Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Alina , e vorba de dr Matei , o gasesti la clinica lui T .
Sun-o in prealabil - 0723 210 880

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Din pacate dr.T nu-mi raspunde nici la tel si nici la sms.Nu stiu ce sa fac...Deja am inceput sa am usoare dureri in partea stanga jos.Atat!Ar fi singurul semn ca ceva e in neregula.Si ma tem ca pana maine sa nu evoluze negativ,sa nu mi se faca rau la noapte,etc.Oricum,daca ma ajuta Dumnezeu sa trec cu bine peste aceasta zi si noaptea ce urmeaza,maine dimineata sunt la cabinet la spital.Mai face monitorizari la 7.30?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lili , probabil ca face monitorizari la ora aia , insa sigur n-o sa ai timp sa vb ca lumea cu el , ptr ca e ff strans dimineata la spital . Plus de asta ...stii ce fel de ecograf exista acolo..."Tractorul" ...cum i-ati spus...
Nu te mai gandi ca se poate intampla ceva pana maine...
Eu te-as sfatui sa mergi totusi la 1 la cabinet , e si eco super bun - ca sa vada exact ce si cum , si ai si timp sa vorbesti cu el in liniste .

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc Ana pt nr. de tel al doamnei doctor. Sa va mai intreb ceva pe cele care ati facut laparo. Firele vi le-a scos chiar dr T? Pt ca eu trebuie sa merg vineri la fire, cand el e in concediu. Banuiesc ca mi le va scoate rezidenta lui, nu? Sper... Tot cu ea am vb si dupa operatie, dar eram cam ametita, n-am intrebat chiar tot ce voiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma doare foarte tare in partea stanga,jos.Sper sa trec cu bine peste noaptea aceasta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

eu in locul tau m-as duce la urgente undeva..nu e bine sa stai cu durere....poti sa si mori din asta...

scuze ca intervin desi nu sunt in cercul vostru..dar decat sa astepti dupa un singur medic..mai bine iti salvezi viata la urgente..scuze dc am fost dura...si sper sa nu fie SEU

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Draga aerielian imi pare nespus de rau ca treci prin clipele cele mai cumplite cu putinta.Spre nesansa ta ca sa zic asa fetele ori nu sunt in buc ori nu stiu ce sfat sa-ti dea.
Recunosc ca nici eu nu am trecut prin asta ,dar eu as zice sa urmezi sfatul Lalalei si sa nu mai pierzi un minut si sa te duci de urgenta la o alta maternitate.In primul rind e viata ta in joc si din cite am vazut la o emisiune tv parca,cu cit sarcina e mai mica sansele de a nu pati nimic care sa aiba repercursiuni creste.
Parerea mea este ca tutu a tratat cu prea mare usurinta si nepasare aceasta problema care de multe ori este o lupta conta conometru
Daca insa insisti sa te duci la el il gasesti la cab de ginecologie care-i imediat dupa biroul de internari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ileana
Imi pare ff rau- nu stiu ce sa spun- poate mai sunt sanse sa fie ok.
Vezi ce iti spune azi T.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, imi pare rau ca nu te-ai dus sambata dimineata la cabinet, sigur il gaseai si hotarati ce e de facut. Ma gandesc la tine si sper din suflet sa-ti fie bine, cat de poate de bine intr-o asemenea situatie.
Alina, firele ti le va scoate dr.Ioana, si tot ea iti va da biletul de iesire din spital.
Sandy, felicitari pentru . Sarcina usoara in continuare .

Pup toate fetele si va urez o saptamana usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisor, m-ai lasat fara cuvinte! Sper din suflet ca esti bine!

Nu pot sa cred ca se intampla astfel de lucruri noua, fetelor care ne dorim copii atat de mult....

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput