Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(13)
Raspunsuri - Pagina 12
sorinake spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Hei, Sorinake, esti inca tanara, vei vedea ca organismul tau va raspunde repede la stimularile de orice natura. DD ajuta ca intarzierea CM sa fie de bun augur! ![]() |
nu mai vreau stimulari ca-mi fac atata rau, nu mai vreau medicamente!! vreau si eu natural!!!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

guzelnico spune:
Sorinake, draga mea surioara, nu-ti pierde speranta! Inteleg exact starea pr#305;n care treci. Fa o pauza, pleaca intr-o vacanta frumoasa. Trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra.
Lylysor, iaca asa, sper si eu sa mai aud vesti bune. Sa ne bucuram impreuna de reusite!
Mona- optimista noastra bataioasa, esti un exemplu de straduinta si rabdare. Datorita tie vad si eu mai roz problema bb, altfel cred ca mi-as fi luat campii.
In 4-5 zile astept nenorocitii de rusi si deja sindromul pre-menstrual ma sacaie: dureri usoare si neeeeeeervi cu toptanul.
M-a invitat sotul la o masa de peste. O sa-mi inec amarul in rakiu.

Lumy_Clt spune:
Sara buna scumpelor !
a intrat in tura schimbu 3?
eu tb sa mai bucataresc ceva si apoi trec la raport

amy2007 spune:
Salutari si de la mine. Si eu fara stimulai vara asta, doar Branca ursului, ca m-am facut cat ... nu mai zic cat de mare si tot degeaba.
Pe 8 plecam la greci, vreo 10 zile, si doar o sa stau sa ma bata soarele in cap, si sa pazesc piticii, care bineinteles stiu sa inoate (iar eu nu ). Anul trecut a fost un stres ca se bagau in piscina pana la fund si eu stateam cu groaza in apa si ma uiam sa vad dac amai ies afara, ca deh, nu puteam sa ma bag dupa ei. Dar m-am obisnuit si ii las. Se descurca mai bine fara mine, in apa
.
Nico, primeste felicitarile mele ca ai rabdare sa urmaresti stadiul ,,lucrarii" la fiecare in parte.
Felicitari mai ales pt Mona, care nu se lasa descurajata si care ne da tuturor puterea si dorinta de a merge mai departe.
Ma duc la dus si mai revin eu pe la voi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

galliciana spune:
hello,hello, inainte de culcarica!!! multumim inca o data pt felicitari, e meritul lor....mor de cald, am gatit si azi destul, cu cuptor, aragaz-normal, si celelalte....vase, aspirici, etc...spalat la masina nu mai spun.
nico, multam de lista, oricum, cuplez cam greu... eu as cam da semne de ovulatie...cat de curand... voi face teste, sa nu ma incurc.
va pupic, vb maine, sunt obosita.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!

ancamac spune:
Buna fetelor! Am intrat numai sa va salut, voi fi absenta la schimbul 3 pt ca merg la o pizza cu niste prietene.
Guzelnico-raportez - Z12 IA, dar cred ca pe vineri, sambata vor navalii rusii. Din pacate sunt si eu incordata ca o coarda de vioara, am pana si dureri de cap.
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!

Libra spune:
Bonsoir!
Mona... imi pare rau ca nu e acum. Poate aerul de Copou iti va prii... si in toamna o sa scapi de toate grijile.
Manu, barbatii, sefii, colegii, prietenii... ii avem asa cum ni-i educam.
Guze... ai vazut ca ti-am ghicit bine de la distanta in nisipul sotului. E posibil sa mai faca si alte crize daca nu s-a eliminat inca. Nu uita de "cald la spate" care scade durerea. Cat despre sex... sunt impresionata: l-ai zdruncinat bine de i-a sarit si nisipul.
Ancuta! Doamne ajuta! Da manuta si fa testul, noi suntem cu tine!
A propos, multumesc multumesc multumesc pentru pumnii stransi
!
Sanii mei sunt tot mai sensibili, ieri am avut o durere puternica in burta, scurta si ascutita (cred c-a fost doar un gaz), azi niste contractii usoare in uter ca un tremurat interior. Mi-e foame pana la pranz ceea ce e neobisnuit. Nu c-as fi optimista dar REFUZ sa cred ca NU sunt insarcinata, desi am deja reteta pregatita pt. urmatorul cm.
PUPICI LA TOATE SURORILE INTRU ASTEPTARE!
_

MayanMistica spune:
Pup si eu inainte de culcare cu urmatoarele vesti la apel:
-am primit o comanda de un tortulet
-maine ma scoate omul meu la restaurant ca deh! am zi de nastere in pasaport pe 1 iulie
***bine e frate sa ai mai multe zile ...***
-azi mi-am luat flori singura ca el a avut amnezie ieri , si de ciuda mi-am ales cel mai frumos buchet
-si maine ma duc la un interviu , sa-mi tineti pumnii stransi .
-sper ca jegosul de CM sa nu vina , sa stea in pana mea in alte parti ..sa se duca la cumnata , la socrela ..numa la mine nu.
-va urez sa mai aveti CM de abia peste 10 luni ..dupa ce nasteti

MayanMistica spune:
Am uitat sa va spun ca azi am printat pe 3 coli A4 urmatoarele mesaje : I am in love with you si Ik hou van jou ..
Ambele inseamna acelasi lucru mai mult sau mai putin.Si le-am pus asa: una pe usa biroului de acasa , una pe usa dormitorului si alta pe usa de la baie.
Pe usile cele mai importante.
Maine ii fac poster cu mine Stapana si i-o pun pe usa de la intrare