Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Bine v-am regasit dragele mele1Mi-e tare greu sa va povestesc acum despre concediu pentru ca sunt destul de necajita...Am fost la Tutu astazi si nu a vazut nimic in uterul meu.M-a pus sa refac bhcg si tocmai am aflat valoarea.Este 7259.Uitandu-ma in vestitul tabel cu valori,se incadreaza la 5 saptamani,dar oare nu cumva cresterea este mult prea rapida de la acel 565 de saptamana trecuta?Va las voua comentariile,pentru ca eu sunt daramata...
Anaconda,multumesc din suflet de sustinere!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aerlilian spune:
Anaconda ,sa te auda Dumnezeu1Sper din tot sufletul sa fie asa...I-am trimis si lui T un sms acum,sunt curioasa ce zice...
magdita spune:
Lilisor, sper din suflet sa fie bine. Mai mult chiar nu stiu ce sa zic. Valoare e buna, dar nu se vede sarcina in uter. Sa nu fie pozitionata chiar in centru si din cauza asta sa nu se vada...
. Nu stiu, ma gandesc ca pentru o extrauterina valoarea beta a crescut mult. Iti tin pumnii si ma rog sa fie bine
.
Tamitule, Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aerlilian spune:
Tocmai mi-a raspuns T la SMS si mi-a scis "e extrauterina".Nu cred ca mi se intampla mie asa ceva...E un vis urat...Ce am de facut?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
Wow ! Nu stiu ce sa mai zic....
Pei valoarea la beta ?? Nu s-a dublat bine intr-o saptamana ?
Mergi luni oricum la eco , da ?! 27 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
Lili , pana luni nu se intampla nimic ...insa iti dai seama ce presupune o SEU , daca se confirma asta . Ma refer la consecintze...
Totusi , poate mai e o sansa , si sa vada luni ca e in uter ! 27 +
magdita spune:
Lilisor, sper din suflet sa te fi dus in dimineata asta la dr.T sa discutati ce e de facut, mai ales ca miercuri pleaca in concediu. Sper sa se elimine prin tratament, sa nu ajungi la alte complicatii. Sunt cu tot sufletul alaturi de tine, sa nu te invinovatesti cu nimic, lucrurile astea pur si simplu se intampla si nu avem control asupra lor. Imi pare nespus de rau ca ti s-a intamplat tocmai tie, sau tocmai noua, care ne dorim din tot sufletul copii. Numai Dumnezeu stie de ce trebuie sa trecem prin asemenea experiente. Te pup dulce si ma gandesc la tine
.
Ce nu ne omoara, ne face mai puternici !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
sandyprs spune:
Buna fetele ,
Oana felicitari si sarcina usoara.
Eu am fost ieri la Iosup si o sa avem o fetita(era tare vioaie).Echografia a fost ok toate valorile au iesit in limitele normalului,am trecut si pe la T si mi-a zis sa continui cu No-Spa .
Va pup si va doresc multa sanatate. 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Fetelor, am scapat si eu de laparo, ieri am facut-o., Urmeaza sotul cu o spermograma. Stiu ca dr. T colaboreaza cu o doamna dr, imi spuneti si mie cum o cheam si nr ei de tel? As vrea ca la intoarcerea lui T din concediu sa mergem si cu rezultatul de la spermograma. Stiu ca s-a vb mult aici, dar ma gandesc ca poate stiti, ca sa nu stau sa bajbai pe forum. Multam mult.