Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Lidia74 spune:
SIMINA draga ce bine ca te-au lasat durerile. Apropo de meniu,eu as vrea niste vinete. Si daca faci bairam vin si eu. Vin cu muzica si prajitura cu visine. Si nu ne lasam pana nu dansam pe masa. Nah!

mari_r spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Nu mai am nimic acum ![]() ....de 2 ore sunt in bucatarie.Meniu:-ciorbita de pui cu taitei de casa si legume de sezon -vinete cu maioneza -ficatei in sos Stiu ca nu se leaga intre ele, da asta am vrut sa fac!! VESTE MARE: -MI-AU TRIMIS REZ DE LA DRYTEST SI SUNT FFF BUNE ![]() -AM RAMAS SINGURA ACASA (BINE PANA SE INTOARCE SOTUL SI FRATELE DE LA TARA) AM SCAPAT DE MAMA SI MAMAIA PT O SAPTAMANA ![]() ![]() dam bairam ![]() 19+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
Simina, sper ca nu te-am suparat de dimineata ! Eu cand am avut simptomele astea am facut prostia sa ma duc la medic (care s-a dovedit ca iubeste foarte mult medicamentele si care m-a internat si m-a tinut in spital pe perfuzii non-stop (cu gynipral parca)....M-A OMORAT STATUL IN SPITAL ! cate palme morale mi-am dat ca nu am luat un no-spa si sa stau cumintica in pat....Oricum, am schimbat doctorul dar datorita lui mai sunt pana pe 30 in conced.
Si, in legatura cu mancarea.....de ce nu ai mila ???

Eu am 2 maini stangi in bucatarie.
Felicitari pentru rezultatele de la drytest! sa fii sanatoasa si iubita si fericita!

14+I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie
miany75 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dana n.
Pai si noua la fel. ------------------------ 21+ DavidAlbume foto |
nu pot sa cred ..la fete ne gandeam la Sara Maria (Maria e bunica mea,care pt mine e o sfanta )..
miany
20+
larisel spune:
mari_r Intrebai mai demult de vitamine...mie doctoritza mi-a zis sa nu iau ca sa nu ma ingras, mai ales ca sunt predispusa din cauza sarcinii gemelare la multe kg si la targetul pe care mi l-a fixat pana la sfarsit...maxim 9-10 kg, cred ca am sa-i urmez sfatul. Mai ales ca sunt si o pofticioasa de fel, d-apoi acum.
krelia Cand ar trebui sa fac 3D sau 4D ca sa se vada bine si sa merite banii? Si care e diferenta intre 3D si 4D?
a_driana Eu sunt de acord cu tine sa mancam cate putin si din alimentele interzise, cu conditia sa fim sigure de sursa de unde le procuram. De exemplu eu muream de pofta de icre si am mancat vreo 4 felii (deci nu putin) dar stiam ca sunt super proaspete, chiar sotzul le-a scos din burta pestelui.
dana.n Eu pateu mananc dar nu crud. Poate incerci reteta mea: felie de paine integrala unsa cu unt + pateu + feliute subtiri de usturoi + feliute subtiri de cabanos + cascaval ras - se da la cuptor pt 1/2 de ora. Sunt super bune tartinele astea si se topeste pateul si casvalul...mmm 
13+

odiseea noastra
nepoteii mei
dana n. spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miany75
nu pot sa cred ..la fete ne gandeam la Sara Maria (Maria e bunica mea,care pt mine e o sfanta ).. miany 20+![]() |
Si bunica mea este Maria.

------------------------
21+
DavidAlbume foto
printesika spune:
SIMINA pai cum faci vinete cu maioneza?eu am inteles ca nu avem voie maioneza....
20+
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel dana.n Eu pateu mananc dar nu crud. Poate incerci reteta mea: felie de paine integrala unsa cu unt + pateu + feliute subtiri de usturoi + feliute subtiri de cabanos + cascaval ras - se da la cuptor pt 1/2 de ora. Sunt super bune tartinele astea si se topeste pateul si casvalul...mmm ![]() 13+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei |
Mersi ptr reteta! cred ca este delicios...

------------------------
21+
DavidAlbume foto
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui printesika SIMINA pai cum faci vinete cu maioneza?eu am inteles ca nu avem voie maioneza.... 20+ |
Si eu fac cu maioneza. Dar cumparata, ca nu contine ou crud.
------------------------
21+
DavidAlbume foto
simina_kin spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mari_r
Simina, sper ca nu te-am suparat de dimineata ! Eu cand am avut simptomele astea am facut prostia sa ma duc la medic (care s-a dovedit ca iubeste foarte mult medicamentele si care m-a internat si m-a tinut in spital pe perfuzii non-stop (cu gynipral parca)....M-A OMORAT STATUL IN SPITAL ! cate palme morale mi-am dat ca nu am luat un no-spa si sa stau cumintica in pat....Oricum, am schimbat doctorul dar datorita lui mai sunt pana pe 30 in conced. Si, in legatura cu mancarea.....de ce nu ai mila ??? ![]() Eu am 2 maini stangi in bucatarie. Felicitari pentru rezultatele de la drytest! sa fii sanatoasa si iubita si fericita! ![]() ![]() 14+I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie |
IETTEEEE CA A APARUT O ALTA POFTICIOASA LA ORIZONT

TOCMAI CE SCAPARATI DE MINENu m-am suparat , cum sa ma supar , ca doar daia am scris ca ma doare ca sa vad ce parere aveti.Oricum nos-pa-ul si statul in pat au dat roade!!
Eu nu pot suna medicul pt orice , am inteles ca nu raspunde la tel decat la cele care stie ca tre sa nasca , iar dc sun la cab imi face programare , si asta inseamna 200 lei garantat...asa ca nu ma duc la el pt orice!!

19+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea