oligoastenoteratozoospermie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

"buna ziua
e prima data cand scriu la acest subiect
vreau sa merg si eu la dr. Tutunaru sa fac o ecografie trans....ma omoara ovarul stang din luna martie...am fost la Filipescu la elis si mi-a dat supozitoare si a zis ca e ok ovarul, am fost la Crisan de la Filantropia si a zis acelasi lucru si eu in continuare mor de durere...azi sunt in ziua 2 a cm-ului si aseara dupa ce am facut dus cred ca se inflamase ca si daca ma aplecam ma durea groaznic...la un mom. dat mi-a amortit si piciorul stang...si ma gandeam sa incerc si la Tutunarul la cabinet...imi cer scuze ca nu am citit tot topicul si poate scrie deja....dar cat costa o ecografie si o consultatie la Tutunaru?
pls...pls...pls"

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks
Editat de - vulturas on 03/09/2009 12:23:46

vulturas, ce te-a determinat sa il alegi pe tutunaru ?

Mergi la inceput

gabrieladlu, cum a fost la sovata, cum a decurs tratamentul ?
alexamary, ati reusit sa ajungeti la matei ?
elly_me, la tine care mai e situatia ?

Mergi la inceput

littlegirl, vrei sa imi trimiti pe e-mail acel tratament al dr. Andritoiu ? ( tannoo25@yahoo.com ); mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

si sotului tau i-a rec dr. acest tratament ? sau doar spermotrend ?
cu hormonalele si eu stateam bine inainte de a incepe trat.; si acum e la fel; deci, pe partea asta nu s-a schimbat nimic ...
cum i-a rec. sa ia spermotrend ? de azi dimineata am inceput sa iau si eu, cate una la 12 ore ( deci 2 / zi ); aaa, si cat timp ia sotul tau, 2 - 3 luni ?

nu i-a recomandat decat spermotrend...pt 3 luni...pe 17 oct face 3 luni...a zis ca nu are dc sa ii dea alte pastile sau injectii ca e totul perfect doar spermograma proasta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

"buna ziua
e prima data cand scriu la acest subiect
vreau sa merg si eu la dr. Tutunaru sa fac o ecografie trans....ma omoara ovarul stang din luna martie...am fost la Filipescu la elis si mi-a dat supozitoare si a zis ca e ok ovarul, am fost la Crisan de la Filantropia si a zis acelasi lucru si eu in continuare mor de durere...azi sunt in ziua 2 a cm-ului si aseara dupa ce am facut dus cred ca se inflamase ca si daca ma aplecam ma durea groaznic...la un mom. dat mi-a amortit si piciorul stang...si ma gandeam sa incerc si la Tutunarul la cabinet...imi cer scuze ca nu am citit tot topicul si poate scrie deja....dar cat costa o ecografie si o consultatie la Tutunaru?
pls...pls...pls"

Editat de - vulturas on 03/09/2009 12:23:46

vulturas, ce te-a determinat sa il alegi pe tutunaru ?

colega mea de birou merge la el si e foarte multumita...si nu stiu unde sa ma mai duc sa ma creada cineva ca ma doare super tare si sa imi dea un tratament mai adecvat

Mergi la inceput

ai scris ca astepti sa treaca cm si suni sa iti faci o programare; eu iti spun ca te poti duce la cabinet si fara programare; oricum nu se tine cont de ele, ci se intra in ordinea sosirii; la cabinet poti merge pana la 18.30 MAXIM ... alegi tu ziua si ora si te instalezi la usa ... succes de pe acum ! ... si sa-mi spui ce impresie iti face tutunaru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna
Vulturas aceeasi problema o are si sotul toate bune in afara de un varicocel operat .
Am fost si noi la dr.Tutunaru inatai ma luat pe mine cu monitorizari, laparosc. . ii spusesem de la prima consultatie cum sta treba si la sot ca nu este ok si el a spus sa vad cum stai si tu.
A fost sotul tau la un consult urologic sau sa faca o eco la dr Iosup?
Sa auzim numai de bine.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

Buna
Vulturas aceeasi problema o are si sotul toate bune in afara de un varicocel operat .
Am fost si noi la dr.Tutunaru inatai ma luat pe mine cu monitorizari, laparosc. . ii spusesem de la prima consultatie cum sta treba si la sot ca nu este ok si el a spus sa vad cum stai si tu.
A fost sotul tau la un consult urologic sau sa faca o eco la dr Iosup?
Sa auzim numai de bine.

sper viitoare mamica

buna
da...a facut eco la iosup si e perfecta, analize genetice perfecte, hormonale perfecte...spermograma praf...doc. spune ca ne incadram la infertilitate din cauze necunoscute

Mergi la inceput

fetelor, weekend placut !
vulturas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxas spune:

Vin si eu alaturi de voi, desi eu luna de luna scriam pe la simptome de sarcina crezand ca suntem "sanatosi" si bebe ar trebui sa apara usor...ei, uite ca nu e deloc asa.
In iulie am facut o spermograma si astazi alta la dr.Matei.
Daca in iulie erau ceva sanse (18 mil.) acum avem doar 1,2 mil. si rezultatul OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA.
Matei a spus sa fie max.5 zile abstinenta, dar noi am avut aproape 6 zile....oare sa fie si asta motiv? Am vazut ca Tutunaru recomanda 3 zile....cred ca o sa o repetam (asa ne-a recomandat si Matei) , dar la fix 3 zile...
Nu-mi vine sa cred ca totusi in aproape 2 luni sa cadem in extrema aceasta....
Salutare Vulturas !

Mergi la inceput