi racoritoare, de tutun si alcool(nu s-a pus problema in cazul lui), mai putina carne, multe salate si fructe, miscare...
Intre timp am facut si eu analizele hormonale si rezultatele nu au fost prea bune (cateva analize peste limitele normale - SOP vinovat). De 3 saptamani am inceput si eu tratamentul naturist pentru a reface echilibrul hormonal.

Va voi tine la curent cu noi vesti.

Cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Zuzet, si rezultatul la spermograma dupa prima luna de tratament care a fost ? diagnosticul este oligoastenoteratozoospermie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Cand am inceput tratamentul, medicul naturist ne-a recomandat sa facem prima spermograma dupa minim 3 luni de tratament. Generatiile de mititei se "innoiesc" o data la 72-76 de zile. Deci,nu prea te ajuta sa faci spermograma dupa doar 1 luna de tratament.

Drept urmare, ne tinem de tratament si vom face o noua spermograma dupa jumatatea lunii septembrie.

Sa auzim de bine.

Mergi la inceput