oligoastenoteratozoospermie
Raspunsuri - Pagina 2
monica70 spune:
AVALON ai perfecta dreptate.
Ca si chestie,in maternitatea Bega din Timisoara unde am facut eu laparoscopie - ca mi-au facut si mie investigatii atunci - majoritatea sotilor colegelor de salon aveau calitate proasta a spermei.Si toti erau tineri,frumosi si ... de la oras.
Numai sotul uneia avea 99 mil/ml.Ea era mai de la tara,mai spre munte si cand i-am vazut fatza husbandului m-am lamurit: rosu-n obraji si o mutra de cioban de la munte sanatos tun
Pe pariu ca ala nu bea cola sau sucuri "naturale" 
MONI
37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
tannoo25 spune:
buna, fetelor, ... ar fi prea simplu daca totul s-ar rezolva cu tratament naturist; dar cauzele difera de la om la om; iar acest diagnostic este complex si difera si caracteristicile lui de la barbat la barbat ... o sa-mi intreb doctorita ce imi poate spune despre un trat. naturist ( poate cele mentionate de voi ), dar, cred ca daca imi era necesar mi l-ar fi recomandat, nu ? ... oricum, eu imi pastrez optimismul ... 
alexamary spune:
Buna,
Avalon te rog sa imi spui la ce spital este dr Soare,
si sotul meu are prob cu spermatozoizi
te pup
mersi
tannoo25 spune:
alexamary, uite ce am gasit eu pe forum despre dr soare ...
DR. SOARE GHEORGHE - TEL PROGRAMARI 250.64.85;ADRESA -MIHAI BRAVU (INTERSESCTIE CU IANCULUI),NR 107-119,BL E1,INTRAREA A,SC B,AP 34,INTERFON 34C;
nu stiu cat de actualizate sunt datele, dar poti incerca ... succes !
tannoo25 spune:
alexamary, uite un link aici cu o veste proasta ... era la Parhon ...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30744
Avalon spune:
Tannoo, tu l-ai gasit pe net pe dr.Soare Gheorghe, care intr-adevar nu se mai afla printre noi de cativa ani... Un mare endocrinolog specializat in infertilitate masculina pe vremea cand se credea ca infertilitatea este exclusiv feminina... Eu am mentionat pe dr.Soare Cosmin, fiul renumitului dr.Soare Gheorghe.
Deci dr.Soare Cosmin are cabinet particular in zona Bd.Ferdinand si va pot da pe mail datele de contact cu mare placere, trebuie doar sa-mi scrieti pe mail (deasupra mesajului meu este un pliculet cu "e-mail autor" , dati click si transmiteti mail).
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
22+ 

tannoo25 spune:
avalon, ai spus ca in 3-4 luni sotzul tau a ajuns la rezultate bune cu acel tratament naturist; ce nu inteleg este de ce a avut nevoie de investigatii 2 ani, daca totul a fost ok dupa 3-4 luni ?
Avalon spune:
E putin mai complicat... erau probleme si la mine neidentificate atunci si a fost nevoie sa facem 5 fertilizari in vitro... sarcina mea e obtinuta dupa 5 fiv si abia dupa aceea mi s-a diagnosticat o boala de sange (trombofilie)... fara tratamentul trombofiliei nu putea tine sarcina. Inainte de fiecare procedura fiv cu cateva luni mergeam la doctor pentru sot ca sa aiba rezultate cat mai bune. Probabil ca daca nu as fi avut aceasta problema as fi ramas gravida natural in toti acesti ani.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
22+ 

gabrieladlu spune:
am avut ovare polichistice si am urmat un tratament hormonal de 3 luni. si acu am pb. si au inceput de vre- o 2 luni si intarzierile cm si medicul mi- a recomandat. tot medicul mi- a zis ca ar fi bine si pt sotul meu sa faca impachetari cu namol si bai in apa sarata. acu sa vedem daca este posibil acolo. medicul a zis ca poate ajuta la imbunatatirea calitatii spemrei. speram....va tin la curent! am cumparat si BU. una din 2 trebuie sa dea roade!! :) asa sa ne ajute Dumnezeu! si pe voi pe toate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 gabrieladlu, bafta la Sovata, insa ar trebui sa stii ca acolo li se recomanda femeilor care au probleme ale aparatului reproducator ... si numai cu recomandare de la medic ... |