oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Buna raluxas,

Sigur a influentat rezultatul numarul mare de zile de abstinenta. Si no, ambele spermograme le-am facut la 5 zile si Tutu mi-a spus ca deja dupa 3 zile incep sa "cedeze" multi muicuti. Deci incercati la 3 zile data viitoare.

Tannoo25, hai cu rezultate bune maine. Deja ai venit cu o prima veste buna...10% la A. Hai....un croseu de dreapta maine si da-i gata pe toti. Te asteptam cu vesti.

Week-end frumos si linistit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluxas

Vin si eu alaturi de voi, desi eu luna de luna scriam pe la simptome de sarcina crezand ca suntem "sanatosi" si bebe ar trebui sa apara usor...ei, uite ca nu e deloc asa.
In iulie am facut o spermograma si astazi alta la dr.Matei.
Daca in iulie erau ceva sanse (18 mil.) acum avem doar 1,2 mil. si rezultatul OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA.
Matei a spus sa fie max.5 zile abstinenta, dar noi am avut aproape 6 zile....oare sa fie si asta motiv? Am vazut ca Tutunaru recomanda 3 zile....cred ca o sa o repetam (asa ne-a recomandat si Matei) , dar la fix 3 zile...
Nu-mi vine sa cred ca totusi in aproape 2 luni sa cadem in extrema aceasta....
Salutare Vulturas !

sperante mari......

buna ralu....eu zic ca totusi prea mare per de abstinenta....reface spermograma dupa 3 zile si vedeti atunci ce si cum....si din cate am inteles o concluzie corecta se da dupa 3 spermograme facute la distanta de 2 saptamani....ai mare grija de tine si nu intra in panica....totul se rezolva in viata

tanno weekend placut si tie si nu uita ca te astept cu vesti bune de la dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluxas

Vin si eu alaturi de voi, desi eu luna de luna scriam pe la simptome de sarcina crezand ca suntem "sanatosi" si bebe ar trebui sa apara usor...ei, uite ca nu e deloc asa.
In iulie am facut o spermograma si astazi alta la dr.Matei.
Daca in iulie erau ceva sanse (18 mil.) acum avem doar 1,2 mil. si rezultatul OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA.
Matei a spus sa fie max.5 zile abstinenta, dar noi am avut aproape 6 zile....oare sa fie si asta motiv? Am vazut ca Tutunaru recomanda 3 zile....cred ca o sa o repetam (asa ne-a recomandat si Matei) , dar la fix 3 zile...
Nu-mi vine sa cred ca totusi in aproape 2 luni sa cadem in extrema aceasta....
Salutare Vulturas !

sperante mari......

Raluxas, ar trebui sa repetati spermograma. Sotul, anul trecut, a facut o spermograma, dar nu ne-a zis nimeni nimic de abstinenta, seara am prestat, daca ma intelegi , si dimineata sotul a facut spermograma si ne-a dat rezultat azoospermie, cu 0 gigei.
Apoi am citit pe-aici, prea tarziu din pacate, ca am fi scutit multe lacrimi si tristete pe care le-am incercat de-atunci, si ne-am hotarat sa repetam spermograma. Ni s-a spus abstineta intre 3-5 zile, dar nu mai mult de 5 zile. Acum ne-a iesit oligospermie, cu 10 mil. Nesperat de bine pentru noi care ne gandeam deja la FIV cu ICSI... Deci: repetati spermograma! Cred ca abstinenta de 4 zile e ok, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Tannoo, ma alatur si eu galeriei: hai cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare- eu acum am revenit din concediu- nu am nicio veste.
Eu sunt in Z~105 - voi incepe trat cu utrogestan ca sa-mi vina si voi incepe monitorizarile.

Sotul nu a reusit sa-si faca inca eco la iosup - nu prea am mai discutat pe aceasta tema in conced- am incercat sa ne relaxam.

Zilele acestea vom lua o hotarare cu ce vom incepe lupta.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Maya ce faci draguta? mai optimista ? vad ceva sperante
Ralu tu sti f f f bine cum am aflat si prin ce am trecut . asa ca te rog eu, ridica-te fa cativa pasi si sa mearga sa repete spermograma, sunt ferm convinsa ca daca facea spermograma joi si nu vineri era alt rezultat
trebuie sa faceti o noua programare , numai amanati ca incep gandurile si teama , si la tine si la el, iar stresul iarasi nu este bun nici ptr voi si nici ptr gigei .
Te pup si ai grija de voi!!!
Vulturas cand ai vrea sa mergi la Tutu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Maya ce faci draguta? mai optimista ? vad ceva sperante
Ralu tu sti f f f bine cum am aflat si prin ce am trecut . asa ca te rog eu, ridica-te fa cativa pasi si sa mearga sa repete spermograma, sunt ferm convinsa ca daca facea spermograma joi si nu vineri era alt rezultat
trebuie sa faceti o noua programare , numai amanati ca incep gandurile si teama , si la tine si la el, iar stresul iarasi nu este bun nici ptr voi si nici ptr gigei .
Te pup si ai grija de voi!!!
Vulturas cand ai vrea sa mergi la Tutu?

buna alexia...nu stiu cand sa ajung ca am niste chestii de rezolvat inainte...pana ajung la el o sa ma duc la doc. miercuri seara la 19.30 pt o eco...ma duc cu o prietena comuna de a noastra sa vada daca a ovulat si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Vuluras mergeti in gasca, a??? daca era joi poate mergeam si eu cu voi.
Multa bafta sa aveti si sa va intoarceti cu vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Vuluras mergeti in gasca, a??? daca era joi poate mergeam si eu cu voi.
Multa bafta sa aveti si sa va intoarceti cu vesti bune

joi nu am masina...si pana in drumul taberei e ceva de mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

'neatza, fetelor ; multumesc pentru galerie , insa si cu dreapta am avut aceeasi parametri ...
vulturas, in a cata luna de trat cu spermotrend e sotul tau ?

Mergi la inceput