Mamici de zmeurici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

ma tot uit in oglinda, si nu mi se pare sa se fi extins. Sper sa nu am asemenea ghinion, dar ce o fi o fi. M-a apucat o mica depresie, si am avut un acces de plans . Nu stiu ce ma asteapta...am vazut si pozele alea pe net, cu femei pline de bubitele alea, si ma gandesc intr-una ca poate si eu voi avea asa.
Mai sunt si singura ca sotul e plecat, si poate as fi avut nevoie si de suportul lui...

M-am gandit, si o sa folosesc cateva zile (doar o data pe zi, foarte putin) crema aia data de medic, dar mai mult o sa folosesc lotiunea de care mi-a zis grishca, pe care o voi lua chiar maine. daca nu vad nici o schimbare, cred ca ma voi duce la un dermatolog, dar din cate citesc pe net, nu prea am ce face.
6 saptamani nu o sa mor.
Acum m-am dat cu ea (advatan) dupa ce am curatat bine zona, si vad ca doar ma "gadila" foarte putin, nu mai este mancarimea aia. In prospectul din cutie scrie asa:"daca sunteti gravida, medicul dvs va tine cont de acest lucru inainte de a va prescrie Advatan.... Ca regula generala, preparatele de corticosteroizi cu administrare locala nu trebuie folosite in cursul primelor 3 luni de sarcina. trebuie evitata mai ales folosirea indelungata sau pe zone intinse."

Deci, il voi folosi foarte putin, dupa care ma voi axa pe creme naturiste, gen musetel, care am inteles ca este calmant in cazul iritatiilor.

Va multumesc mult de tot fetelor, pentru suport si pentru sfaturi. La cat de singura sunt acum, chiar am nevoie sa dicut liber cu cineva acum.

Va pup si va doresc multa sanatate, voua si zmeuricilor.

33 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Next nu mai livreaza in Ro de vreo 2-3 sapt., din cauza ca au fost reclamate prea multe colete pierdute. Banii, daca i-au retras , se vor inapoia, numai sa le scrieti mail. fetele care au vrut sa comande au zis ca nu mai e steagul Ro pe site, dar e naspa ca te lasa sa comanzi, iti blocheaza banii sau mai rau ii iau, dupa care....cu o politete englezeasca iti trimi un mail in care se scuza ca nu mai livreaza deocamdata in Ro.
Micaalsa si eu iau Calciu+D3+Mg de vreo 3 sapt. Dr. a zis ca nu calciul da contractiile...acum nu stiu ce sa zic....
Eu am luat si in prima sarcina si nu am avut contr.
acum le aveam de pe la 6 luni, dar vad ca e ok colul.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna seara

De cateva minute am intrat si eu pe usa...obosita si cu picioarele umflate (nimic nou)...

raspund repede la ce mi s-a parut presant si apoi revin dupa dus...am facut vara asta (si nu s-a terminat) dus la greu...ma reconforteaza extrem de mult dupa caldura

Ely_cta tu cred ca intrebai de sex acum pe ultima suta de metri...sincer si la mine s-a mai incetinit ritmul...dar nu din lipsa de pofta...ci pentru ca momentele sunt prost alese...dimineata e de groaza, pentru ca ma dor oasele pelvisului...seara adorm in fund cand vin de la sala...iar noaptea pe la 3-4 cand ma trezesc eu mi-e mila de sot sa-l "solicit" la ora respectiva. Imi pun sperante mari...dupa nastere...

