Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Poate apar primii doazeci in revista ce ziceti???????

Daca nu ...macar Sabinuta....

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Uite aici si datele noastre pentru listuta:

Caterina, 18.02.2009, ora 11.40, 3160g, 50 cm, nastere naturala la 38 saptamani si 5 zile

Multumesc

Mergi la inceput

Ah, uitasem: DPN-ul era 28.02.2009
Iar data nasterii la mine: 30.11.1079

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

votat cei 4 muschetari!

Sabinutza !
Carol !
Vlad !
Razvi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_27

Daca tot este momentul in care incep sa scrie fetele care doar au citit pana acum poate ca ar trebui sa ma bag si eu in seama. Am si eu un licurici nascut pe 29 ianuarie cu 2450 gr si 45 de cm ( nu a fost prematur )dupa o sarcina cu destule emotii ( toxoplasmoza in primul trimestru, un dublu test catastrofal si hipertensiune ). Acum avem 7000 gr si 65 de cm si o rinofaringita care sper sa ne treaca repede .

Bine ai venit, Cristina!
Chiar sarcina cu multe emotii, dar important e ca sunteti bine.
Sanatate micutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Multumim de primire. Datele noastre sunt : Matei Cristian nascut pe 29 ianuarie ,cezariana, 2450 gr, 45 cm, Apgar 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

koruccia si cristina27 bine ati venit! Hehe, creste numarul Cristinelor, poate le batem pe Aline

Crysyana sa sti ca nu esti singura, as putea spune ca ma confrunt cu acelasi "fenomen" adica: bebe care doarme putin in timpul zilei, mama bolnava de mai bine de o saptamana, deci fara ajutor, casa vraiste. Dar nu ma mai stresez cu mancarea si calcatul acum, cine are nevoie sa-si faca (sotul adica). Bebe e principala mea preocupare si mi se intampla ca de cate ori uit ce importanta este pentru mine, si cat de mult o iubesc, Dumnezeu sa-mi aduca aminte lucrul acesta. In seara asta in timp ce ma plangeam ca sunt satula de atatea tipete si chiote, am vazut la tv o tipa care povestea de bebelusul ei mort la doua luni de moarte subita... in alta zi am citit aici pe forum un mesaj emotionant al lui flowerbee...

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mara95

cami,multumim de urare, trebuie sa se faca bine pintr-o saptamana, caci plecam la mare!

sanatate multa si voua!

corina, bine ai revenit!ati fost foarte incercati !

MultumimAm fost incercati, dar bine ca a trecut.
Sanatate multa Flaviei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Ah, uitasem: DPN-ul era 28.02.2009
Iar data nasterii la mine: 30.11.1079

Bun venit - ahaaa inteleg de ce uitasi - 1079
Bun venit si lui cristina
Sa creasca bb-ii sanatosi si fericiti.

Irina - si Alice e cu temp 37.7, 37.8 de 1 luna...povesteam eu pe atunci credeam ca e de la dintuci si pediatra a spus ca e de la caldura, ca bb-ii sunt f sensibili la temp. ridicate. Tot asa e si acum...
Votat si eu bb-ii de pe help net.

Miere - pentru maine, ca nu stiu daca intru La multi ani! cu muuultaaa fericire, snatate si implinirea dorintelor, multa dragoste, multa distractie...pupici multi si calde imbratisari

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Buun, am votat si licuricii.
Imi fac de cap fiindca in sfarsit Caterina doarme, dupa o zi in care s-a agitat, nu a vrut sa manance si nici sa doarma, motiv pentru care s-a ajuns la urlete de oboseala si adormit de epuizare dupa mare scandal. Partea pozitiva in toata tarasenia e ca dupa ce s-a trezit a fost un inger in vizita la bunici, nu le venea sa creada ca e bebelusa pe care o stim noi.

Acum, ce ma framanta pe mine e ca de vreo 10 zile Caterina si-a dat peste cap tot programul: ziua nu mai mananca nimic si noaptea se trezeste cu precizie de ceas elvetian tot la 2.5-3 ore ca sa pape. Dincolo de faptul ca suntem zombi si eu si taica-su, chestia asta ma cam ingrijoreaza fiindca nu mai trece. Initial am pus-o pe seama caldurilor infernale, dar de cateva zile e mai racoare si ea tot asa face. In plus ziua nu sta la san mai mult de un minut, tot timpul o distrage ceva prin casa, aude orice zgomot,nu putem nici vorbi cand e ea la san...
Intrebarea mea e: ati mai patit careva asta? stiti vreo metoda ca sa o readuc la mese diurne? Nu de alta, dar cand incepem diversificare nu ma vad pregatind piureuri si sucuri de fructe in miez de noapte

Mergi la inceput