FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 8
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CANDY1902 CRISISaveti o fetita tare draguta sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea ALRAKsi mie imi p[are rau ca nu am vorbit eu eram intro fustita si o bluzita alb cu negru tunsa scurt am asteptat mult ieri a fost mare aglomeratie ai vazut, da miine voi face punctia ma bucur pentru productia ta sper sa se lase co ochisori mult mult succes IRINAFLOAREAsi eu sunt din SM si am facut fiv la debrecen si sincer am fost tare nemultumita pina acum ceea ce fac aici in szeged nu se compara dar sper ca si tu si dado sa reusiti pina la urma si sa fie totul bine va pup pe toate mult mult mult sucees si tinetimi pumni pentru miine ![]() ![]() ![]() |
buna candy! si mult succes pt punctie, ET si un beta mare mare!!!
te pot ruga sa imi spui ce te-a nemultumit in Debrecen? m-ar ajuta mult sa iau decizia.
noi am fost pt anamneza la Tandor in martie, urma sa ne intoarcem pt spermograma lui si eco dupa urmatorea menstra, care s-a lasat asteptata... pt ca erau 2 liniute pe testul pe care ma incapatanam sa nu il fac...ca doar ni s-a spus ca avem recomandare pt FIV si sanse aproape nule de sarcina pe cale naturala...
Oricum, sarcina am pierdut-o, acum mi-am revenit din soc si vrem sa reluam proiectul BB. si am merge din nou in Debrecen cam in septembrie, in Debrecen pt ca e mai convenabil din punct de vedere al distantei... dar din punct de vedere a medicilor, din ce am citit pe aici...inclin si eu pentru Szeged.
poate mai multe detalii despre ce te-a dezamagit la debrecen si ce e mai bine la szeget ne-ar ajuta sa luam decizia.
multumesc mult! iti tin pumnii zilele astea, ca doar esti "in focuri".
CANDY1902 spune:
KLUmultumesc din suflet
ALLAdraga imi pare rau pentru sarcina pierduta si eu am trecut prin asa ceva e tragic si te-nteleg mai bine ca oricine in legatura cu debrecen eu nu vreu sa asculti de mine dar iti voi povesti nemultumirea mea:eu reacionez f bine la tratament si am reusit sa obtin 21 de ovocite din care sau fecundat 6 .2 blastocisti si 4 la congelator care la decongelare nu au rezistat deoarece iau congelat mult prea mici deci in cloncuzie 21 ovocite 2 blastocisti ceea ce mi se pare extrem de putin si inca ceva un singur eco pe toata durata proceduri ce parere ai??????? inca ceva toti medici recomanda stat in pat prima zi dupa ET ti se pare normal sa stau pe scaun 2-3 ore sa astept sa intru din nou la el sami dea tratamentu mie nu .deci nu stiu ce sa zic dar si eu ca si tine miar fi fost mult mai usor debreten era foarte aproape dar asta e acum imi incerc norocul aici pentru ca da stiu ca e nevoie de f f mult noroc si pina acum sunt fff multumita te pup si mult succes sa reusesti sati implinesti visul.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui CANDY1902 KLUmultumesc din suflet ALLAdraga imi pare rau pentru sarcina pierduta si eu am trecut prin asa ceva e tragic si te-nteleg mai bine ca oricine in legatura cu debrecen eu nu vreu sa asculti de mine dar iti voi povesti nemultumirea mea:eu reacionez f bine la tratament si am reusit sa obtin 21 de ovocite din care sau fecundat 6 .2 blastocisti si 4 la congelator care la decongelare nu au rezistat deoarece iau congelat mult prea mici deci in cloncuzie 21 ovocite 2 blastocisti ceea ce mi se pare extrem de putin si inca ceva un singur eco pe toata durata proceduri ce parere ai??????? inca ceva toti medici recomanda stat in pat prima zi dupa ET ti se pare normal sa stau pe scaun 2-3 ore sa astept sa intru din nou la el sami dea tratamentu mie nu .deci nu stiu ce sa zic dar si eu ca si tine miar fi fost mult mai usor debreten era foarte aproape dar asta e acum imi incerc norocul aici pentru ca da stiu ca e nevoie de f f mult noroc si pina acum sunt fff multumita te pup si mult succes sa reusesti sati implinesti visul. |
multumesc mult pt raspuns!
e important sa aud de la cineva care a trecut prin asta ce si cum e...
un eco pe procedura mi se pare extrem de putin...
la stimularea cu closty se face monitorizare eco mai des...
iti doresc ca in szeged sa ti se indeplineasca visul!
BoboMom spune:
Iaia, felicitari! Sa-ti dea Domnul o sarcina fara probleme si bebel sau bebei sanatos/i la termen!
Claudia, felicitari si tie si sanatate! Asteptam beta mare maine. 
Mult succes fetelor care sunt in tratament sau pe cale de a incepe! 
Crisis, sa va traiasca frumoasa! 
Noi suntem bine, ne facem simtita prezenta din ce in ce mai mult 
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
adrienne spune:
Buna fetelor!
Sincer ma cam bagati in sperieti.Precum am mai zis noi suntem diagnosticati cu oligozoospermie si suntem la al doilea FIV la Debrecen.
Sincer din punct de vedere financiar al treilea nu stiu daca am putea sa ne permitem si acuma stau in dubii intre Debrecen si Szeged.Urmaresc de un an discutiile voastre si intr-adevar am observat ca mai multa lume merge la Szeged si parca sunt mai multe reusite.Acuma pe ultimele sute de metri intru in trepidatii si nu stiu ce sa fac.Oare care este rata reusitelor la Debrecen.Stiti voi care au reusit ?
Singura mea sansa de optimism era Dado care a facut cu PICSI tot la Debrecen,dar din pacate cu rezultat negativ.
Puteti sa-mi raspundeti careva va rog.
ALRAK spune:
Klu trebuie sa fructific orice sansa multumesc.
Leoaica..., s-ar putea ca si Theodora sa fie leoaica.... Doamne Ajuta, sa ai o nastere usoara si la termen.
camy050277, ai dreptate ca natural, ar fi mai bine, maine dupa punctie voi sti, daca este si un ovocit

