| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana FETELORRRRRRRR.... semnatura mea spune tot nu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ii dezvoltat normal, ii mai mare decat ,,varsta'' lui.........totul ok... deci totusi intuitia nu ma inselat...si se pare ca DPN-ul ar fi 1 dec...+/- 2 sapt... va doresc un weekend placut ![]() toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 17+ Davidstrumfulet + poza strumfulet |

la lista

19+ cu
Andreea
fetele, vreau sa va intreb ceva...din capitolulparanoia...eu am senzatia ca mi-a crescut buricu'
.....adica, s-a marit gaura
...ca sa zic asa....o fi doar in creieru' meu...sau asa se intampla, din cauza ca se intinde pielea?
si nr. 2....voua a inceput sa vi s evada dunga aia perpendiculara pe buric, de culaorea mai inchisa?
krelia
20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 

Capitol Nou

19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Adriana, felicitari!
Krelia, si mie mi se pare ca a crescut buricul
Sper sa nu-mi iasa in afara, ca cica se poate si asta. Eu n-am dunga respectiva, tu o ai?
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)