Pestisori... pestisori... (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata pestisori!!!
Dany multumim mult de tratatie,pica fix la tanc,ca vremea ma trage la un somnnnn...Multam si de horoscop,bun de analizat la cafeluta!
Danuta cand plecati la mare?S-ar putea sa fim in aceeasi perioada.Noi plecam duminica in Eforie Nord.Distractie placuta!
Mihaela voi sunteti primii care plecati.Sa aveti vreme frumoasa ca eu numai la asta ma gandesc.Si distractie maxima!
Cristiana da,ai avut curaj femeie!Si faza cu peruca a fost iar tare de tot!
Cryna sa fie cu folos tratamentul.Hmmm,deci si la voi se naste un mare fotograf.avem si noi ceva veleitati.
Fetele fug sa o programez pe Codri maine la control,nu de alta dar mi-e teama ca ma iau cu treba si uit.Va,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

va rog

plek pana la cizmar si al piata ...revin..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata! la -luta lui Dany... multam fain, atat pt. cafea cat si pt. horoscop .

Multam fain de complimente si de incurajari la toate fetele & .

Ioi Marami... tare faza cu peruca ... .

Mihaela, distractie placuta la mare .

Xandrinne, multa bafta sa reusesti a gasi timp si pt. odihna . E necesara.

Nicoll, multa bafta la doctor, la control .

Si cam atat de la mine... scuze ca am scris cam telegrafic ... la noi, deja e caaald... iar se anunta canicula , desi ieri a plouat... hmmmhhh ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani sarbatoritlor de azi!

Este ziua onomastica a baietilor lui Nally Poate dai si pe aici (daca ai timp)

Dany asa este... e mai nazdravan

Marami foarte tare faza cu peruca

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Dany, votat din nou .

"La multi ani!" & si de la noi celor care-si sarbatoresc onomastica azi, de Sf. Petru si Paul!

Va las niste bancuri si pe urma dispar si eu ...

Un politist, mergand intr-o zi pe strada, gaseste o oglinda, o ridica, se uita la ea si zice:
- Ba, parca-l cunosc pe asta de undeva. A... da, de la frizerie!
Baga oglinda in buzunar si pleaca acasa. Aici, nevasta-sa ii cauta prin buzunare ii gaseste oglinda. O ia, se uita la ea si zice:
- Nenorocitul, ma inseala. Ia oglinda si pleaca la maica-sa:
- Ia uite mama, barbatul meu ma inseala. Maica-sa ii zice:
- Lasa, mama, ca si-asa e urata si batrana.
A doua zi, sotia inselata se duce la comandantul sotului ei si ii spune:
-Ia uitati, domnule comandant, sotul meu ma inseala.
Comandantul ia oglinda, se uita la ea si zice:
- Ia uite domnule!!! Nenorocitii!!! S-au infiltrat homosexualii si in politie.

--------------------------------------------------------------------------------

Sotia se priveste în fata unei oglinzi si îi spune sotului:
- Mi se pare ca sunt oribil de privit, asa de grasa si plina de
riduri... Am nevoie de un compliment.
- Ai o vedere extraordinar de buna!

--------------------------------------------------------------------------------

Iarna grea... brrrr!
Cica era un pescar fanatic. Si de fanatic ce era se duce el intr-o zi la pescuit desi era mult sub zero. Scoate tarnacopu' sa dea o copca, dupa care-si arunca sculele in apa. Sta el ce sta si odata aude o voce din spate:
- Aici nu este peste!
Gagiu', cand aude, isi scoate unditele din apa si se muta mai incolo... tot nu misca. Dupa o vreme, aude iarasi vocea:
- Aici nu se afla peste!
Gagiu' suparat se muta din nou, sparge gheata, dupa care-si arunca sculele in apa. Din nou, in spatele lui, vocea:
- Aici nu vei gasi peste!
Enervat, pescaru' se-ntoarce si graieste:
- Da'cine p***a ma-tii esti tu, ba, de-mi tot sperii norocul?
- Eu sunt directorul patinoarului!

