ce pot vedea in 2 zile in Barcelona?
buna tuturor
am primit de la sotul meu , cu ocazia aniversarii a 10 ani de casatorie, bilete la concertul U2 din Barcelona.
din pacate stam doar doua zile si vreau sa vad cat mai mult.
Sagrada Familia e prima pe lista si am inteles ca trebuie sa fii acolo la 8 dimineata.cat e intrarea?
ce altceva merita vazut si ce sfaturi imi puteti da?
sa fac un tur al Barcelonei?Acvariul e frumos?ca intrarea e scumpa
multumesc
Raspunsuri
Carlin21 spune:
Daca stai doar 2 zile, cel mai indicat in opinia mea, ar fi ca intr-una din zile sa iei autobuzul turistic care face un tur al Barcelonei in punctele de interes.Tu nu ai cum sa ajungi sa vezi toate astea intr-un timp asa scurt.
Uite un link cu un subiect despre Barcelona unde eu am scris despre asta si rutele nord si sud.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73455
La Sagrada Familia intrarea era 8 euro anul trecut, o fi cam la fel, unii sunt dezamagiti de ce vad in interior, pt ca se lucreaza si e plin de schele.
Panorama asupra Barcelonei o poti vedea si din alte puncte.
Uite si un link despre shopping, la 1 iulie incep reducerile de vara.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91004
copiloi spune:
Carlin21, stii daca e suficienta o zi pentru a vizita Girona? Adica plecare dimineata din Barcelona (cu trenul), intoarcere in aceeasi zi.
Merci!
Alina
danutz spune:
Carrie, in 2005 am plecat pe ideea sa merg la concert la U2 si sa stau 2 zile in Barcelona si pana la urma am stat 8 zile fiindca nu m-am putut dezlipi de orasul ala spectaculos.
In 2 zile nu prea ai timp sa vezi cine stie ce, mai ales daca concertul se nimereste in una din nopti!
Neaparat sa iei bus-ul turistic fiindca altfel nu apuci sa vezi mai nimic. Sugestia mea: sa incepeti ziua cu Sagrada Familia, sa stii ca si muzeul Sagradei este extrem de interesant, apoi Parcul Guell, Sa urcati apoi pe Montjuic si sa vedeti Poble Espagniol, sa va plimbati pe Rambla. Iar a 2-a zi sa o rezervati cumva pentru vizitarea La Pedrera, a casei Batllo si eventual a catedralei Bari Gotic.
Oricum asta este un minim minimorum, nu aveti timp de muzee sau altceva; daca urmezi sugestia mea si a 2-a zi mergeti sa vedeti ce am zis eu, poti intercala si cu ceva timp de shopping, fiindca in zona sunt multe magazine.
Distractie placuta...By the way, daca concertul este pe Camp Nou, sa nu pierzi ocazia sa arunci un ochi si in magazinul oficial al clubului FC Barcelona (am cumparat de acolo, la reduceri, un echipament pentru un copil super avantajos).
carrie spune:
multumesc mult de raspunsuri
Danutz , ai fost dragutza cu echipamentul de fotbal doar ca eu am doua fetite:)
btw , cum a fost concertul?te lasa sa introduci aparat foto?dar apa de baut?e acoperit stadionul?
ms mult
Carlin21 spune:
Alina,eu zic ca da, Girona nu e un oras mare, daca pleci de dimineata si ai toata ziua la dispozitie, poti vizita orasul. Nu are nici o suta de mii de locuitori, sau pe aproape.
papanash spune:
Intrebai despre Acvarium, e superb, o parte din el face parte din ocean,este un tunel imens prin care treci si esti inconjurat de apa si vietuitoarele acvatice, noi am stat multe ore acolo.
toata vacanta petrecuta acolo ( 8 zile) , adica fiecare zi a vacantei includea plimbarea pe tarm. Este superba Barcelona !
Mai recomand in afara de ce s-a spus , Zoo, gradina Botanica, muzeul si stadionul Camp Nou , croaziera pe ocean, muzeul de ceara.
Cred ca si spectacolul U2 o sa fie superb, frumos cadou ai primit .
petrecere frumoasa !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
bumbacel spune:
noi plecam in seara asta, avem bilete pentru concertul din 30.06. voi aveti pentru 30 sau pentru 02.07?
nici eu n-am reusit sa aflu exact daca se poate intra cu aparate foto, din ce-am citit se pare ca se pot "ascunde" camere foto mici, in niciun caz aparate mari , profesionale. despre apa n-am auzit nimic.
asta e scena http://www.u2romania.com/u2forum/download/file.php?id=15&mode=view
http://www.u2romania.com/u2forum/download/file.php?id=14&mode=view
danutz spune:
Sa va duceti la stadion cu cateva ore bune inainte de inceperea concertului fiindca se intra greu iar controalele de la intrare sunt extrem de stricte.
Nu este voie nici cu aparat foto si nici cu apa sau alte bauturi.
Eu am facut poze cu telefonul, destul de ok.
Stadionul este doar partial acoperit, iar apa si alte bauturi se cumpara numai de pe stadion. Sunt vanzatori care vin pana si pe gazon cu apa. Numai ca realizezi ca e foarte scumpa apa acolo. (in 2005, o sticla de 500 ml era 2 EUR, pe gazon; dar am cumparat pana si asa, fiindca era imposibil sa ies de pe gazon si sa ajung la pct-ul central de vanzare).
Sa stii ca te invidiez, fiindca-mi place U2 rau de tot, i-as revedea oricand...
Inca odata, distractie placuta!
copiloi spune:
papanash, poti da mai multe detalii despre croaziera pe ocean? Cat? Cum? De unde? Pana unde? Merci mult!
Carlin, merci de raspuns!
Alina
carrie spune:
papanash, super m-ai convins cu Acvariulsuna foarte bine!
bumbacel noi mergem la cel din 2.07, daca iti trimit nr meu de tel imi poti da un sms cu cateva detalii/sfaturi de la concert?
ar fi ok sa mergem la Sagrada joi dimineata, apoi tur de oras apoi parcul Guel?e realizabil intr-o zi dat fiind ca la 8 seara trebe sa fiu pe stadion?sau e prea mult?
de unde se pot incepe tururi de oras?
si sa merg a doua zi la Acvariu.