Pestisori... pestisori... (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multumesc tuturor de complimente: Mihaela, Andanii, Nicoll, Danuta... & . Aaaaa... si uitai sa va zic ca, pozele in care sunt imbracata cu tricouasul mov sunt facute de Robert ... ha, ha, sa-l vedeti ce butoneaza el camera foto ... si cum da instructiunile: "Stai asa... zambiti va rog! Hai sa-ti arat ce poza frumoasa a iesit... asta nu-i buna... fac alta... bla-bla-bla". De mai muuult timp are mama fotograf personal ... ca, inainte faceam pozele cu telefonul... si-l butona si pe ala, sa faca si el poze ...

Nicoll, pt. par eu mi-am luat fiole Revalid si sampon Revalid. Cu astea am inceput tratamentul de vreo cateva zile. Io sper sa fie bine. Mno, imi luasem Revalid, pt. ca, auzisem de mai demult de acest tratament... i se facea reclama buna ... amu, oi vedea eu, ca aici pe forum, cineva spunea ca nu a avut rezultate cu Revalid ... o sa vad eu ce si cum... aaaaa, si o sa pup pt. tine ochii poznasului . si voua, la toate trei gagicile.

Ely, mersi de incurajari . Si eu sper sa reusesc sa-l regenerez... ca, in ultima vreme mi-a cazut destuuul ... si, nu l-am mai vopsit de ani buuuni pt. ca se deteriorase de la atata vopsit ... se cam arsese saracutul... eeee, pe la doujdani, 20 si ceva, ii schimbam culoarea destul de des ... l-am avut si blond, si negru, si roscat... anul si culoarea , cam asa ceva... Io mi-s satena la par, un saten deschis... asa ca, cu ceva mai mult timp inainte de a ramane gravida, am incetat cu "vopsitoria", ca sa-l las sa-si revina la normal... Iar amu, aveam parul meu natural ... pliiin de fire albe ... ete na, daca-s baba ... mno, si, cum ai zis si tu, ma cam saturasem de aceeasi moaca zilnica... plus ca, la mine, cand il vopsesc ii incetinesc caderea... cade ceva mai putin.. macar la inceputul vopsirii ... asa era inainte, si acum vad ca s-a oprit din cazut... ca l-am vopsit ... dar, na, tratamentul trebuie, ca, asa cum am mai zis, dupa sarcina si nastere mi-a cazut foarte mult, ceva de speriat . Eh, asta e... oi scoate-o eu la capat ...

Dany, te asteptam la vorbarie ...

Danuta, sa aveti un sejur marin superfain, cand veti merge, peste o saptamana .

Si, cam atat... v-am -at pe toate & s-aveti o duminica frumoasa!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cryna te prinde mult mult mai bine culoarea asta. CUm ziceau si tefele, te deschide la fata.
Eu i-am schimbat culoarea si mai des de un an ... si am si fire albe... ca altfel ma opream din vopsit... dar asa l-am facut suvite blonde sa nu se bage de seama firele albe... apoi m-am gandit sa-l faci si un pic roscat, apoi m-am chinuit sa acopar suvitele roscate, ca nu-mi statea bine... si dupa ce am reusit sa scap de ele... iar am facut suvite blonde... intr-un final m-ma potolit si acum e aproximativ culoarea lui naturala...

danuta cred ca abia astepti... noi nu suntem hotarati unde plecam, dar avem timp, ca abia in sept. putem pleca...

nicoll creoli sunt amandoi... se vede si mai bine cand stau langa Elena, ca ea e foarte alba...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ma apucasem sa scriu un mesaj ieri, apreciativ desigur, la adresa frumoaselor fete cucuiete si nazdravanii din dotare dar nu am apucat sa-l trimit. Si pe tine Cryna te prinde noul look
Eu cochetez de cateva zile, nu stiu daca am mai spus-o, cu aparatul de tuns, poate o fi o perioada mai proasta pentru parul nostru? Hmmmm....am mai facut-o odata acu 4 ani, tot asa imi cadea parul intr-o veselie, fusesem si la dermatolog, mi-a dat tratament cu magneziu parca, nu mai tin minte si niste picaturi ce trebuia sa le pun pe pielea capului, maxim 7 picaturi si trebuia masata pielea capului, ei as... in ciuda faptului ca picase in draci tot era mult prea mult ca sa pot acoperi toata pielea capatanei, asa ca mi-am luat inima in dinti si am luat aparatul de tuns al husbandului, nu zic ca am plans o jumatate de ora in baiedupa isprava, noroc ca imi luasem o peruca inainte sa o comit peruca pe care am purtat-o nici mai mult nici mai putin de 3 zile ma simteam atat de falsa cu ea si ma vedeam lovind masina si sarandu-mi masina din cap, ridicularizam intr-un asemenea hal incat am renuntat la ea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