Sotul, isi ia inima in dinti, si se hotaraste sa-i spuna sotiei ca are o amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de sex. Cand era placerea mai mare el ii spune:
- Stii, draga, eu mai am una...
La care sotia raspunde:
- Baga-mi-o in fund...

Directorul unui internat ii previne pe baieti:
- Daca, da dracu', si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro; a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro!
Din spate, o voce timida:
- Dom' director, da' un abonament cat costa?

La banca se înfatiseaza un batrânel care cere sa i se acorde un credit destul de mare. Putin jenat, angajatul bancii îl întreaba:
"Ce vârsta aveti?".
"85 de ani", raspunde senin batrânelul.
"Stiti, la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul", îi explica functionarul.
"A, nici o problema, vin cu tata!".
Blocat, functionarul exclama: "Cu tata? Imposibil! Dar câti ani are?".
"110, replica batrânul. Haideti, va rog, insista el. Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului."
Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba:
"Dar câti ani are bunicul dumneavoastra?"
"140, veni raspunsul".
"140?, striga functionarul. Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare?"
La care batrânelul raspunse,facând cu ochiul: "Ei, nu prea vrea el, dar îl împing parintii..."

Organul sexual masculin a cerut o marire de salariu pt. urmatoarele considerente:
- lucreaza la mare adancime;
- lucreaza numai cu capul in jos;
- lucreaza intr-un mediu cu umiditate ridicata;
- nu are aer conditionat;
- temperatura f. ridicata;
- locul de munca ii poate cauza oricand boli profesionale.
Cererea a fost respinsa pentru urmatoarele motive:
- nu are studii;
- nu poate lucra 4 ore neintrerupt;
- nu raspunde prompt la toate solicitarile;
- nu face curatenie la locul de munca;
- cateodata mai adoarme la locul de munca;
- nu este fidel locului de munca.

Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune:
- Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.
Tipul se gandeste putin si raspunde:
- Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!

V-am -at pe toate & o zi buna & o saptamana si mai buna! &

Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Uram si noi La multi ani,sanatate si toate cele bune pentru sarbatoritii zilei de azi,in special baietilor lui Nally!!!Se pare ca ei sunt sarbatoritii "cunoscuti" deocamdata.

Gata,am facut si programarea,maine de la 12.15 la 15.30 stam tot in controale.Macar sa incepem sa rezolvam o data problemele ca-mi vine sa .Iar avem o serie de bubite iesite...
Gata,am plecat.

Aaaa Dany am votat!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am uitat... da am lamai... dupa 12 stati acasa ca ma duc sa iau permisu si ies cu titiu pe strazi

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!

LA MULTI ANI, PETRU SI PAVEL!

Multumim pt urari!
Nicoll, sa stii ca ne intalnim noi, daca vreiNoi stam 12 nopti, asa ca ne gasesti in EforieIti trimit pm cu nr meu de telefon si daca vrei mi-l dai si tu pe al tau.
Dany, votaram!

Eu am facut iar o criza de gastrita. Ieri am fost la socrii la un gratar ca facura 39 de ani de casnicie si-am scapat la mujdei si acu' cine baga maalox si ranitidina...eu
Am mancat si multe cirese si zmeura asa direct de la sursa...

Aseara iar i s-a facut punguta la maseluta Azi oricum mergem si vb cu dr ca mai bine pierde o maseluta decat sa patim alteleM-am saturat pana peste cap cu maseluta aia

Mai revinO zi buna!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Cryna bune bancurile!!!Iar ne-am distrat in berou
Elyanne sa fie cu folos!!!
Mihaela vad ca deja am PM,deschid si raspund imediat.Sigur ca ne vom vedea!Offf,imi pare rau ca si voi aveti problemute.Sa le rezolvati pana la plecare,e mai bine sa sti ca e totul in regula o data plecati la drum.

MMN

Mergi la inceput