Licurici de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

mama, delia - ce tare!

naty - sanatate nadiei!

corina - bine ai revenit!

crisspy - si pe mine ma asteapta ce zici tu cu cristi de masele .

fug afara! pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Cum n-am prea dormit azi-noapte ca "cineva" a avut program de distractie si de vorbit,am uitat tot ce-am citit acum...ca deh,ati si scris ,nu gluma.

Naty,imi pare rau,sper sa nu fie nimic important.Multa sanatate.

Corina bine ai venit.

Jasmi,e superba Iulia.Un pupic dulce si de la David pt ea.

Mara,multa sanatate puiutzei.Off,imi pare asa rau cand aud de bebei bolnaviori.

Aresa,imi place mult cum scrii.

Irina,sper sa revina mama la sentimente mai bune si sa va intelegeti.Ti-ar prinde bine o mana de ajutor.

crysyana imi pare rau ca esti obosita si surmenata.O sa treaca si per asta.Sunt copilasi care dorm mai mult,altii mai putin,n-ai ce face.Macar noaptea doarme?N-ai pe cineva sa te ajute?Eu dim cat doarme el,ca ma trezesc de obicei inaintea lui,fac curat,bag la spalat.Mancare ce-i drept nu prea fac,ca suntem amandoi la regim si n-are rost sa ma apuc de tot felul de chestii ca nu se mananca.Si daca nu am fi,as face sa fie pt 2-3 zile.Tot dim bag si rufele la spalat.In plus,eu ziua il tin pe David in living,atunci cand nu doarme,evident.Am pus pe jos o patura,pilota si peste cearsaf si sta pe jos,pt ca e foarte activ,se rostogoleste intr-una,se taraste,tipa,se joaca si in patutul lui plange daca l-as lasa pt ca nu poate face nimic din toate astea.Si in timpul asta cat el e pe jos si se joaca mai fac una alta,mai trag un ochi la el.Si cand doarme el,intinde-te si tu si dormi un pic,lasa totul si intinde-te langa pui si dormi si tu.Multa putere iti doresc.

Robert
Maya
Ana
Ioana.

gata,fug sa beau si eu o cafea ca adorm aici.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Delia multumim pt 'remeber'
da cu ce ocazie? cum iti veni?

PS: da mei, e adevarat..s-a dus o legenda
nu mi-am rupt eu hainele de pe mine pt el, dar cred ca a fost cel care a 'inventat' cuvantul 'megastar'
orice om de pe planeta cred ca a auzit de el... si nu e putin lucru

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

multumesc pentru incurajari, acum mi-am mai revenit un pic, dar dimineata simteam ca o iau razna, acum ... vad ca doarme, sa nu-l deochi, de vreo ora si ceva
Leditia esti o scumpa, incerci sa-mi ridici moralul ...
da noaptea doarme,slava Domnului
daca nu ar dormi nici noaptea cred ca nu as mai fi rezistat
din pacate nu are cine sa ma ajute, asa ca totul il fac singura, bine ma mai ajuta si sotul la cumparaturi cand vine de la serviciu...
ziua din pacate nu pot dormi
s-a acumulat oboseala pe plan psihic mai mult, cateodata simt nevoia sa plec departe o zi, dar sunt sigura ca daca as pleca as inebuni de dorul lui Andrei.... of mamele astea
alinuk - da a murit michael: http://www.cotidianul.ro/a_murit_michael_jackson-89567.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Naty sanatate multa Nadiei!!
Mara si voua sanatate!!

Crysyana al meu e asa!pe bune!asta e viata , e un mic terorist dar e al meu si il iubesc de nu mai pot, mai ales azi ca nu mai e mama pe capu' nostrune iubim in 2

am fct maru copt blenduit , am schimbat lingurita si ..a mai halit cate ceva.Sunt mai multumita.Ieri dimin nu a vrut deloc asa ca acum cam 40 ml a luat ceea ce mi se pare super tare.Da Doamne sa-l tina

Cami curaj!Cata vreme nu e tumora, e abces cu tratament chir plus medical se vindeca.Doamne ajuta!

Alinuk da , a murit!din pacate...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

mara din pacate stiu totul despre convulsii febrile Insa stiu ca la bebei asa mici nu se pune Novocalmin, de aceea i-am pus Paracetamol. Poate gresesc. Irina?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Pupaturi sarbatoritilor de astazi!!
Am si eu o dilema dilemoasa...noua ni s-a spus ca n-avem dezlegare la diversificare pana la urmatoarea vizita la doftor(care va fi pe 2 iulie)..Pana aici nu-i problem...dar noi pe 3Iulie ne caram 10 zile la Holanda unde vom sta la hotel (cam asa-i strategia pe acolo cand te duci la rude tragi la hotel)..deci nici vorba sa putem incepe sa fierbem diverse prin camerele astora(desi daca ma apuc de cotrobait prin camara maica-mii sunt convinsa ca voi gasi "pachetul de vacanta" de pe vremea lui Neaca)...apoi mai stam vreo 3zile in Bucuresti si tre` sa ne returnam la Turcia unde avem musafiri pentru vreo 10 zile .. nasii&co.
Nu ar trebui eu sa cam incep de pe acum ..ca pana pe 3 sa ajungem la stadiul de "pasate" sau piure-uri ca sa putem lua de acolo borcanasele minune?...si doftorita asta cred ca are tel. defect ca nici macar nu suna ci se deconecteaza imediat.
Pb. e ca nu stiu daca-l pot tine pe musiu inca 3 sapt. numa pe lapte ca deja nu ne mai ascundem numai de mustaciosi cand mancam ci si de crocodil.

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

delia ce surpriza ... multumim!

Apropos de ce a fost acum 1 an - am o colega insarcinata care trebuie sa nasca ... la sfarsitul lui decembrie. I-am dat si hainele mele de gravi si chiar seamana un pic cu mine. Mi-e asa drag s-o vad, e exact cum eram eu acum 1 an.

corina bine ai venit la noi!

alinukda, a murit, am auzit si eu dimineata la radio cand veneam la servici. Astia de la Radio Zu au indemnat toti ascultatorii sa puna masinile pe avarii la fiecare ora fixa, in semn de doliu ... am vazut o gramada de masini mergand cu avariile.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ne abtinem cat putem la Novocalmin , dar in practica dam dupa 3 luni.Desi nu s mare fana se paote da si Nurofen la varsta Nadiei si la urma urmei impachetarile sunt asa de eficiente...

In plus nici supradoza de Paracetamol nu i buna ...of da ce are????
tuse, muci,???inf urinara??

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello gagici,

Nu am apucat sa citesc nimic, sunt super agitata azi...am o groaza de rezolvat. Intru mai tarziu.

Intretimp, Sabinutza va roaga din sufletelul ei mic sa o votati! Avem sansa sa castigam.

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput