Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)
Raspunsuri - Pagina 3
sorinake spune:
LA MULTI ANI; MAYAN! Sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti petreci o viata intreaga alaturi de omul iubit si un bb sanatos!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
MayanMistica spune:
Dragele mele va pup cu drag si va multumesc din suflet pentru frumoasele urari care vin din adancul sufletului vostru cu multa dragoste.
Da , maine 29 iunie este ziua mea ..dar de baut putem sa bem cu cel mai mare drag.
Ma duc sa spal vasele , ca asta seara am sosit acasa si e o vraisteee!!
Va pup si va povestesc maine dupa ce vin de la scoala.
ancamac spune:
Buna dimineata! Va invit la o !
Va urez o zi buna !
MAYAN - LA MULTI ANI SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca !
Cine sa traiasca
Si sa ne cinsteasca
Duuuulceaaaaa MAYAN!
La multi ani cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor (si cele "pe fata" si cele ascunse )!!!!
Mona40 spune:
Neata fetelor,
Azi e zi de sarbatoare...
Multi ani sa ne traiesti...
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon
MayanMistica spune:
Buna dimineata fete dragi , va multumesc din suflet ptr urarile frumoase si pline de dragoste.Am tras chiulul de la prima parte a lectiei , ptr ca se face la pc-uri si ce fac acolo ..pot face si acasa.
Sper sa am chef sa ajung in partea a doua a lectiei
Azi noapte la ora 12 si cateva minutele mi-am primit cadoul , din pacate n-a fost inelul de logodna si nici de nevasta nu m-a cerut.
In schimb am primit un colier din argint foarte special.De asemeni, in week-end am mai primit o fusta licra , un top ( ambele de culoare neagra) si ceva jucarele .
S-a intamplat sa oprim la o benzinarie in Germania si acolo era si un sex shop ...curiozitatea fiind mare am intrat si ...n-am iesit cu mana goala.
M-am ales si cu un corset din lac , plin cu catarame ...beleaaaa
Pentru azi , nu facem nimic special pentru ca M are tenis ..si tenisul cu prietenii e mai important decat ziua nevestisii.. , asa ca vom avea o cina scurta si el va pleca la tenis.Daca ii va veni ideea ptr maine sau alta zi ..cred ca ii voi raspunde : ziua mea a fost si tu ai fost foarte ocupat ..poate la anul dragul meu.Daca imi va zice pe 1 iulie ..n-am ce replica , pentru ca imi pune pasaportul in ochi cu data de nastere.
Ei , ma duc sa fac un dush si fug la scoala ..sa vad ce mai apuc .
Va pup si va invit la un pahar de sampanie