Pestisori... pestisori... (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Lui Ely , cine ii trimite parola ?
Si cred ca trebuie pus link pe prima pagina .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

stai linistitaca am si uitat e tot o calitate a pestilor ????? probabil
eram io si nervoasa atunci ... dis de dimineata la 8 ma trezeste telefonul ... un beneficiar ma anunta ca ceva nu era in regula la niste planse pe care le-a scos un coleg in fuga ieri si i le-am pus in brate fara ca sa arunc eu o privire eu pe ele .... binenteles ca ploterul nu vedea ceva scanari alipite pe plansa si uite asa eram un car de nervi sa nu-mi iese si colac peste pupaza a aparut povestea asta , care in alte circumstante poate nu as fi interpretat-o asa , dar avand in vedere nervii ... nah ...asta e ... am reusit si plansele , am inteles si situaita cu sensibilitatea .... cer scuze pentru iesire totusi, poat nu era cazul sa ma ambalez asa nu?
pup sirenele

aaaa esti fericita danezo ai cine sa-ti ude florile

eu aspir si fac curat
la noi ploua si e urat ... groaznica vreme si de la asta mi se treage depresia .... mor cand nu e soare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Lui Ely , cine ii trimite parola ?
Si cred ca trebuie pus link pe prima pagina .

Dany

la ely i-am trimis ... da si eu cred ca ar trebui pus linkul pe prima pagina
probabil ca nu e prin zona , nu a mai scris de catteva zile .... de ce oare ??? e plecata in concediu???

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Danuta , da sunt fericita !
Si eu ar trebui sa aspir dar nu am nici un chef ..asa ca pauza ..altadata ....mai pe seara , poate.

Dany

Mergi la inceput

Ely, cred ca a imbarcat trupa vesela si a plekat pe undeva , mai ales sa conduca ...

Dany

Mergi la inceput

Citat:

Ely, cred ca a imbarcat trupa vesela si a plekat pe undeva , mai ales sa conduca ...

Dany

si eu plec vineri la mare , da cu vremea asta plouata nu am nici un avant , nici chef sa plec .... nu e aer de concediu cu vremea asta urata

ANDANII

Mergi la inceput

Dana , stai calma ca la mare sigur este frumos , uite si saptamana trecuta cand am fost eu la Bucuresti ploua zilnic , iar la mare nici un strop .

nu am castigat la concurs .....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Cate puncte iti mai trebuiau Danezo? Lasa, data viitoare!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Cristina , au fost 2 sectiuni de concurs, unul cu intrebari, la care am avut pct maxim , dar s-a tras la sorti si unul cu pct .Cel clasat pe primul loc a primit un premiu, iar pt celelate s-a tras la sorti din primii 100, eram pe poz 28...

Ei nu am asteptam sa castig ...dar am incercat ...

ce fac sirenele ?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:

ce fac sirenele ?

Dany

Eu una nu fac nimic, zici ca m-am tampit, ascult Michael Jackson in nestire, daca sentimentele ar avea culoare atunci inima mea ar fi un curcubeu, imi pare atat de rau ca a avut nesansa sa plece inainte sa-si ia ramas bun Cel mai ciudat este ca atunci cand am auzit vestea mortii lui am ramas rece si indiferenta la tot ce se spunea, am ocolit subiectele de pe DC, de la tv, presa, tot absolut, apooi a urmat ceremonia, nu, nu a fost nici o gluma, era adevaratma simt de parca as fi pierdut cel mai pretios lucru de pe lumea aceasta si sunt atat de frustrata ca atunci cand l-am avut l-am aruncat intr-un colt, era simplu, oricand il puteam aduce in prim plan. Asa-i ca am luat-o razna?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput