Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
miany, si eu dau in alta parte cand vine ora 5...numai ca, din pacate, se pare ca astia care nu se uita nu fac cat aia care totusi, se uita..de ce, habar nu am..si probabil ca ratingu' conteaza mai mult decat o stire care poate influenta mintea unui om....ma gandesc numai la copiii care stau singuri acasa si inevitabil se uita la tv.....
lacramioara, eu nu stiu ce sa-ti spun...decat sa te linistesc, asa....de la distanta
si sa ai rabdare pana ies analizele si vede dr. ce tratament sa-ti dea, in fct si de varsta si evolutia sarcinii ![]()
krelia
20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
simina_kin spune:
www.youtube.com/watch?v=MEDUrEh7hSU" target="_blank">Bebe innoata
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
mari_r spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin www.youtube.com/watch?v=MEDUrEh7hSU" target="_blank">Bebe innoata ![]() 19+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
super tare !! ce draguti sunt, ca niste broscoi....
14+I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie
miany75 spune:
lacrimioara..nu prea avem cum sa te ajutam ,asteapta rezultatele..probabil ca e mai mult de o candidoza ..o infectie ..
miany
20+
DAVID ANDREI
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui simina_kin www.youtube.com/watch?v=MEDUrEh7hSU" target="_blank">Bebe innoata ![]() 19+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
super dragur, l-am mai vazut
de acord cu medicul si spitalul pe prima pagina, cad zici dam startul
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simina_kin spune:
Pai eu zic , cine vrea, sa trimita PM pe nov.dec(pe prima pagina , primul mesaj..are PM.[PT CINE NU STIE])....ca sa nu umplem paginile aici.
Sau PM la mine...cum va este mai usor
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
floricik spune:
Pfuuuu ce frumosi sunttt

Asa isi aduc aminte de viata intrauterina.
16http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
miany75 spune:
super tare!! Ai nostri "bebei" ar trebui sa le placa inotul ,ca sunt in zodie de apa

miany
20+
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
Va salut fetele, va tot citesc dar nu ma bag la discutii, acum insa am gasit tema, cum ar veni, din "domeniul meu". Krelia, Miany, ati avea o surpriza mare de tot daca ati vedea la ora 5 un aparat care masoara audienta. Stiti cum ne sare noua mustarul de repede si de sus? Ei, asa face si acul aparatului respectiv. Surpriza si mai mare ati avea daca ati vedea masuratorile la niste stiri despre teatru sau oricum, din cultura. Krelia, Arina, numai vesti de la foarte bine in sus, da? Si eu merg deseara, tare curioasa sunt daca a ramas baietzel sau s-a razgandit intre timp. Ne auzim cu vestile super bune, va pup
16 +