Tae Bo (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Briza super tare faza cu sotul.
Laura incearca sa descarci de pe linkurile alea din prima pagina, ca pe mess, mai trece o luna pana le descarci. S-au mai chinuit si altii. (eu am fost fericita care am luat multe de la Lumi si repede)Si eu nu am facut la sala deloc. Direct acasa in fata pc-ului..incuiata in alta camera ca ma cam deranjeaza familia si rad de mine.
Eunice ce te invidiez!!!
Si sa dau si raportul pe ziua de azi: abs bootcamp, programul mititel ca am o febraaaaa...

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Revin ca am vazut de unde e Laura...eu sunt din Roman.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

brizuco f tare faza cu sotul..asa a facut si olteanul meu:)) ..tot cu abs bootcamp, dupa 10 min el s-a lasat..ca e prea greu, ca asta e ptr femei, nu sta el sa lesine prin casa :)))

eu raportez full throttle..al naiba ca greu mai e si azi am si uitat sa mananc ca m-am luat cu una cu alta si acuma-s lesinata

laura daca vrei iti dau eu programe ca sunt in miniconcediu si am timp

acuma ma duc sa fac o baie, poate reusesc sa lesin de tot

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ele nu prea cunosc Romanul decat bld principal ca trec pe el in drum spre Iasi, dar pare frumos.
Luminita multumesc mult. Acum ma duc sa fac nani, ca-mi pica ochii in gura, dimi ma duc la masaj si pe la amiaza (dupa ce culc gaza) intru iar. Daca vei fi online ar fi super.

Edit: acum vad ca am reusit sa trag Billy's boot camp (are 725M), ma uit maine sa vad ce face.
Va pup si noapte buna!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salut fetele

De sapt trecuta m-am apucat si eu de tae bo si m-am gandit sa ma alatur voua sa ma mobilizez mai mult, desi cu billy e clar ca nu mai e nevoie de alceva. Sapt trecuta am facut in fiecare zi 30 min de cardio si sapt asta am sarit doar o zi (ieri) cand am avut musafiri, insa voi recupera duminica. Eu mi-am propus sa fac min 30 min pe zi, min 5 zile pe sapt (insa ideal vreau in fiecare zi).

Acum sa va bombardez cu intrebari:

-faceti exercitiile la o anumita ora (de ex dimineata, sau seara), are importanta?

-are importanta ce exercitii faceti (adica boot camp sau cardio) pentru a slabi mai repede? Eu ma inteleg f bine cu cardio momentan, am reusit 40 min seara asta.

-mai tineti si alta dieta pentru a slabi? Eu am renuntat la zahar de vreo doua luni, binenteles ca mai scap din cand in cand la o cola insa in general beau cafea fara zahar, la dulciuri inchid ochii.

-cand au inceput sa apara rezultatele?

Hai ca deja v-am capiat cred, eu nu vreau sa slabesc mult, doar vreo 6 kg, insa s-au lipit de mine kg astea si nu prea mai scap de ele. Cu jogging (care nu-mi place deloc) am reusit sa slabesc doar 2 kg si am stagnat, cu diete slabesc dar pun la loc, asta e ultima mea salvare si sper sa reusesc cu billy.

In ce zi va cantariti? Ca sa raportez si eu pe aici.

Multumesc mult si spor la tae bo.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata gagix
pe ieri mai trebuia sa raportez 1 ora de mers pe jos, azi la fel, 1 ora.

eunice - ce misto, la mare, in vacanta... vreau si eu. ma bucur ca reusesti totusi sa te tii si de exercitii.

briza - misto faza cu barbatu'... ca sa vezi, dupa ce ca ei au o constitutie faina de la mama natura, nu-s predispusi spre ingrasare, nici nu pot face cateva minute de aerobic... si noi ne muncim atata si abia-abia obtinem ceva rezultate si ca sa le pastram, tre sa muncim in continuare...

Laura - incearca sa incepi cu basics, instructional workout si 8 minutes, ca altfel daca incepi cu alea grele mi-e sa nu te lasi pagubasa. mai citeste din urma daca poti, eventual si capitolele precedente, ai sa gasesti sfaturi bune. sunt link-uri pe prima pagina, primul post.

Luna - bine ai venit.
sa-ti raspund la intrebari, unde ma pricep
- eu fac seara in timpul sapt. din motive de timp (am job de la 8 la 5) in weekend fac oricand. nu conteaza cand faci, ci sa fie cumva intre mese, adica nu dupa ce ai mancat imediat, sau sa mananci imediat dupa exercitii.
- are importanta ce exercitii facem pt. a slabi mai repede, in sensul ca daca faci o ora de advanced sau extreme sau ultimate conteaza mai mult si arzi mai multe calorii decat daca faci 30 minute basic. logic insa ia-o usor si in maxim o luna, daca te tii, o sa ajungi sa poti face advanced-ul.
- eu ca sa slabesc am tinut o dieta, desi e impropriu spus dieta, nu ceva anume, ci pur si simplu o alimentatie sanatoasa, fara dulciuri (sorry dar daca ai renuntat la zahar si mananci dulciuri rafinate din comert, asta nu se cheama ca ai renuntat la zahar), fainoase mai putine si doar dimineata, prajeli, grasimi deloc, multe legume, carne fiarta, lactate slabe, fructe dar nu prea multe.
- scrie pe prima pag., rezultate mai "spectaculoase" am avut dupa 3-4 luni in care am facut sport zilnic. nu te grabi sa slabesti, ritmul corect de slabit e de 2 kg pe luna. nu te grabi, in maxim 3 luni o sa dai jos 6 kg, daca te tii de treaba, normal.

noi raportam (aproape) zilnic cat sport am facut si ce anume, nu raportam kilogramele. nu e concurs aici
cand ai slabit mai mult, poti spune cate kg pt. a trece pe prima pagina.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza buna!
Zic si eu bun venit noilor aspirante la Ma bucur ca apar tot mai multe fete la raport si ma bucur si mai mult ca sunt si alte fete care in ciuda faptului ca nu scriu deocamdata le-a prins si pe ele febra sau dependenta de Billy.
Mi-e dor de Billy de nu mai pot io fi si lui??? Imi place al naibii de mult ca te priveste in ochii si te incurajeaza cu working, working de parca ar fi in fata ta. Pe mine cat pe ce sa ma pierdeti pe drum din lipsa de timp. Deseara dau si eu cu raportul daca nu se dezlantuie rusii de la poarta si dau drumul la mesaj ca de ieri se ia curentul din zece in zece minute
Pupici si spor!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu momentan nu am ce raporta, ca m-am trezit cu o stare naspa, de durere de cap si ameteala...Daca o sa ma simt mai bine poate fac diseara, daca nu..nu. Tare imi pare rau ca nu am fost in stare sa fac dimineata, ca maine plec iar la Constanta ca se incheie proiectul de acolo, asa ca sigur nu am cum sa fac, sa o sa ajung acasa seara tarziu franta de oboseala (numai drumu dus intors Buc - Constanta + prezentarea documentelor auditorului).

Offtopic:
Marami tot am vrut sa te intreb: tu chiar locuiesti in Panama? Intreb, pt ca nu am auzit pe nimeni sa traiasca atat de aproape de Marea Caribilor

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hai mai ramona ca nu au o constitutie asa faina..se ingrasa mai greu intra-adevar, dar am vazut barbati cu celulita gramada pe burta..nu-s chiar asa privilegiati...fara sport nici ei nu arata bine..ca nu s-au nascut cu pachete de muschi pe ei

Luna , welcome..
1. nu cred ca are nicio importanta momentul zilei cand faci sport..eu prefer dupa-amiaza spre seara ptr ca se digera mancarea de peste zi si ma simt mai light

2.mai nu stiu ce sa spun cu exercitiile mai bune ptr slabit..cred ca toate sunt ok in egala masura ptr slabit..cel mai bun dupa mine este Ultimate-ul( nu stiu daca slabesti f repede de la el, dar lucreaza f bine cam toti muschii)..deciii..la asta nu pot sa iti dau un raspuns clar ptr ca eu nu m-am apucat de tae bo ca sa slabesc( slabisem deja ) ci ca sa ma modelez, sa scap de durerile de spate, problemele cu circulatia sangvina, etc..si functioneaza

3.dieta nooo..nu functioneaza la mine chestiile astea,ptr ca nu pot renunta chiar la tot ce imi place si nici nu vreau..eu am renuntat in primul rand la paine, prajeli , produse de patiserie, fast-food, cartofi nu prea mai mananc( nici nu imi plac asa mult-adica imi placeau cartofii prajiti, dar nu am mai mancat de vreo 4-5 luni cred si nici nu mi-e pofta )...vad ca tu zici ca ai renuntat la zahar si la dulciuri..eu fara zahar, mai bine ma las de cafea si fara inghetata si batoane dots no way

4.rezultate..hmmm..hai sa zic ca am slabit cu tae bo 2 kg in 2 luni, dar cu mancat normal (exceptie facand zilele cand uit sa mai mananc...se mai intampla.. si mai am o exceptie- in weekend mananc ce vrea muschiul meu, adica pizza big si bere- o viata am dom'le)..dar sa revin la rezultate, ca am aberat destul..rezultatele de care sunt f mandra sunt urmatoarele: abdomen cu pachetele pe el, mijloc subtiat, picioare subtiate, celulita mai e un pic pe picioare, am facut si ceva muschiulet la maini, spatele nu ma mai doare..traiasca billy

P.S. O sa fiu online toata ziua azi ,asa ca iti stau la dispozitie cu antrenamentele

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna fetele
Trec si eu sa va salut ca nu prea am ce raporta decat cateva minutele de inot dar mai pe seara ma apuc de Billy ca acum e prea cald
va pup si pe mai tarziu.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput