Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
koruccia spune:
Fetelor, multumesc pentru primire..Din pacate, fix cand mi-am facut eu curaj sa particip activ pe forum, s-a gandit fiica-mea sa fie hiperactiva in timpul zilei...De-abia la ora asta doarme prima data azi.
Bee, da, infectii sunt in toate spitalele, chiar si in cele mai bune. La patologia neonatala din Pavia erau foarte stricti cu regulile de igiena, si tot am achizionat un virus..Eu dupa experienta internarilor si dupa ce am vazut acolo am devenit adepta filozofiei " se poate si mai rau", asa ca mi se pare ca noi am fost norocosi ca am patit doar atat.
Bebelusi, multumescSi mie imi place numele Vlad, dar n-am nici o sansa sa il folosesc daca voi avea un baiat, ca aici astia se gandesc imediat la Dracula. Si asa sotul meu e tachinat de prieteni pe tema cu vampirii pentru ca eu sunt din Transilvania...asa ca spunem pass, dar numele e tare frumos
Voiam sa mai scriu dar o aud pe Cati.
Va pup si revin dupa plimbare. Seara frumoasa,
Corina
cristina_27 spune:
Daca tot este momentul in care incep sa scrie fetele care doar au citit pana acum poate ca ar trebui sa ma bag si eu in seama. Am si eu un licurici nascut pe 29 ianuarie cu 2450 gr si 45 de cm ( nu a fost prematur )dupa o sarcina cu destule emotii ( toxoplasmoza in primul trimestru, un dublu test catastrofal si hipertensiune ). Acum avem 7000 gr si 65 de cm si o rinofaringita care sper sa ne treaca repede .
aresa spune:
Seara buna fete,
Na, ca prea m-am laudat cat am putut ce baiat cuminte si care nu plange nicicum am!!!...Azi m-a lovit..s-a mieunat,matait toata ziua..si mi-e din ce in ce mai clar ca epoca Aptamilului singuratic in meniul zilei incepe sa cam apuna!!Mai devreme ma apucasem de mancat o nectarina si pentru ca inceput sa urle cand m-a vazut am avut ideea mareata sa-i tai o felioaie si sa i-o ofer(am zis noi deh!! sa vedem reactie)...Credeti ca am apucat sa i-o ofer ?ca mi-a smuls-o din mana si cu ambele maini se chinuia sa si-o indese in gura complet...adevarat crocodil zic,asa gura mare n-am vazut in viata mea!!!Ce chiriala si ce chin a fost sa i-o scoatem din gura.
Acu' taman ce a lins 320ml lapte... ..si se scarpina fericit in buric!!..daca-i pun si-un lant la gat,asa mai grosut,deja il includem la alte nationalitati
Asa ca ne-am decis maine dam suc de morcov....va intreb pe voi numa cat sa-i dau? Ma ,sa nu-mi ziceti o lingurita ca eu cred ca ma si pocneste copchilu`!!Daca aveti alta idee de inceput ziceti-mi si mie(nu cereale,ca nu stiu sa citesc pe cutiile astora aici si mi-e ca cine stie ce traznaie fac)
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
aresa spune:
A,si pazea batranelor "forumiste"..ca noi astea noi vad ca e mai greu pana ne starnim ca dupa.....venim in gasca!!
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
aresa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_27 Daca tot este momentul in care incep sa scrie fetele care doar au citit pana acum poate ca ar trebui sa ma bag si eu in seama. Am si eu un licurici nascut pe 29 ianuarie cu 2450 gr si 45 de cm ( nu a fost prematur )dupa o sarcina cu destule emotii ( toxoplasmoza in primul trimestru, un dublu test catastrofal si hipertensiune ). Acum avem 7000 gr si 65 de cm si o rinofaringita care sper sa ne treaca repede . |
Ei,avem piticii nascuti in aceiasi zi.pupaturi si insanatosire grabnica..
Deci pitica si ciufulita Ana Teodora are 2 fratiori sa o grijuleasca...ce rasfat pe don'soara
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
cristina_27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aresa
Ei,avem piticii nascuti in aceiasi zi.pupaturi si insanatosire grabnica.. Deci pitica si ciufulita Ana Teodora are 2 fratiori sa o grijuleasca...ce rasfat pe don'soara Mami Alex si Vic cel mic Best of Victor Cristian frumos ca o fetita [/url]" target="_blank">CROCODILU` |
Si unde mai pui ca pe amandoi ii cheama Cristian. Pe al meu il cheama Matei Cristian.
lisa79 spune:
bun venit corina si cristina...inca un fratior pt Anusca mea...vrem poze
Cami sa aveti putere!
votat licuricii....hai sabinutza...sabinutza...ca si asa stateau agitatele la naftalina
fug sa fac un tort,ca na...musafiri...va dau reteta dupa,e cioco si capsuni...un deliciu!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ciufik spune:
Cristina - bine ai venit! Ce-mi place ca se mareste gashka! hai cu datele sa va trecem pe listuta!
Fete, care mai cititi din umbra si sunteti mandre posesoare de licurici, hai cu ei la apel!
Ares- eu cand i-am dat primul borcanas, care era de mere, i-am dat cate lingurite a vrut. O sa vezi ca duci spre gura lui vreo 10, 2 ti le plesneste fata/tricoul/parul tau, 5 pe el, 3 in gura, din care juamte scuipa. fa un calcul .
In concluzie, eu i-am dat pana a ferecat gura, a intors capu' si n-am insistat.
Lisa - . Eu pe tine si pe Bebelusi va bat. Si nu l-a gatit . Hai cu reteta ca dc nu-i asa grea, poate ma risc .
Ciufik spune:
Cristina scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara in timp real.
Scrie despre ce vrei tu, nu conteaza dc esti off-topic.
bebelusi spune:
Am intrat si noi in Top 20, poate castigam si noi ceva
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"