Cornelia ma intrebai de NEXT...si am citit acum si ca steadya a incercat sa faca comanda la ei. Eu incerc sa fiu calma ca daca fac criza de nervi nu rezolv nimic. Am facut comanda la ei pe 3 iunie in valoare de 350 euro...si de saptamana trecuta port discutii cu niste cotofene de la ei din UK care ma tot asigurau pana ieri ca la ei figureaza "comanda livrata si neridicata". Dupa ce l-am stresat pe sot in fiecare zi ca sa treaca pe la posta timp de o saptamana, astazi mi-am luat si eu burta in brate si m-am infiintat la oficiul postal cu scandalul im freza. Noroc ca am dat peste o doamna draguta care a verificat in fata mea toate coletele primite de la inceputul lunii iunie...si nu primise nimic...plus ca spunea ca orice colet neridicat il tin in custodie timp de o luna. Aaaa...nu mai zic ca englezoaicele ma asigurau ieri ca sunt eu de vina ca am completat prenumele la nume de familie...si invers...si ca e vina mea ca sta coletul pe undeva cu nume de familie Alina..Vin de la banca si sun din nou la ele...si-mi dau si mie vestea life...din "motive tehnice" nu se mai livreaza in Romania..bun, bun...dar eu am platit si cica comanda a ajuns la destinatie, numai eu sunt o gravida-curca ratacita si nu gasesc coletul...aaa, stati sa vedeti, ca nici ele nu stiu pe unde e comanda...si o sa o considere comanda pierduta...da' eu sa stau linistita ca imi primesc banii. Sa o vad si pe asta, ca eu m-am saturat de site-uri straine...Ma duc eu sambata sa cumpar cu manuta mea hainute ca acusica nasc si nu am decat cateva minore...

Noce am vazut si eu mesajul despre streptococ B. Vad ca ti-a raspuns mqqm...si eu stiam acelasi lucru. Din experienta mea..eu am avut anul trecut de doua ori...adica am luat antibiotice 7 zile si la repetare analiza a reiesit din nou...mi-a dat Fasigyn pentru mine si partener in doza unica...si a trecut (numai ca Fasigynul e interzis in sarcina). Ce mi-a zis medicul ginecolog la acea vreme: bacterie care devine activa pe fondul scaderii imunitatii organismului, este anatomiei femeii, bacteriile din materiile fecale ajung extrem de usor in vagin...si ca se scapa extrem de greu...adica recidiveaza foarte usor. Eu zic sa faci tratamentul cu antibiotic, cu toate ca tu speri sa nasti saptamana viitoare si s-ar putea sa nu termini tratamentul. Oricum nu te speria de antibiotice...pentru ca nu faci acum tratament, il faci in timpul travaliului...Important este sa refaci analiza dupa tratament (alte zile...eu imi aduc aminte ca am facut analiza de secretie la 10 zile de la sfarsitul tratamentului). Ce am gasit la vremea respectiva pe net si mi s-a parut destul de complet ca informatie...www.dhpe.org/infect/strepb.html" target="_blank">streptococB. Multa sanatate

Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

seara buna si de la noi! si un capitol cit mai plin de vesti bune!Si

si eu cred ca cea mai buna solutie este ambulanta, poti avea suprize sa nu te ia taxiul, in general se feresc de femei care nasc.
si eu mi-am pus intrebarea asta, cum o sa procedam daca se intimpla noaptea, cum sa facem cu rebecca, daca sotul se nimereste in tura de noapte...dar vom vedea la fata locului, sper sa ne descurcam cum vom putea mai bine.

Alinakiss, sper ca deja esti cu puiul in brate!!
tinem pumnii in continuare.

Vad ca a facut ravagii prajitura cu visine printre noi. macar acum sa ne rasfatam cu multe fructe, prajituri, porumb fiert si ce mai putem minca.
eu azi am copt ardei gras, vinete, sincera sa fiu nu mi-e foame de mincare, inca nu le-am gustat. azi am mincat o bucata prajitura la cafea, si abia pe la opra 2 putina varza cu 2 aripioare si de atunci nimic, doar niste fructe. banuiesc ca e normal si asa, sau sa iti vina sa maninci intruna.
a, si o inghetata

Patricia s33 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sotul a fost mai devreme la cabinetul dr. de rezerva pt. expertiza casei. a facut cunostinta cu el, i-a zis ca spera sa nu apelam la el pt. nastere, la care dr.....stai linistit azi am fost sunat de 2 dintre pacientele dr.x(al meu) ca se indreapta spre spital. Nici nu a plecat bine in vacanta si ii si nasc paicentele. asa ca...ma rog sa fie totul bine pana in 6 cand vine dr. si din 7 e unda verde...mai ales ca e si luna plina in ziua aia.
Alinutza sigur vei primi banii inapoi. Mai mult ca sigur au trimis comanda, daca ei asa sustin...doar ca posta romana face hocus-pocus si dispar o groaza de colete cu haine de dincolo. eu nu am patit-o, mie mi-au ajuns toate coletele cu haine luate de dincolo de pe net, dar sunt multe patite.
Patricia aceleasi ganduri le am si eu...am vb. cu niste prieteni sa-si tina tel. deschis noaptea, le dam si cheie, in caz ca se intampla sa vina sa stea cu Marco. daca se intampla cand sunt dupa pitic la gradi? sau cu el in parc? sau al meu e la intalnire in celalat capat de oras? sau? sau? of....sa speram ca aranjeaza lucrurile DD.
sa mai zic ca al meu sot s-a trezit tare de dim. Cica a visat ca am nascut la el in masina, in drum spre spital. of doamne ca incepe el sa aibe cosmaruri, nu eu.

gata, merg la somn.
, pe maine.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ivanoiuadela, Mica, ei eu iau Ca cu D3, am mai citit faza de contractii, dar nimic care sa ma convinga ca ar avea vreo explicatie stiintifica, dr mea a zis sa nu il opresc. Acuma depinde de fiecare poate ce predispozitie are, la mine e ok si cred ca bb are nevoie de ca pt oase si muschi, ori deh, a avut nevoie ca de acu e gata

Daca tarta cu visine nu am cum sa fac, eu bag porumb, da il cumpar, aici se pune cu de toate maioneza, unt, branza pudra gen parmezan (chile cine vrea picant).. e un fel de porumb KFC suculent si bun si plin de calorii. Si parca am chef de salata de vinete, si sotul e innebunit dupa ea, asa ca sa vedem daca am chef de caldureala si sa fac.

Fetelor e tare faza cu 7 iulie acuma sunt si io curioasa sa vedem cate zmeurele apar atunci. Mai ciudat e ca "zvonul" asta chiar e pe bune, cumnatul meu zicea cateodata "moama.. au nascut o gramada azi noapte, is mort de somn... cu luna noua toate nasc" haha dar na, o luam in gluma pana acu'.

Alinakis, unde e bb, e pe vine sau ce face?

36+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Fetelor e tare faza cu 7 iulie acuma sunt si io curioasa sa vedem cate zmeurele apar atunci. Mai ciudat e ca "zvonul" asta chiar e pe bune, cumnatul meu zicea cateodata "moama.. au nascut o gramada azi noapte, is mort de somn... cu luna noua toate nasc" haha dar na, o luam in gluma pana acu'.

[/quote]

Bine ca pe 7 iulie am programare la doctor.

34 saptamani, 5 zile cu Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Giova felicitari pentru rezultatele la echo si pentru bebe lungan

Muffinuta
…multa sanatate

Lucialu sper doar ca lenevesti in pat in fata tv…ma sperie pauzele astea mari

Vally sa-ti fie de bine concediul..ma bucur mult ca ti-a priit sejurul la mare…si spor la lucru (e crunt pe caldura asta ...si cu gandul la copil). Poate ne vedem la active center pana pe 1 iulie…daca nu, bafta mult la echo si intalnire placuta cu bebelina

Mqqm spor la lucru la proiect...daca te consoleaza, mai e o gravida cu neuronii in pioneze care tre’ sa termine pana la inceputul lunii iulie proiecte care solicita finantare de milioane de euro....si am un chef...

MC2008 imi pare rau pentru mancarimi...imi dau seama ca sunt innebunitoare

Motana felicitari pentru rezultatele la echo...si bebelina timida

Ayda felicitari pentru rezultatele la echo...nu te ingrojora ca bebelina era agitata...si al meu bebel la 28 de saptamani s-a miscat non stop...medicul era deja exasperat...i-au trebuit 45 de minute sa-i prinda BCF-urile...iar la 32 de saptamani a dormit la greu...deci depinde de dispozitie

Steadya felicitari pentru rezultatele la echo...dap, bebele e in pozitie de tragere..dar sa iasa dupa 37 de saptamani, asa cum ii sta bine unei zmeurici

Moniland felicitari pentru „concediu”...sa-ti priiasca, sa te odihnesti si sa te pregatesti sufleteste pentru venirea bebelinelor.

Si mie mi-a recomandat medicul de familie Ca+D3, chiar daca din analize nu reiese carente de Ca. Cred ca e o cutuma stabilita printre medicii de familie. Acum disec de zor netul si gasesc pareri pro si contra...ideea este ca nu gasesc nici un studiu sau carte (Spock, Clinica Mayo) care sa faca legatura intre Ca si contractii, ci doar pareri pe forumuri. Dimpotriva toate se pun de acord ca pe perioada sarcinii (fara a face precizare de trimestru) ca aportul de calciu a femeii insarcinate trebuie sa creasca cu 400 mg/zi. In plus ce spuneai Noce ca de la o tableta de calciu efervescenta s-a declansat nasterea..mi se pare putin probabil. O tableta efervescenta contine in medie 300 mg Ca (am gasit si de 200 mg, si de 150 mg) iar 250 ml de lapte contine tot 300 mg Ca. Iar in cartile de specialitate scrie ca o femeie insarcinata sau care alapteaza are nevoie de 1.000 - 1.500 mg/zi calciu.

Apropo de comenzi pentru bebelusi...pe langa experienta nefasta cu NEXT si cei de la babycomfort m-au dezamagit mult. Am facut comanda la ei din 4 mai de patut, comoda, lenjerii si alte maruntisuri...cu termen de livrare 15 iunie. Mi s-a parut mult dar, ma rog, am zis ca e timp. Cum vad ca trece 15 iunie si cei de la babycomfort nu dau nici un semn, sun..si mi se explica ca mai intarzie putin comanda, dar sa stau linistita ca vine in cateva zile. Trece o saptamana..si sun iar...si-mi spun ca au probleme cu transportatorul si ca spera...daaaa, spera....ca saptamana viitoare se rezolva. Si eu am platit avans de 850 lei de la inceputul lui mai, ca ei sa nu faca nici macar efortul de a da un telefon si de a ma anunta de intarzierea comenzii...ma rog, ca la romani

Aaaa....daaa..si ca sa fie tacamul complet...insa sunt incredibil de calma si senina, ptr ca constat ca se aplica legile lui Murphy...am aflat astazi ca nu am scapat de UREAPLASMA...cica de fapt e si normal, ptr ca am avut intoleranta la Azitromicina si nu am reusit sa o asimilez. Deci..s-ar putea sa ma bag pe un tratament cu alte antibiotice...poate iese bebele medic de atatea cunostinte in antibiotice.

Si sa revenim si la vesti mai bune...am mancat si eu tarta cu visine astazi...numai ca am cumparat-o din comert, din moment ce nici nu am stat pe acasa...Dar salivam la propriu cand vedeam ca toate pomeneati de tarta cu fructe

Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Fetelor,ma primiti si pe mine pe ultima suta de metri?Va citesc de la inceput si imi sunteti tare dragi.Initial m-am inscris la odiseea de sept-oct,dar se pare ca bebelina mea o sa vina in august totusi(as vrea sa fie leutza ca mine).Datele mele,daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta voastra:
DN 02.08.1978
DPN 05.09.2009
UM 29.11.2008

Eu am avut sarcina cam cu probleme,am un fibrom care a tot crescut,infectie cu listeria tratata cu ampicilina,contractii cu amenintare de avort pt care am stat in spital prin sapt 23 si tot asa.Acum stau acasa in medical de o luna,si urmeaza sa intru in prenatal.Trebuie sa stau cumintica sa stea bebelina in burtica cat mai mult.
Sper sa fiu cat mai "activa" aici,desi ma dor toate cele cand stau mai mult pe scaun la calculator.Dar de citit,va citesc in fiecare zi.

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

alecsxa0208 bun venit,sa ai grija de tine si bb sa stea la caldurica pan la termen

alinutza78 in leg cu calciu eu am vrb cu doctorul meu si mi-a explicat ca medicamentele Calciu contin anumiti agenti care provoaca contractii sau chiar nasterea si ca daca avem nevoie de Ca cea mai buna reteta sunt alimentele ce contin Ca.Deci cum ziceai si tu despre lapte caci " 250 l de lapte contine tot 300 mg" eu zic ca atunci e mai sanatos sa bem lapte

Mony 31+

Mergi la inceput