Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
koruccia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronica75
Bun venit - ahaaa inteleg de ce uitasi - 1079 Bun venit si lui cristina Sa creasca bb-ii sanatosi si fericiti. Irina - si Alice e cu temp 37.7, 37.8 de 1 luna...povesteam eu pe atunci credeam ca e de la dintuci si pediatra a spus ca e de la caldura, ca bb-ii sunt f sensibili la temp. ridicate. Tot asa e si acum... Votat si eu bb-ii de pe help net. Miere - pentru maine, ca nu stiu daca intru La multi ani! cu muuultaaa fericire, snatate si implinirea dorintelor, multa dragoste, multa distractie...pupici multi si calde imbratisari Fotografii noi si vechi http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png |
MultumescCum spuneam, sunt zombi, ca fiica-mea nu doarme noaptea
bebelusi spune:
Korrucia am avut si noi zile de-astea si si-a revenit, asa ca ai rabdare....
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ingrid70 spune:
Am fost si noi la control si la vaccinul de 4 luni azi, desi am implinit 4 luni si 3 saptamani. Avem 8300 gr si 70 cm. Vezi, Bebelusi, ca bebele meu e mai gras, dar mie nu mi se pare deloc asa, ci numai bun pt un bebelus. Ma duc sa mai citesc din urma ca iar ati scris mult.
Va ic.
IRINA.C spune:
Mai fetelor eu am rooter pt wireless si mai cade netusau il fac sa cada si isi ia alt ip asa ca io votez bebelusii fara numar pe ziBafta multa licuricilor nostru!
Am tras o sperietura in seara asta...matusa mea cu oarescari pb de sanatate de ani buni nu a prins un tren, nu a anuntat s-a urcat in urmatorul catre Buc si NU a anuntat.Nici nu are mob nici nu o duce capu' dc pricepeti.Si la 8 juma mama astepta in gara pe..nimeni.Sunat acasa fara raspuns.Am sunat la vecin acolo, nu era in casa, stia ca voia sa prinda trenul initial dar dupa opinia lui sigur il pieduse.Am intrat intr-o panica..mama suna innebunita la noi, noi abia intrasem pe usa cu Andrei sunam disperrata sa aflu un nr de la gara din oraselul matusii si nu gaseam.Am sunat la Caracal--ea fiind din P olt si dupa ..50 min am reusit sa aflam ca a plecat cu urmat tren.Ca de fiecare data Radu s-a gandit la aceasta posib si in plus mama din gara a putut lua legatura cu seful de tren si a confirmat ca e in tren.Acum Radu e la gara , a ajuns si le duce la ai mei acasa...eu am spalat papacelul , leganat in scoica si...imi trag sufletul.
Offfff...........offf..suntem lac, Radu e nemancat ..doar un sandw cumparat in pauza de birou.Eu cu erizipelul meu ..picioru cat casa..Oricum ideea e ca nu e ceva grav, ne tragem sufletul si merem inainte, dar nu mai scapam domne!!!
Bine ati venit fetelor noi!Toxoplasmoza teama mea!!cum ai luat-o si cum ai decis sa nu intrerupi sarcina???Bine ai facut una peste alta!
Va pup cu drag
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
DarkBendis spune:
Buna seara buna seara
Venim si noi ... cam la spartul targului a se citi zilei sa va salutam.
