Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Miki sper din suflet sa vezi la eco minunea azi, si sa uiti de ultimele zile care au fost asa de grele. Ai incredere si o sa vezi ca va fi bine...
lali cred ca e f frumos sa fii nasica, si eu voi fi la anul..Imi pare rau pt incendiul de la servici... Ma bucur ca mazarichea este bine,nici nu se putea altfel...
Raisa sper sa iasa bine analizele, si pina atunci un concediu de vis si multa odihna si relaxare...
Felix multumesc frumos , si eu sper sa fie bine la eco Sa stii ca si eu m-am tot gindit in ultimele zile ca sunt oamneni mult mai incercati si multa suferinta pe lumea asta, si ar trebui sa invat sa traiesc si sa ma bucur de ce am, nu mereu gindindu-ma la ce nu am...eu incerc, vedem ce iese
Magdita frumos nepotelul, sa iti traiasca sanatos si frumos. Iti sta f bine cu el in brate
Tamy tie iti tinem pumni strinsi
Mada, georgia, rocsy,elly,jasmine, ana, diana si toate cele nementionate un mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu la asta ma gandesc si eu, suntem norocosi ca suntem sanatosi noi si ai nostri! trebuie sa spunem multumesc pt asta!

lilisor, ce faci? abia astept sa-mi spui ca ai vazut minunea din burtica!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Felix
Aerililian si eu iti tin pumni azi sa ai o valoare babana la beta si sa vezi un mic samburel la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Asadar...beta astazi 565(miercurea trecuta era 28).Asta este un semn bun,numai ca T nu a vazut nimic astazi si a zis ca este destul de devreme...As avea 4 saptamani si 4 zile...Asa ca plec in concediu fara sa ma inistesc.A ramas ca ma duc la el exact vinerea viitoare,cand ma intorc.Mi-a dat sa iau Magne B6 si aspenter.Cu tot respectul pentru dumnealui,eu aspenter nu prea as lua...Imi fac fel si fel de ganduri...daca nu e in uter si este SEU?Daca totusi valoarea la beta nu e cam mica...si uite asa,cat sa nu stau linistita...Despre sex a zis ca mai bine nu,calatoria cu avionul a zis ca e ok,iar la mare sa nu ma expun prea mult la soare si sa nu fac treceri bruste de la temperatura foarte mare de afara (in Egipt sunt 45 grade!!!) la temperatura mult mai scazuta a apei.(aviz amatoarelor!!!).Sa nu topai,sa continui cu utrogestanul si acidul foli...Si cam atat.Daca vreuna dintre voi ma poate linisti,astept cu mare drag sa fiu linistita!!!

Mergi la inceput

Lilisor eu zic ca beta a crescut ff frumos, sigur este bebe la mami in burtica.... nu te mai gindi la SEU, nu este cazul.... E cam devreme la 4 sapt si 4 zile de vazut in uter....
Eu zic sa te bucuri de zilele de concediu, visand la minunea din burtica, sa te rogi la dzeu sa fie totul bine pina la capat, ai grija de tine si o sa vezi ca vinerea viitoare vei vedea minunea pe ecranul ecografului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aerlilian,iubita mea, cum sa fie beta prea mic? e maaaare, s-a dublat de i-a venit rau de la 28...nu-ti face pb. daca bebe nu e fix in centrul uterului se vede mai greu, stiu de la prietena mea la care s-a vazut abia dupa 5 saptamani. la mine ca a fost in centrul centrului s-a vazut mai devreme, la 4 saptamani si. cu aspenterul nu stiu ce sa zic, asta nu e ca pregnylul sa ajute la fixare, ca sa-ti faci pb ca e SEU. din cate stiu e pt pb de coagulare, eu una l-as lua. iti urez sa te bucuri de vacanta si sa te intorci pregatita pt 8 luni de burticabine ai venit in randul gravidutelor cu stresurile aferente sarcinii. asta e, pana aici a fost greu, dar greu va fi mereu de acum in colo, cu griji de burtica, apoi sa fie bb bine...

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc din suflet,fete dragi!
Ralu ,scumpa mea mamica de Tudorel unic, nu ma asteptam sa-mi raspunzi aici...Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor multumesc pt sfaturi, la mine se incheie din nou povestea f trist, BHCG tot mic este... de fapt scade tinand cont ca am facut si pregnil.... deci se pune punct din nou.
Va multumesc!

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Offf Miki, ce rau imi pare , eu speram sa fie sarcina prea mica si din cauza asta sa nu se fi vazut la eco . Multa putere iti doresc sa poti sa accepti ce ti se intampla, ca e extrem de greu....
Lilisor, eu zic sa iei aspenterul, plus utrogestanul, acidul folic si magnele. Sigur sarcina e prea mica, daca nu se vede inca la eco, iar beta a crescut frumos. Stiu ca era mai linistitor sa o fi vazut la eco acum, dar o vei vedea cu siguranta saptamana viitoare. Imi aduc aminte ca eu aveam beta 345 parca vinerea si lunea cand m-am dus la prima eco s-a vazut sacutul de 3mm. Deci, teoretic, valoarea beta se dublase pana duminica, ajungand pe la aproape 700, plus inca ceva luni. Asa ca ma gandesc ca la 500 e inca micuta sarcina. Mergi linistita in concediu, asculta sfaturile dr.-ului T si sunt sigura ca vinerea viitoare iti vei vedea comoara la eco. Pup dulce si concediu placut.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Buna
Sotia me este si ea o tutunica.eu sunt un Mateian as putea spune fiind la dr.Matei.Saptamana viitoare e programata la laparoscopie.imi puteti da si mie cateva date pe privat despre costurile operatiei.Multumesc anticipat .

Mergi la inceput