Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Monica, cred ca dintisorul e de vina. Noi i-am dat eferalgan pt bbei dar mere si cu supozitor. Oricum nu cred ca fac mai mult de 38 febra

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

dyana..tu faci cu putza..ca nasa lui andrei...dupa botez la baita..cand a zis ca ea nu e obisnuita cu putza asa mica..numai cu a lu' barbas-u

Eu gasesc ca e un lucru pozitiv ca a lu barba-su ii mai mare, ce-ai gasit de ras?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Mai fetelor la mine a fost o tipa mai devreme de la DGASPC sa intrebe de fetita daca aici sta si la ce Dr pediatru este inscrisa...si pe la voi s-a intamplat asta,au intrebat cei de la DGASPC de bb?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Sigur de la DGASPC???????? Ca dosarul de indemnizatie si altele se depun la Serv de Asistenta Sociala de la Primarie.
Curios???????? O fi citit careva pe forum si a vazut ca se discuta despre posibilitate de a se da visinata sau palinca la copii

Raru, tziparul lui mami

ba nu-i da, ii face masaj la gingii
grecii lu aris cu uleiu de masline, noi cu palinca... e traditie, nu ne radem de asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Monica, cred ca dintisorul e de vina. Noi i-am dat eferalgan pt bbei dar mere si cu supozitor. Oricum nu cred ca fac mai mult de 38 febra

Bogdan la dinti nu a facut febra ...dar la masele a facut 39,7 de nu stiam in ce parte sa fug mai intai...ceea ce vroiam sa zic e ca fiecare copil fiind unik reactioneaza altfel

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ihi Ayla, zic si io tot asa, de la dintisor o fi. Incearca si sa previi deshidratarea, tine-o imbracata subtirel si da-i sa bea. Nu palinca, ca aia de la Mc nu-i buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

m-am enervat si m-am dus in auchan si i-am luat o palarie mare(48cm)si i-am dat-o lu' mama sa o modifice.
cu ocaziaasta i-am masurat si capatzana. are 40cmdaca mai avea si par......

chatonel - sa nu te miri daca vezi un bb inotand pe rau cu flori in dinti, sunt pentru dragoanca.

ayla - alina are o pletoasa frumoaaaasaaa

fetelor ma bucur ca v-am distrat cu inotatorul meu.

alina - eu una nu folosesc decat termometru de sticla direct in fund. doar pe ala poti sa pui baza.am si altele electronice si sofisticate dar dau eroare mare.

gizzzz mi-a lasat maica-mea televizorul pe protv si am prins stirile minune....EMIGREEEEZ!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aris

ce stiri ai vazut?
stiu treaba cu termometrul dar dormea si doar asa am putut lua atunci temp.,acu s-a trezit si am luat-o rectal si e ok

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

si daca tot emigrez pate gasec o tara far mushte a adormit saracu la san si l-am pus langa mine pe canapea si nu fac fatza sa alung muhtele. eu stiu ca e dulce dar chiar asa. le urasc. si nu am gasit nici hartie la praktiker
hai ca l-au trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dragele mele,

A venit vara si aici. Sunt 25 de grade. A inflorit teiul si am fost sa culeg. Miroase bestial pe strazi.

Aris- sa-ti traiasca inotatorul. M-am distrat de numa...e mortal.

Carmen - un gand bun pentru voi!

Ayla- tinem pumnii sa iasa repde dintisorul si sa nu va chinuie mult.

Eu sunt tot necajita cu rezultatul analizelor de sange - posibile dereglari ale tiroidei (aparute sigur dupa nastere). Am scris ieri ceva, dar se pare ca nimeni dintre voi nu a avut parte de asta. Sa dea Dumneeu sa nici nu aveti si sa fie si la mine un episod trecator. Luni primesc rezultatul unor teste mai delaliate.

In legatura cu luatul in greutate eu nu imi fac prea multe probleme. SI noi suntem tipul 'atletic', cu multa energie si tare voios deci nu ma astept sa-l vad prea curand rotofei.

Un coleg iranian imi spunea ca fiul lui, nascut cu 4kg si alaptat exclusiv a luat in primele 3 luni cate 2 kg pe luna. Oau...
Iar colega mea poloneza are o fetita de 5 saptamani ca are a luat 1.5kg in prima luna si inca 500 gr in urmatoarea saptamana, tot alaptata.

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

alina, vorbeste despre deja celebrele stiri de ora cinciMai bine te impusti decat sa te uiti la asa ceva

Mergi la inceput