Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu propun sa scriem pe prima pagina spitalul si doctorul...ce spuneti???

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sau macar spitalul...ca sa ne putem orienta mai usor

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

floricik, mersic...uitasem ce bine e

simi'...eh, lasa, nu mai gandi tu aiurea ...mai bine vezi ce faci cu castronu' ala

apropos de nume....cred ca vom avea multe Marii (daca om avea, vorba aia ....multi David si, evident..multi Rares

pfoaaaaaaiiii...abia astept maine dimi ..cand mi-o vedea dr. burtixu, o sa se sperie ...
ah, si o sa-mi iau si rezultatele de la TT....Doamne ajuta!

krelia 20+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

simi'...eh, lasa, nu mai gandi tu aiurea ...mai bine vezi ce faci cu castronu' ala

apropos de nume....cred ca vom avea multe Marii (daca om avea, vorba aia ....multi David si, evident..multi Rares

pfoaaaaaaiiii...abia astept maine dimi ..cand mi-o vedea dr. burtixu, o sa se sperie ...

krelia 20+

Eu am ales un alt derivat de la Maria si anume MARUCA. Intrucat nasc de Craciun m-am gandit sa ii mai spun si Cristiana dar nu m-am hotarat inca.

Saptamana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mie mai imi place mult si Ilinca.

------------------------
21+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Mie mai imi place mult si Ilinca.

------------------------
21+ David

Albume foto

Ilinca e foarte frumos, am trei prietene insa care si-au botezat anul acesta fetitele cu numele acesta.

Saptamana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

krelia 20+

tinem pumniiiii pt maine !!

miany
20+

Mergi la inceput

Fetili, am si eu o problema care ma cam ingrijoreaza.

Scriam eu saptamanile trecute ca ma deranjeaza rau o candida si cand am fost sa imi fac analiza de secretie, asistenta care recolta mi-a spus ca e posibil sa fie altceva pentru ca secretia e hiperabundenta, are o tenta verzuie si miroase destul de puternic (ma scuzati pentru aceste detalii neplacute, dar deocamdata nu am pe cine intreba si pana imi dau astia rezultatele nu vreau sa ma urc pe pereti de griji).
S-a confruntat cineva cu asa ceva? Please help cu un raspuns

Saptamana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lacramioara, si mie mi-ar fi placut cristiana....daca ar fi fetitza ..dar nu-i place lu' musiu'..asa ca i-am propus maria si a zis "eh, mai vi de acasa, negociem"...mi se pare mie sau e cam greu sa asociezi un nume de sfant la amalia?
ca la baiat am rezolvat-o repede...i-a placut rares-mihai....n-a avut nimic de obiectat....

dana, si ilinca e frumos...si cred ca e si nume de sfant ....asa o cheama pe stomatoloaga mea, gravidussa si ea

miany, saru'mana ...vin musai cu vesti!

of, ce ma apuca toti dracii cand vad stirile astea de la ora 5...si zau ca nu inteleg ce pazeste maria-sa, cna
cand oare vom avea si noi niste stiri normale? intr-adevar sa ne informam si sa ne fie utile...ca d-aia sunt stiri...

krelia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

krelia eu am renuntat demult sa ma mai uit la stirile astea..sunt deprimante si stai si te intrebi oare chiar asa suntem ,noi ,romanii?...mi se par prea deplasate...
P.S asteptam cu nerabdare vesti

miany
20+

Mergi la inceput