Pestisori... pestisori... (38)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
Cryna, am primit .Mersi ! Hai fruntea sus , o sa fie bine .
si exact la aceiasi parola ma gandisem si eu ![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
daneza , marami trimis parola
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
daniela_daneza spune:
Dana, am primit si de la tine...multumesc 1 
Dany
Tethys spune:
Cre'ca, trebe sa stabilim cin' se va ocupa de trimisul parolei la restul fetelor... ca, lui Marami ii trimisesem si io parola ieri seara
... iar, amu, o primi si Dany de doua ori
... nu de alta dar, umplem fetele cu PM -uri duble
...
...
Mey... mie, tot mi se pare destul de usor de ghicit si noua parola
... sau nu?
...
la toate... amu fug la treaba
... 
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
andanii spune:
am trimis PM si la sirenele :xandruta, nicoll danuta 36, marami
merg sa vad la cine mai trimit de la cap asta, la cine a scris mesaj 

ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
andanii spune:
scuzati .... am vrut doar sa ajut , n-am stiut ca incurc 
cand am intrat am observat ca nu au primit fetele pm cu parola .... m-am pus sa le trimit nestiind ca s-au mai trimis si de tine cryna .... nu cred ca e vreo problema ca a primit marami si dany parola de doua ori ... da nah ... ok , nu ma mai bag , o sa stau in banca mea cuminte .... scuzati va rog
am trimit la 5 fete ... nu mai trimit ... e ok 

ANDANII 

Tethys spune:
Of, of, of... cum am atins io, coarda sensibila a pestoaicelor
, fara sa vreau
! Andanii, mesajul meu nu era de mustruluiala
ci, mai mult o atentionare
... o constatare, cum ca, ar trebui sa se stie cin' se ocupa de trimisul parolei... ceva de genul... iar, io, ma hlizeam cand am scris ca umplem PM -urile fetelor... nu era deloc o mustruluiala
... mno, in fine... amu, stim ce fete au primit PM -uri cu parola... si, mai vedem cine mai vrea parola
... Hai, ia o
si un
dulce, ca sa-ti treaca supararea si s-o dam la pace
... eeeee, daca sirenele nu se inteleg una pe alta, una cu alta... atunci, pe cine si cu cine
? Te-am
-at.
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cryna77 Of, of, of... cum am atins io, coarda sensibila a pestoaicelor ! Andanii, mesajul meu nu era de mustruluiala ci, mai mult o atentionare si un dulce, ca sa-ti treaca supararea si s-o dam la pace -at.#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# |
asa suntem noi pestoaicele cu corzi sensibile???

... o fi de la solzi ???? mda sau poate-s io mai sensibila , m-am simtit putin in plus ....
.... a trecut ... deja am uitat 
te-am pupat si io

ANDANII

Tethys spune:
Ihi, Andanii... suntem cu corzi sensibile
... si ultrasensibile, chiar... le am si io, din plin
... stiu cum e sa te simti in plus, chiar daca nu esti... sau, sa crezi ca deranjezi, cand de fapt nu-i deloc asa... etc., etc.,... mde, defectele zodiei
... dar, nu stiu zau de la ce ni se trage
&
...
.
Pe mai tarziu
...
daniela_daneza spune:
Hei , nu e mineni in plus si nu are sens sa ne suparam .
Dana , hai fii fata serioasA ca nu ai deranjat pe nimeni si Cryna , nu a vrut sa certe pe nimeni ....

Eu propun ca sa ceara si alte fete parola si atunci trimitem......
Eu mi-am adus baiataul preferat si sunt happy, a fost plekat 2 saptamani, acum imi uda florile cu fasul de stropit rufele si e asa incantat.....
Dany