Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
cativ13 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&feature=relatedsunt tare dragalasi!mami de Silvia Ioanahttp://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder#
Galushca spune:
Aris, cat de fain inoata puiul tau! Vreau sa incercam si noi, zi-mi sa nu ma demoralizez, nu-i asa ca nu inoata asa de bine din prima? Si tinut cu o singura mana de cap 
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Ce asternuturi aveti voi pt bebe? Ca a mea atita se mai rostogoleste si suceste in patut, ca face vraiste cearceaful, si nu as vrea sa o gasesc in vreo noapte cu el in cap ![]() . |
Pisigri, poate ti-au raspuns fetele intre timp... sa stii ca noi avem asternut care se prinde cu elastic (are elastic pe toata marginea) nu stiu cum se cheama, dar exista si pentru pat de adulti. Sta perfect intins si nu se trage, fiind pe dimensiunea saltelei.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Aris, super balaceala!!!!!!!
Am si eu o intrebare legata de urechiuse, ca ma tot streseaza sotul la baita ca ii dau apa in urechi
Nu-i bai, nu? Pup! 
(09.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Pfoai, Ayla, mortala aia cu botezul
Chiar asa, io n-as lasa canibalii aia in rochii aurii sa-mi bage copilul in oala![]()
Chiar ca e tare inotatorul Alexandros, ce serios vasleste el acolo, se vede ca pune pasiune, e la profesionisti; si Sophiphi da din toate in caditza, dar inca e la categoria amatori.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
PetraTudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Galushca
da, de tinem minte - tu esti fata aia care intreaba tot timpul daca o tinem minte ![]() |
Galusca, esti culmea!!!!!!

(09.03.2009)
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui alina.n Si in loc sa vina la Bogdana au venit la mine ![]() ![]() ![]() Fetelor eu rad aici dar fata mea dorme de zor...ce o fi cu ea? ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Alina, la fel m-am intrebat si eu marti, a dormit asta micu' cu o pofta de neimaginat. Dar a doua zi a fost atat de odihnit, incat mi-au trecut toate grijile
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Galushca
Eu gasesc ca e un lucru pozitiv ca a lu barba-su ii mai mare, ce-ai gasit de ras? |
Galusca

Dar eu interpretez intr-un mod care nu-l maguleste deloc pe barbat'su
(09.03.2009)
Ayla21 spune:
Da, ne iasa cat de curand un dintisor. Ne-a confirmat dr.
Sper sa iasa repede si fara plansete si febra. Nici sa papam nu am vrut azi. Daca face febra sa-i pun 1/2 supozitor. Si Calgel pe gingie.
Care aveti experiente de la copiii mai mari, astept sfaturi si pareri. Sunt un pic speriata, e prima incercare cu Luana, pana acum a fost totul asa lin. Alex spune ca nu a avut probleme cu Clau, eu nu eram cu ei, sunt pe langa, si recunosc, sunt un pic speriata de febra si de povestile horror ca poate dura mult si ca bebe poate sa nu manance si sa nu doarma zile in sir. Chiar asa de rau e?

Si sa va arat si ceva frumos, facut de un prieten drag de pe GG pentru Alma (dupa ideea mea, dar finalul minunat ii apartine).
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Da, ne iasa cat de curand un dintisor. Ne-a confirmat dr. Sper sa iasa repede si fara plansete si febra. Nici sa papam nu am vrut azi. Daca face febra sa-i pun 1/2 supozitor. Si Calgel pe gingie. |
Monica, asta inseamna ca ai o fetita mare deja
Ai sa vezi ce draguta va fi cand ii va aparea dintisorul, abia astept sa ne pui poze! 
De cand se vorbeste pe forum de dintisori, eu il tot studiez pe bb, doar-doar vad si eu vreun semn pe gingiute
Am citit ce ai pus pe blog re. diversificare, ca as vrea sa incep si eu cat mai curand, sa vedem ce spune pediatra cand vom face vaccinul de 4 luni. Multumim pentru informatii!

Era sa uit! Foarte dragut ce a facut prietenul tau pentru Alma!

(09.03.2009)

.