Deci:
LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi (cat mai e "azi"): Robert de Porumbita, Ana de Axis, Ioana de Bleuberry, Maya de Dya-Dy
Sanatate multa Alinei, Cami, ne gandim la ea si-i uram atat ai, cat si familiei sa treaca cu bine peste zilele si perioada urmatoare
Bun venit fetelor noi si licuricilor Asa-mi place cand se mareste listuta
Sanatate multa la bebeii (un pic) bolnaviori, si la cei care trec prin vaccinuri
Votat Sabinutza, Razvan, Carol si Vladut (ca in fiecare zi ). Si scot si agitatele sa stim o treaba
Noi azi am avut o zi foaaarte plina, am facut baby-sitting o buna parte din zi - fetita de 7 ani a unei prietene bune a stat la noi, caci familia baby-sitter-ei erau la pat cu gripa... a fost dragut, si lui bebe i-a placut mult atentia In rest curatenie... shoppingul de la ASDA, papica lu' bebe... azi raportam 2 lingurite de piure de morcovi la amiaza si cateva de cereale seara In sfarsit am gasit piure de mere de la Cow and Gate la ASDA, am luat si borcanele de la Hipp cu morcovi+cartof si cartof cu fasole verde... ma gandesc cam la fiecare 3-4 zile sa-i introduc cate o combinatie de zarzavele iar de saptamana ailalta... deci peste 9 zile sa incepem cu fructele (piure de mere, apoi dupa cateva zile piure de mere cu banana, apoi para etc).
A, si noutati despre matza pribeaga... ca ieri am dus-o la veterinar sa vedem ce si cum. Are o mica ulceratie la un ochi, o dam cu o alifie care ar trebui sa rezolve problema in cateva zile, am aplicat spot-on-ul la toate madamele sa nu ne trezim cu "musafiri" si tot asa...just in case am dat cu spray special in toata casa..."one room at a time", ne mutam cu catel cu purcel cu bebel din camera in camera ca, dupa "sprayuleala" sa putem aerisi. De deparazitare nu e nevoie, ca' norocu' madamele isi primisera doza trimestriala cu cateva zile inainte ca Cleo sa o ia la picior. Deci s-ar zice ca am scapat ieftin Si de fericire ne-am dus la restaurant sa sarbatorim.... Local Mummies' night out da' io l-am luat si pe tati cu noi...ca joia e 2 for 1 la felu' 2. Io lasagna, tati pui tikka-masala, un ditai aperitivu inainte... deci nici saptamana asta nu ma cantaresc sa nu-mi pierd buna-dispozitie
Inchei intr-o nota mai trista... RIP Michael ...probabil te-ai alaturat la jam sessionul "de sus" impreuna cu ceilalti: Jim, Freddie, John, Jimmy, Janis si toti ceilalti
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
aresa spune:
Dark...zici ca le-ai deparazitat inainte ca madama sa-si ia maidanu'??..Daca da atunci e musai sa o faci si acum...tuturor!!
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
jasmi spune:
seara buna!
daca tot am fost laudata ca stiu sa umblu prin lista de inceput, le-am adaugat si pe fetele noi, carora le urez bun venit!
si finally a inceput iulia sa se intoarca de pe burta pe spate
miere, sa stii ca astept ora 12! (a noastra, of course)
Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
jasmi spune:
iulia a dormit azi in 3 reprize lungi (si eu pe langa ea dupa noaptea trecuta) si acuma e cam zambareata.
vorba aalinei, sper sa reusesc sa o "parchez"
micola spune:
nu am mai intrat de mult...iar am fost la tara...n-am citit nimic din urma..nu stiu nimic de nimeni..mi-e un dor de voi...poate mai tarziu apuc si eu sa mai citesc...
Alexutu are chef de intors pe burta si invers, si de ras, nu vrea deloc sa adoarma, sa-i spuna cineva ca e miezu' noptiiiii!!!si eu pic..
Azi de dimineata a tusit de cateva ori si am fugit cu el la dr, am zs ca e vineri si daca e sa aiba ceva, pana luni e mult..nu are nimic...l-a cantarit..are 6.700...nascut cu 3.600...nu si-a dublat greutatea..nici cm nu are prea multi...61, nascut cu 53.. imi vine sa-l dau la baschet sa se mai "lungeasca" si el ca nici eu nici tati nu suntem scunzi..nici f inalti, dar nici scunzi...
ma apuc sa citesc din urma cat se mai fataie printu'
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
jasmi spune:
La multi ani Irina! sa ai parte de fericire, bucurii si impliniri!