Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102
Raspunsuri - Pagina 3
simonia spune:
buna raisa, unde ai facut analizele, si cat costa? imi poti trimite pm?
\
Citat: |
citat din mesajul lui raisa75 Am nevoie de un sfat .La ultima monitorizare care a fost plina de peripetii in sensul ca foliculul care abia a aparut prin z14 pe os de 13,5mm a avut nesimtirea ca in z16 sa fie la fel ca apoi prin z18 sa dispara si sa apara alt folicul pe od de 16,8 mm, care in z20 deja nu mai era.Acum sunt deja z4.De fapt ingrijorarea mea este determinata de faptul ca dr T a fost si el destul de derutat si mi-a recomandat sa-mi fac urmatoarele analize :Inhibina B, AMH, Estradiol si FSH pe care le-am recoltat in z2 acum sunt in asteptarea rezultatelor care dureaza cam 2 sapt la inhibina B si AMH. Daca vreuna dintre voi a mai facut aceste analize poate imi da un sfat |
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa felicit si eu proaspetele gravidute 9 luni de vis va doresc
In al doilea rand, un Magditei!
Aerlilian, acele pete pot fi de la fixarea sarcinii. Daca DR. T la eco nu a vazut ceva deosebit in ceea ce priveste fixarea sacului, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme. Si crede-ma ca vede....mie la morfo de trim II, mi s-a pus diagnostic de praevia totala, el s-a enervat cum de nu a vazut pana atunci, mi-a facut si el imediat alta eco si mi-a zis ca e totul ok. Si a avut dreptate. Eu am avut astfel de pete mai toata sarcina, mai putin in sapt 40-42 cand fata mea nu se grabea sa apara. Asa ca stai linistita. Daca el a zis ca e ok...e ok. In ceea ce priv sexul, dr. T recomanda mai mult ........imbratisarile in primele 4 luni
magdita spune:
Neata dragelor,
Lore, Doamne ajuta !
Bebitza, si eu te pupic, mi-era dor de tine. Ce-ti mai face printesa?
Lilisor, deci embargo ?
Tamy, suntem cu gandul la tine .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
bebe2008 spune:
Magdi
Alessia spune: ta-ta-ta, pa-pa, da-da, niciodata ma-ma. Merge cu premergatorul prin toata casa si agata tot ce intalneste in cale. Scoate tot ce gaseste prin sertarele la care are acces. Mai precis premergatorul este pt ea un mijloc sa ajunga la obiectele pe care le doreste. Mancam o masa de fructe, una de legume cu carnita/ou, una de iaurt cu fruct si in completare lapte.
Asa ne distram noi zi de zi. De aceea intru rar pe forum. Daca nu ies cu ea afara nu doarme nici 30 min intr-o zi.
In rest, e o dulcica dupa care ma topesc
magdita spune:
Bebitza
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aerlilian spune:
Astept cu mare interes intalnirea cu T de maine.Dimineata fac din nou beta si apoi ma duc la el.Asa ca maine am o zi plina de emotii si de sperante...Cat despre sex,cum zice,asa voi face.Oricum, de cand am aflat de sarcina,adica de o saptamana,nu am avut nicio treaba cu sotul meu...Asta este!O sa rezistam eroic!
Bebe ,sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!O sa zica si "mama", ca doar toata viata o sa aiba nevoie de mama...
felix76 spune:
Lilisor va fi bine! O sa vezi punctuletul la echografie si in curand inimioara batand! Sex-ul... are liber pana zice T. Sunt convinsa ca veti rezista de dragul vietii care creste in burtica ta. Ce face Sarah? E bine, da?
Lali, tu ce faci? Plimbi mazarichea in concediu?
Magditu
Aditu sper din suflet ca de data asta sa nu mai vezi nici urma de polip la echo.
Jorjilic, sar'na de umarul solid
Madutz fata cu inima buna!
Tinuta, tu ce mai zici?
Tamy am pumnii stransi! Sa vii burticoasa de la Z!
Rala
Dye tu ai mutit de tot! Ai fost la programarea buclucasa?
Eu sunt la perioada de ouat, sper sa se intalneasca si sa se iubeasca cu gigeii sotului
Pup gascoteca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
tinuta78 spune:
felix iubita,
si eu tot la perioada de ouat sunt. Sper sa fie de cea mai buna calitate dupa curatenia generala facuta de dr T la laparo (in burtica mea).
Acum ne iubim cu drag in asteptarea concediului. AMR 3 zile
tutidana spune:
Salutare fetele,felicit si eu proaspetele gravidute si le doresc o sarcina cat mai usoara si fara probleme.
Ellyacupunctura am facut-o la indicatia lui dr T.Este cam dureroasa,dar ce sa fac ,rezist.Consultatia este 80 lei,o sedinta de acupunctura este 50 lei,si i-au si niste medicamente( date de doctorita de la acupunctura)care costa 200 lei(pe luna) pt.PCOS,si trebuie sa-l iau cam 2 luni.Ieri a fost ultima sedinta din prima serie de acupunctura,trebuie sa fac 3 seri a cate 10 sedinte .Maine merg si eu la T la monitorizare.Sper sa dea rezultate acupunctura,ca altfel o iau razna.
Saptamana trecuta mi-am vazut si eu copii(eu sunt bona),imi era un dor de ei ,i-am sunat pe parinti si le-am spus ca imi este dor de ei,si i-am luat la mine,acum imi caut alt job,copii vor pleca din tara si..........deja imi este greu fara ei,m-am obisnuit cu ei,mai ales cel mic,un dulce de baiat,este lipicios ,gata ca deja m-am intins prea mult.O zi placuta la toate fetele.
miki-miki spune:
Buna fetelor scuze ca dau buzna, nu sunt pacienta dr Tutunaru dar ma confrunt cu o situatie mai dificila si am nevoie de cunostintele voastra.
Pe scurt: Am facut un FIV si in zi 12 de la puntie am avut un bhcg de 39,12 in zi 14 BHCG 115,2 (aproape ca s-a triplat) si luni (la 4 zile) un BHCG de 145,8. Deci a ramas pe loc. Eu fac si heparina si am citit ca ac afecteaza rezultatul analizei, primele 2 analize au fost facute de o laboranta iar ultima de alta(toate la Synevo). Ultima data am vazut ca fiola in care s-a recoltat avea un gel incolor, in primele dati nu avea. Nu stiu dc sa-mi pun sperante in faptul ca au gresit la efectuarea analizei sau chiar s-a intamplat ceva cu sarcina.
Eu am facut un pregnyl de 5000UI aseara , deci nu mai pot repeta BHCG ... aici am nev de voi cu un sfat. A mai fost cineva in sit mea cu BHCG in descrestere si totusi a salvat sarcina cu pregnyl?
Acum am 4 sapt si 5 zile si am facut un eco in dimineata ac , sarcina inca nu se vede , corp galben am, uterul arata f bine ca pt o sarcina si mi s-a rec sa repet eco peste 5-6 zile.
Dc fac anal BHCG acum as putea sa-mi dau seama dc pregnyl-ul face bine ori il fac degeaba? O fiola de 5000UI se elimina in 5 zile? Adica 1000 ui /zi ? Deci eu ar tb sa fac o alta fiola sambata seara , nu?
Multumesc anticipat pr raspuns
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!