Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna dimineata tuturor!
V-am pregatitsi acum fug sa ma pregatesc sa merg la job.
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ancamac, multumim de cafeluta!

Libra, "zdruncineala" e cu acordul ambelor parti, deci nu accept plangeri/ sesizari/ reclamatii din partea 'mnealui. Atat ii trebuie, c-O mai vede cand ies de la dus si ma fatai special prin casa. Eu m-am gandit ca ar putea fi si de la BU, ca l-ar fi zgandarit pe acolo. Oricum am stopat ... deocamdata , ca ia antibiotic.

Amy, ia-ti colac sau macar mansete, ca sa nu mai stai la mal.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SI PENTRU MAYAN DIN PASAPORT!
Sa bem si sa ne veselim! Sa ne dai si noua tort. Ai suflat in lumanari? Ti-ai pus DORINTA?! Iti dorim de pe acum sa se indeplineasca cat mai curand!

Mayan, interesanta si latura ta romantica : biletele , flori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna dimineata dragutelor!

LA MULTI ANI MAYAN! Sa fii sanatoasa si fericita si insarcinata! Poate omul tau tine azi ziua ta si va veni cu de toate!!! Bafta!

Guze... eu n-am zis sa nu-l zdruncini, dimpotriva... ca nisipul ala nu-i trebuia in rinichi oricum.

Sa aveti o zi minunata!
Elena

P.S. Referitor la starea natiunii de la acest subiect, propun ca fiecare sa adauge la sfarsitul mesajului ziua in care se afla din CM sau ceva de genul asta, ca sa nu incarcam cu grija asta frumoase fete cucuiete.

Z9 de la IA

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa

LA MULTI ANI sotului tau, Mona, sa va vedeti visul realizat cat mai repede!!!!

Mayanule, LA MULTI ANI, again,i wish you that all of your dreams coming true sooner than you think!!!
azi va fi tare cald la noi,34 grade, deci....topeala in buna regula
z.7 -cm
pupici pt voi toate, la noi a inceput .....babydance
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata!

La multi ani Mayan !

ma bucur ca ti-ai luat flori, si ca azi te scoate in oras...ei, vezi ca se mai indreapta lucrurile...

eu, apropo de raportat se poate citi din tikerul meu in ce zi sunt ca-l actualizez...
din serialul "plimbari la malul marii" - ieri am dormit ca o valiza, si m-am trezit la 22.00 de la 18.00, bai sper ca era doar oboseala acumulata... deci am ratat iesirea, am stat la de fapt si el era cu treaba, si il rapeam asa doua ore... ei a fost mai bine asa... dimineata am primit mes "buna dimineata, te pup dulce!" wow

dragelor, ajutati-ma cu niste sfaturi, vreau sa fac fasole, na , mi-e pofta, dar as vrea o reteta mai deosebita, aveti? ceva gen salata, parca am auzit ceva, stiti? multumesc (hmmm pofte??)

cat despre educat barbatii... eu il las sa faca dar cand vezi ca are doua maini stangi, il dai la o parte si ii arati cum se face, nu? si esti si plina de nervi, si timp pierdut, si treaba tot de tine terminata, asa ca uneori mai bine ma apuc eu daca stiu ca e neindemnatic...

Libra- pe mine la sarcina m-a intepa din cand in cand, este normal, se dilata de la sarcina, deci e ok.

Nico, vad ca nu ai astampar,

galli, cum stai cu caldura, iti trimit o briza de

va pe restul, trec la treaba, ca nu mai tine...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Galli, acum am inteles eu de ce ai tras tu ieri sa termini toate treburile casei... ca sa ai timp de "dantuiala" . Baga tare si adanc, bucurati-va de toate momentele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna suricatelor, prezenta si eu ca in fiecare zi. Cafeluta minunata si calduta, numai buna, ca la noi e putintel rece afara si chiar imi era frig.
Nico, o sa-mi iau ceva (colac, mansetute), dar e ridicol la 33 de ani cu alea in piscina. Dar decat sa stua sa ma tin de toate barele mai bine asa .
In rest, astept ovulatia si nu mai stiu cum sa stau si ce sa fac sa se prinda afurisitii aia odata. Ca m-am saturat .
toate suricatele.

Z9- CM
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna dimineata si de la mine!

MAYAN, LA MULTI ANI! SA FII IUBITA SI FERICITA!

Anca, Libra, va tinem pumnii sa fie cu ochisori!!!

Eu sunt ziua 36 din 30 si nimic, nici semne de rusi!!! gravi nu sunt pt ca am facut si ieri un test si a iesit negativ!!!!

o zi frumoasa si cu temperaturi normale!!!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Amy, vei fi super-cool si poate, in felul acesta, vei invata sa inoti. . De stat, stai relaxata.

Menics, n-ai precizat: fasole uscata/ verde?

Mergi la inceput