Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mama si cand ma gandesc ce de bunatati va face Mayan
dragelor, eu am profitat din plin de soare si mare in weekend,a fost super plus george in peisaj, cea mai reusita iincercare de pe net pana in prezent... ok, stiu poate ca nu sunteti de acord cu mine, ca nu sunt ranile inchise...rana lasata de D nu se va inchide decat cand voi avea intr-adevar un bebe, in rest nu sufar, chiar m-am bucurat, adica mi-a tihnit o plimbare pe faleza vorbind despre orice, faptul ca acest george nu este un incuiat, caa avut curajul sa-mi vorbeasca despre el, ceea ce barbatii nu prea obisnuiesc, mi-a placut. si mi-a mai placut ceva ce uitasem, ce nu recunosteam decat in adancul sufletului, mi-am reamintit ce bine e sa-ti traiesti viata in functie de varsta, sa te bucuri de glume, de mers prin nisip( ceea ce dl nu facea, ca na el statea la restaurante, nu se plimba) de dat in leagan, de mers km intregi fara sa simti oboseala... deci a fost un week end placut, hmm baie in mare, stiti voi te mai atingi din greseala
sunt dusa? sau e normal sa ma trezesc la viata si sa ma bucur de aceste nimicuri ce-mi fusesera inlocuite in ultima vreme cu mersul cu masina, restaurante, si retur acasa.

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

mama si cand ma gandesc ce de bunatati va face Mayan
dragelor, eu am profitat din plin de soare si mare in weekend,a fost super plus george in peisaj, cea mai reusita iincercare de pe net pana in prezent... ok, stiu poate ca nu sunteti de acord cu mine, ca nu sunt ranile inchise...rana lasata de D nu se va inchide decat cand voi avea intr-adevar un bebe, in rest nu sufar, chiar m-am bucurat, adica mi-a tihnit o plimbare pe faleza vorbind despre orice, faptul ca acest george nu este un incuiat, caa avut curajul sa-mi vorbeasca despre el, ceea ce barbatii nu prea obisnuiesc, mi-a placut. si mi-a mai placut ceva ce uitasem, ce nu recunosteam decat in adancul sufletului, mi-am reamintit ce bine e sa-ti traiesti viata in functie de varsta, sa te bucuri de glume, de mers prin nisip( ceea ce dl nu facea, ca na el statea la restaurante, nu se plimba) de dat in leagan, de mers km intregi fara sa simti oboseala... deci a fost un week end placut, hmm baie in mare, stiti voi te mai atingi din greseala
sunt dusa? sau e normal sa ma trezesc la viata si sa ma bucur de aceste nimicuri ce-mi fusesera inlocuite in ultima vreme cu mersul cu masina, restaurante, si retur acasa.

Manu

scuze Mayan, eu m-am grabit cu concluziile... imi pare rau ca nu a venit nici cererea si nici inelul.
eu cred ca vrea sa fie o surpriza, ca daca imi amintesc ati mai discutat pe tema asta, si probabil s-a gandit ca nu are nici un farmec. poate pe 1 iti baga pasaportul sub nas, dupa care si inelul, ce zici???
inteleg ca si restul cadourilor sunt "binevenite" deci, iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de ele, ca vor veni si celelalte

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Sa te auda cel de sus ..in schimb bebeul nu e ..am facut test si e negativ, asa ca azi sau maine vin rusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Menics-uta dragalasa...exact de asta vorbeam eu....
Ma bucur ca ai reusit sa intelegi ca intr-adevar e mai important sa-ti traiesti viata ta ( care include plimbari tembele pe faleza sau prin nisip , dulci plimbari) si nu sa traiesti viata altcuiva care e un domn si nu se preteaza....
Chiar daca acest George nu va fi tatal copiilor tai, eu iti recomand sa investesti in aceasta prietenie, unde poate vei intelge mai bine cine esti tu si ce persoana deosebita esti, doar sa te iubeasca omul asa cum esti....
Bravo fata frumoasa...eu sunt mandra de tine ...chiar daca aceasta relatie nu duce nicaieri...
Te-ai deschis la minte.....si crede-ma nu e usor si nu e putin lucru...
Pupici si Bafta in toate nebuniile pe care vrei sa le faci...
Mayanule, tu cu inelul tau...
Noi femeile suntem mult prea sentimentale si visam printisori pe cai albi ....
Va veni el si inelul...chiar daca nu asa cum vrei tu...
Cine stie...poate intr-o dimineata ca oricare alta....va fi dimineata ta fericita...
Deocamdata, incearca sa te simti bine de ziua ta ...si aniversrile se pot face si in weekend...nu mai fi asa rigida...
Imi pare rau de testul tau...Eu nici nu indraznesc sa-l fac....
Astept azi maine , poimaine sa apara"frumosul"....

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon

Mergi la inceput

Fete aveti perfecta dreptate , va veni si inelul ..eu mai mult vroiam cererea in sine , nu bijuteria.
O sa pregatesc ceva special , iar dupa ce vine de la tenis o sa o facem lata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

[red]MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
DRAGA NOASTRA MAYAN.

Sanatate, fericire, multe impliniri si numai bucurii iti doresc.
.

Dragele mele tocmai ce m-am intors de pe meleaguri grecesti unde m-am distrat de minune si totul a fost la superlativ.vacanta a fost nepregatita, am aflat de ea miercuri seara, iar vineri de dim eram deja la aeroport.m-am intors vineri , dar uitasem sa platim cablu asa ca am ramas fara.
inca nu am reusit sa citesc cap.12, dar promit sa o fac.

mona, galiisanatate multa parintilor vostri.
o sa ma apuc de cit6i acum si o sa va contactez apoi .

ps: ciclu nu mi-a venit nici acum ( din 25 aprilie), cu toate ca am facut un test inainte sa plec si a iesit negativ.maine bag altul .nu am nici un simptom...asa ca mari sperante nu imi fac.

va citesc , va pup mi-a fost tare dor de voi.
sper sa nu imi ia mult cititul .

galli[/red], plaja scoici nu prea am vazut, dar am cules pietricele pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

imi cer scuze, nu stiu ce-am facut de am scris asa de mare, poate de bucurie ca v-am revazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

LA MULTI ANI, MAYANULE!!!
tot ce iti doresti tu, e mai important decat orice!!!!
noi suntem alaturi de tine!!!!

ma duc sa pun poze, revin!!!! nu am avut net!..........

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna ziua la toate fetele, ca dimineata a trecut de mult.

Mayan, la multi ani si sa fii sanatoasa. Ca in rest, sunt / suntem convinsa/e ca le faci tu pe toate.
Si Dumnezeu ne da exact atat cat putem sa ducem, sa stii.

Eu am fost la un botez in week-end, f cuminte bebelina, imi doresc si eu asa un copil....Am fost in alta localitate, la munte, la o pensiune frumoasa, chiar a fost frumos.
Acum, la munca :(

Mona, sunt in 7+ sapt. De abia astept sa fac urmatoarea echografie.

va pup pe toate

Mergi la inceput

asta am primit azi noapte:

http://www.lapponia.com/jewelry/silver/neckalces/660123

Mergi la inceput