.
candy1902, de azi dimineata de cand m-am trezit m-am gandit la tine... acum asteapta in hol, acum intra in cabinet, acum ii face punctia, acum sta la patuc.... of ...parca eram acolo si eu cu tine. Maine chiar voi fi
si sa ne dai vesti bune despre productie.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
Myiia spune:
| citat din mesajul lui adrienne Buna fetelor! Sincer ma cam bagati in sperieti.Precum am mai zis noi suntem diagnosticati cu oligozoospermie si suntem la al doilea FIV la Debrecen. Sincer din punct de vedere financiar al treilea nu stiu daca am putea sa ne permitem si acuma stau in dubii intre Debrecen si Szeged.Urmaresc de un an discutiile voastre si intr-adevar am observat ca mai multa lume merge la Szeged si parca sunt mai multe reusite.Acuma pe ultimele sute de metri intru in trepidatii si nu stiu ce sa fac.Oare care este rata reusitelor la Debrecen.Stiti voi care au reusit ? Singura mea sansa de optimism era Dado care a facut cu PICSI tot la Debrecen,dar din pacate cu rezultat negativ. Puteti sa-mi raspundeti careva va rog. ![]() |
Mai, poate ca tocmai pentru ca merg mai putine fete la Debrecen, si rezultatele pozitive sunt evident mai putine!
Pana la urma e aceeasi clinica...nu?
Haideti fetelor, cele care avet experienta Debrecen sau care ati auzit...spuneti-ne parerile voastre!!!
adrienne spune:
[
Mai, poate ca tocmai pentru ca merg mai putine fete la Debrecen, si rezultatele pozitive sunt evident mai putine!
Pana la urma e aceeasi clinica...nu?![]()
Haideti fetelor, cele care avet experienta Debrecen sau care ati auzit...spuneti-ne parerile voastre!!!
[/quote]
Da dar se pune problema daca biologul e mai bun sau nu.De ea/el depinde
aprope totul,ce face in acelea 3-5 zile nu?
clipsy spune:
| citat din mesajul lui CANDY1902 LIANA POATE FACEM CUNOSTINTA CU TINE SI FETITA TA EU SUNT IN SZEGED MIERCURI AVEM PUNCTIA . CLAUDIA TIAM ZIS CO SA FIE BINE FELICITARI SI DIN PARTEA MEA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DADO IMI PARE SINCER RAU EU ZIUA 8 DE TRATAMENT ENDOMETRU 10,5 SI MULTI FOLICULI CITI?????????VOM STI LA PUNCTIE MIERCURI .IN GENERAL TOTUL BINE DECI NE PUNEM MARI SPERANTE .INCA CEVA STITI CIT TRTAMENT CU GONAL AM FACUT???????????337,5 TOATA PROCEDURA |
A venit ziua de miercuri!

Bafta mare la punctie
clipsy spune:
| citat din mesajul lui claudia_74 Candy draga, multumesc pentru dansul de cadane si pentru concertul de tobe! Memorabila reprezentatie! Abia astept sa ma revansez in acelasi mod si sa fac si eu dedicatii pentru Candy-gravida-cu-gemeni. Miercuri, cand tu faci punctia, eu merg sa fac al doilea beta, dupa care ma intorc la patutz, sa tin pumnii pentru toate si toti care au nevoie.Iaia, norocoasa cu numarul 13, iti tin pumnii maine la Debrecen, la eco si beta! Sa nu ma lasi sa astept mult vestile bune, ca deja rabdarea mi-a fost pusa la incercare. Klu - testul l-am facut in a saptea zi de la ET; dimineata a fost sangerare (termenul de impropriu, dar nu intru in amanunte legate de consistenta, culoare, aspect, ca nu stiu daca intereseaza pe cineva), dar in timpul zilei nu s-a intamplat nimic. Probabil noaptea se petrece ceva... Zicea Ala sa nu mai stau cu "ochii-n chiloti", chestie care m-a distrat, dar cred ca a zis-o la figurat, fiindca la mine nu s-a vazut nimic in exterior. Eu, in urma unui "check in" Ali, Liana, fetelor - va multumesc tuturor pentru sprijin. Am mare nevoie si in continuare si ofer si la schimb! ![]() |

Galerie pt tine sa iasa beta baban!!

Miercuri, cand tu faci punctia, eu merg sa fac al doilea beta, dupa care ma intorc la patutz, sa tin pumnii pentru toate si toti care au nevoie.