sarindu-mi peruca din cap, nu masinaati inteles, da?!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Vin si eu la o cafeluta pana se trezeste matza mea.
Cryna, sa dea rezultate tratamentul!
Dupa ce-am nascut si mie mi-a cazut. Am luat Eurovita pt par si unghii, imi recomandase o prietena farmacista si local cu galbenus de ou cu cativa stropi de petrol...asa mai de pe timpul lui bunicadar am avut rezultate. Mai cade si acuma asa cum e normal si mai ales primavara...zici ca naparlesc De vopsit...yuiii ca si al meu primeste vopsea destul de des. Am schimbat si culorile.Dupa multi, multi ani de negru l-am facut rosu, apoi prin ianuarie, dupa ce ajunsesem la culoarea mea naturala l-am facut o nuanta de blond, un chihlimbar stralucitor, dar nu m-am putut obisnui cu culoarea asta si l-am facut violet star, incat de 8 martie fii-mea m-a pictat cu parul movEa mov sau roz imi zicea sa ma vopsesc Cum 'oi fi aratat roz?Acu' e rosu exotic si cred ca din toamna il aduc iar la culoarea mea.Fire albe sunt cateva prin breton dar nu asa multe incat sa se vada.
Cea mai tare experienta am avut-o acu' vreo 8 ani. L-am vrut rosu, rosu si l-am decolorat si vopsit dar am iesit morcov. In ziua aceea m anuntase directorul ca-mi da detasare, mno cum sa merg la Inspectorat in halul acela si-am mai bagat o vopsea visina putreda L-am ars si-am ars si pielea in cateva locuri, dar noroc ca am mers la mare si apa marii a facut minuni cu pielea capului. Prostii de astea n-am mai facut veci si cand doream sa schimb din inchis in deschis mergeam frumusel la coafor si-l deschideam treptat fara decolorat.
Danuta, sa va distrati bine in concediu!
Decolam si noi peste vreo 2 zile...abia astept. Sper sa avem noroc de vreme buna.

Va si sa aveti o duminica frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Cristina mi-am si imaginat sarindu-ti peruca de pe capNo, ca ma facusi sa rad de dimineata.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Am aparut. Ati trecut si la capitol nou iar eu tot mai am de citit niste bancuri din cel vechi...
Eli, felicitari pentru permis!! Am vazut si pozele cu trupa, sunt toti 3 puiutii tai tare frumosi!
Crina, am vazut si pozele tale, cu noul look
Eu nu am noutati, is obosita tare, nu recuperez nimic la capitolul odihna, asta e.
Asa ca nu ma mai lungesc, va pup pe toate! Mai trec eu pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Pentru toata lumea , cafea sau suc , dupa preferinte!

Buna dimineata !

Cryna, sa iti fie de bine noul look !te prinde , iti scoate ochii mai mult in evidenta !Pupici si pt. cameraman !si succes in obtinerea rezultatelor tratamentului cu Revalid .

Ely, toti copii tai sunt niste scumpi, dar probabil ca pare mai nazdravan Mihaai , de aceea e preferatul meu.Succes azi in ridicarea permisului .Ai lamaii ?

Mihaela, spor la bagaje! Cred ca abia astepti sa plekati .

Pup pe toata lumea si revin!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Horoscop saptamanal Pesti
Horoscopul saptamanii 29 iunie - 05 iulie 2009

Horoscop saptamanal Pesti: dragoste

Spre mijlocul saptamanii, iei o decizie importanta intr-o problema sentimentala.

Horoscop saptamanal Pesti: cariera

S-ar putea sa te nemultumeasca tot ce se intampla in jur la inceputul saptamanii: suporti greu glumele colegilor, ai impresia ca muncesti mai mult decat ceilalti si sefii nu observa, iar colaborarea cu partenerii de afaceri nu merge cum ai fi vrut.
Muncesti serios si reusesti sa te afirmi pe plan social si profesional.
Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!
La serviciu, esti predispusa sa faci greseli din cauza carora acumulezi intarzieri. Te sfatuim sa nu te agiti si sa accepti ajutorul colegilor.

Horoscop saptamanal Pesti: bani

Incepi sa te redresezi financiar la inceputul saptamanii. Se pare ca primesti o prima, ca recompensa pentru finalizarea unei lucrari importante, sau o mostenire neasteptata.
Daca te intrebi ce ar fi mai bine sa faci cu banii, iata o sugestie: sunt favorizate in aceasta perioada investitiile pe termen lung.
Ai un succes remarcabil pe plan social si material la inceput de weekend.
S-ar putea sa pleci intr-o calatorie neprevazuta din care sa obtii castiguri importante.

Horoscop saptamanal Pesti: familie

Ingrijieste-ti sanatatea si acorda mai mult timp odihnei!
Este posibil sa ai discutii in familie din cauza banilor la mijlocul saptamanii. Te sfatuim sa tii cont si de necesitatile celorlalti.
Incearca sa nu te suprasoliciti si sa te osihnesti mai mult!

Dany

Mergi la inceput

Fetele, astazi e sarbatoare mare: SFINTII PETRU SI PAVEL!

La multi ani celor ce isi sarbatoresc astazi onomastica

Dany

Mergi la inceput