Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
simina_kin spune:
N-am adormit decand am zis ca au ajuns baietii acas, dar am atipit nitel printre suturile fetei
. Oare pe la cate sapt s-or simti si la mana, ca vrea si sotul sa simta
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Katyuscha21 spune:
SIMINA-KIN a inceput sa miste la tine?daca da si il simiti tu tare cat de curand il poate simti si sotul daca bebe e mai activ si vrea ca s tati sa il simta bebe mik al meu misca tare si il simte si sotul sa vezi ce ii da si se invarte cred ca vorbeste cu tasuu.![]()

tu cand simti ca liveste tare si stai pe spate fai semn sotului sa vina ca daca strigi la el se opreste din miscat asa am patit eu am strigat la sot si cand a venit si apus mana nu mai misca.dar sa stii ca depinde si de situatie.
iar pt sot rabdarika ka o sa il simta de o sa ii vina sa creada
la Andrei cand sotul il simtea se vedea in ochii lui cum ii sclipesc de bucurie si cand eram deja sarcina avansata ia simtit si cotul sa vezi cum se misca dintr-o parte in alta![]()

20+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
Katyuscha21 spune:
simina ma termina melodia care o ascult de la tine aia indiana 
Katyuscha21 spune:
apropo ^prima oara e posibil sa il simta mai incet lovind si ca un bobarnac sau ca un tremurici
krelia spune:
eh, lasa simina..ca poate dormi la noapte..poate dorm si eu, ca azi-noapte n-am prea prestat ![]()
de simtit la mana....sigur dupa 20s
...cu toate ca eu, daca tin mana pe burtica...am senzatia ca simt..si cand pulseaza..si cand mai da cate un ghiont ![]()
krelia
20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Am reusit si eu in sfarsit sa citesc. ![]() Krelia, cum ai revenit tu, cum s-au umplut iar nu stiu cate pagini. ![]() Noi n-avem nimic de raportat... Doar ca bebe loveste in continuare destul de jos. O fi normal asa si la 20 de saptamani? Pupici si weekend placut tuturor! ![]() Laura 20+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
si eu il simt destul de jos undeva intre buric si "randunica" si e asa mai mult ca un "tremurici".Dar am mai observat ca uneori burta mi-e mai tare intr-o parte sau alta.
Deunazi arata ca un "cucui" in dreapta ,dupa cateva minute ,in care am stat relaxata pe spate si -a revenit..am dedus ca era "dansul"

miany
20+
DAVID ANDREI
Katyuscha21 spune:
si la mine se intareste asa intr-o parte si mai ales in partea dreapta cum ai zis si tu MIANY 75 PARCA zici ca e caun cucui si la mine eu il mai simt si jos jos la...."randunica" o fi normal sa se intareasca asa?ca si la Andrei la fel am avut si nu mai stiu cine mia zic ca asteas contractii mici si nedureroase.
simina_kin spune:
Kati prima data a miscat la 14 sapt. Maine fac 20 sapt...sper sa inceapa sa miste mai tare
Azi a avut ora de innotat ca l-am simtit cam 10 min
Kreliuto si eu am avut impresia ca simt miscarea si-n palma , dar sotul a zis ca nu simte nimic
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
A_driana spune:
FETELORRRRRRRR.... semnatura mea spune tot nu? 

ii dezvoltat normal, ii mai mare decat ,,varsta'' lui.........totul ok... deci totusi intuitia nu ma inselat...si se pare ca DPN-ul ar fi 1 dec...+/- 2 sapt...
va doresc un weekend placut 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
17+
David
strumfulet + poza strumfulet
krelia spune:
Katy, pai acolo unde era mai tare si mai umflat...clar era "dansul" ![]()
simi.....pana nu incepe sa se vada prin pielicica si sa simta si taticii...e posibil ca doar noi sa simtim mai intens si sa avem numai senzatia ca se simte si din afara....
krelia
20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza