FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 7
denisa220972 spune:
crisis81Intradevar un super copil norocos cu asemenea parinti minunati si fericiti. A-ti realizat un lucru foarte mare, sa va bucurati de el,sa fiti sanatosi si fericiti in continuare.
[pup pentru TEO.
ALRAK spune:
Dado

DD sa va ajute sa treceti peste aceasta nereusita si sa va dea puterea de a merge mai departe. 
Claudia FELICITARI ! asa cum ti-au spus si celelalte fete , trebuie sa stai linistita si relaxata ca sa se prinda bine BB.
Cris mami de Teodora sa fiti sanatosi cu totii si fericiti.Teodora este o adevarata printesa

Candy1902 ce rau imi pare ca nu te-am reperat azi la Szeged (si eu am fost azi). Ma uitam la fetele de acolo si chiar ii spuneam sotului meu ca sigur sunt printre ele si fete care scriu pe forum.
Sotul meu te-a auzit cand ai iesit ,ca ai spus ca miercuri faci punctia si ca ai endometru de 10,5 si m-a intrebat daca este bun- deci tu erai, numai ca eu atunci eram chiar in cabinet. Of, ce rau imi pare ca nu ne-am cunoscut... eu eram imbracata intr-o rochie verde.
Tin pumnii pentru miercuri sa ai productie de calitate.
In ceea ce ma priveste voi face FIV pe ciclu natural. Unul dintre foliculi a crescut bine si joi dimineata voi avea punctia, tineti-mi pumnii stransi.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
irinaflorea spune:
Da.... am lipsit ceva vreme...am ratat luna iunie...in loc sa-mi vina ciclul in jurul datei de 13-14, mi-a venit in 22...Dr. Bodnar a plecat in concediu in 25 si am pierdut trenul...Dupa calculele mele, doar in august vom mai putea incerca....Si totusi, dupa pauza de o saptamana si ceva, am intrat sa las cateva mesaje
iaia FELICITARI!!!!!![]()

Claudia-sunt sigura ca te putem felicita deja...![]()
![]()
DADO...NU AM CUVINTE SA-TI SPUN CAT DE RAU IMI PARE!!!!Am stat vreo ora jumate ca sa recuperez de citit(am fost in Banat la socri-si n-avem net acolo...)si am trait la maxim emotia ta.Acum impartasesc aceeasi stare...daca ai fi reusit m-as fi bucurat enorm.....dar...FRUNTEA SUS...SI INAINTE!!!!(lasa ca ne vine si noua randul, ai sa vezi!!!-e voia Domnului!)..A...si referitor la intrebarea ta mai veche, NU, in SM NU se face beta hcg in aceeasi zi
Va pup fetelor, pe toate, cu reusite si fara, si ...SA NE AJUTE DUMNEZEU !!!! Va pup

ali762000 spune:
CRISIS frumoase poze si cea mai frumoasa este printesa voastra. SA va de-a DD multa sanatate si fericire. E o dulceata de fata.
Fetelor va
si aveti grija de voi.
ALI
sandica spune:
Cris sunteti asa de frumosi toti trei!!!
Felicitari si multa sanatate! Va pupam!
Bafta fetelor!
camy050277 spune:
Alrak, tinem pumnii stransi tare, tare pentru joi...si in continuare! 
Vine vremea ta
, nu esti tu Leoaica cumva? 
ALRAK spune:
cami050277, da, ai dreptate sunt leoaica si trebuie sa lupt pana la capat.
De data aceasta nu-mi pun mari sperante , pentru ca ar fi chiar o minune sa se intample pe ciclu natural sa am un ovocit matur si bun. Dar, este o sansa si trebuie sa o fructific, daca nu... in august- septembrie ma pregatesc din nou de FIV .

tuturor
Doamne Ajuta-ne!
CANDY1902 spune:
CRISISaveti o fetita tare draguta sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
ALRAKsi mie imi p[are rau ca nu am vorbit eu eram intro fustita si o bluzita alb cu negru tunsa scurt am asteptat mult ieri a fost mare aglomeratie ai vazut, da miine voi face punctia ma bucur pentru productia ta sper sa se lase co ochisori mult mult succes
IRINAFLOAREAsi eu sunt din SM si am facut fiv la debrecen si sincer am fost tare nemultumita pina acum ceea ce fac aici in szeged nu se compara dar sper ca si tu si dado sa reusiti pina la urma si sa fie totul bine
va pup pe toate mult mult mult sucees si tinetimi pumni pentru miine

KLU1973 spune:
claudia, este buna valoarea pentru ziua a 7a, te-ai cam grabit cu beta
, te intrebam daca ai mai eliminat ceva pentru ca si eu in ziua a 7a am eliminat ceva maroniu care se pare ca era de la inplantare dupa unii, altii zic ca am eliminat unul din embrioni; eu te sfatuiesc sa nu mai verifici nimic...
Felicitari, te astept la odisee !!!
candy, bafta la punctie sa ai recolta bogata si de calitate !!!
alrak, te admir ca nu irosesti nici o ocazie...si eu sunt tot leoaica si stiu exact cum esti ...
crisis, e superbaaaaaa Teodora voastra !!!! Sa va aduca numai bucurii !!!
Klu
33+
Theodora...