Leoaicele DC*(38)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Da, am raspuns intree timp, merci de atentionare
Inca nu am primit celelalte hainute de la mamicile-prietene si sunt oleaca ofticata Speram sa animez bazarul mai repede.

Dodo, se vede in poze ochisorul, asa-l aveam si eu si d`aia am evitat mereu sa stau in fata aparatului.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Daria iubita la stagul' se vede ca-i pe tot cristalinul lui ceva sub forma de" panza de paianjen" sau cum arata un parbriz lovit asa-i la stangul.La dreptul este evefectiv pe marginea cristalinului.
In rest va fi cum drea DD eu nu stiu ce sa mai fac...
Astept ,dar nu nerabdare ,intalnirea de la B cu dr-ta...
Apoi poate imi mai vin ideei
In libertatea nu apare saptamana aceasta ,am inteles ca in cea viitoare...vom vedea

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Ieri...am avut o zi...de "toata bafta"! De alaltaseara...net-ul cazut...asa ca, ieri dimineatza...de de sa-si fi revenit?! Asa ca...pun'te, madame, pe telefon...discuta pentru a 'nspea oara problema... Urla, pana la urma...la responsabilii lui Peste... no...ca altfel nu se poate, FRATE!!!! Deh...asta nu ar fi nimic...pe langa ce a urmat...
Marti, dupa-amiaza, am fost cu fii-mea la ORL-ist, la control...Intrucat a fost foarte aglomerat, am reusit sa intram in cabinetul dr. abia la ora 20.00..Daaa!!! Si, nu eram ultimii pacienti! In fine! Am plecat si de la medic, cu o reteta (normala-necompensata etc) notata cu doua medicamente, pentru gatutul si nasucul lui Mitzu. Ne oprim la farmacie...de unde nu putem sa cumparam decat un singur medicament...cel pentru gat...al doilea fiind un unguent pentru nasuc, pe care il prepara doar cateva laboratoare in Bacau si aceasta farmacie nu-l aveau...Normal, cumpar primul produs...pentru ca sa incep tratamentul din acea seara...si , ieri, ma postez, in farmacia care prepara si vinde al doilea produs...So:

"Buna ziua!"
Din spatele geamului, un mosulica ridica ochii, plictisit, si ramane fixat cu privirea dincolo de "prezenta" mea. Intorc, din reflex, capul...nu era nimeni in spatele meu... Dau din nou "Buna ziua!" si imping, usor, reteta prin deschizatura gemuletului...si, il rog, politicos sa ma serveasca doar cu al doilea produs...
Satul, parca de mine, ia reteta, o citeste si, fara sa spuna nimic, imi pregateste AMANDOUA produsele...
Eu, in naivitatea mea , consider ca nu a auzit rugamintea mea...si, repet, politicos, "doleantza"... Deh...pana aici a fost...
Isi pune ochelarii, se ridica...sa faca impresie, cred......si incepe:
"Pai...cum va permiteti sa veniti, aici, sa cumparati doar un singur produs, din doua?"
Cred ca glumeste si zambesc usor...in coltul gurii...
"Ah...mai aveti nepolitetea sa mai si radeti... Deci, ori cumparati amandoua produsele-ori niciunul..."
"WHAAAAATTT?!" Bey...gata cu fazele astea...ca se ingroasa gluma... "Draga domnule, continui, pe un ton amabil, primul produs l-am cumparat, deja..."
"Pai...de ce l-ati luat? Ce inseamna asta? Ce e cu tupeul asta?"

"In primul rand...nu stiu ce e cu atatea intrebari...si pentru ce atatea intrebari...Cum adica: de ce l-am cumparat?! "...spun, inca...destul de calma...
"Pai...trebuia sa veniti sa le luati pe amandoua de aici si gata...Ca ce..e asta" si-mi inainteaza punga cu amandoua produsele in ea...
Gata...deja incepusem sa clocotesc... ghearele tasneau una cate una, coama era in flacari... pregateam ragetul ...
"Mey...nene (gata cu frumosul...)...nu ca ar trebui sa ma justific in fata TA...dar, sunt draguta sa explic...aseara,dupa ce am iesit de la medic...am cumparat primul medicament pentru ca sa incep tratamentul copilului...Aici era inchis..."
"Eh...daca vii cu explicatii de genul asta...La revedere!" si-mi inapoiaza reteta...
Am vazut negru in fata ochilor!
"Bey, mosulica...in primul rand, nu vad unde scrie ca trebuie sa fi cumparat amandoua produsele din aceasta farmacie...Gata cu justificarile... Esti atat de batut in cap...incat banii sunt mai presus decat sanatatea unui copil...Ai imbatranit degeaba! Lasa-te de meserie..."constipat" mintal ce esti!" si, ma intorc sa plec...
Se uita, socat, la mine...clipind des...
"Dupa ce ca sunteti vinovata...mai aveti si tupeu sa vorbiti!", adauga, destul de tare...inact sa poata fi auzit...

M-am oprit...am facut stanga imprejur...am strans din pumni si am "aruncat": "Daca ajung in spatele geamului iti fac guler ochelarii!" In mometul acela...s-a auzit tzauitul senzorilor usii de la intrare...Respir adanc, realizez ca nu e momentul sa continui... (nu ca nu mi-ar fi facut mare placere...) si plec...cu ganduri pline de planuri de genul...cum ma voi intoarce si ii voi da un bobarnac mosului, cum ii voi sparge, geamurile la cosmelie...etc...Deh...n-am facut nimic din toate acestea...
...m-am calmat intre timp...dar...acu', dupa ce am retrait momentul...mai-mai ca m-as intoarce cu o reteta... doar-doar sa-l stresez pe mosh...
Am gasit pana la urma, la alt laborator...produsul respectiv...inca o data, norocul mosului...ca altfel...
Ziua a continuat pe "plantatia" sora-mii...si, seara s-a incheiat (adica 12 noaptea) cu o repriza de tuse, din partea fii-mii...concluzionata cu varsatura...Asa ca, in miez de noapte, schimbam lenjerii...curatam...si injuram de mama focului...
Si, acum, sunt plina de nervi...abia ce ii trecuse, oarecum tusea...si, aseara iar a apucat-o... Si, acum "behaie" de mi se ridica parul in varful capului... Si...e atat de incapatanata... sta fara papucei...pe gresie, pe unde apuca...ma doare gura de atata explicat cum sa stea incaltata... am febra musculara de la atata aplecat sa o incalt...si ea nimic... cum sa nu se imbolnaveasca?!

Offf....ca v-am zapacit!

Ma apuc sa citesc din urma...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, made in RO
Eu din cauza acriturilor din cea mai apropiata farmacie - si e si non-stop - de langa mine, nici nu mai trec pe acolo, mai bine strabat orasul. Tot asa ... discutii tampite pe banii si timpul meu si si eu raspund tare greu la provocari.
Pupici la Miztu
Cu Giulia avem o regula: e rece la picioare isi alege ea singura sosetele. Si cum e mereu rece cand nu are sosete, castig io

Dodo, nu asta se vede, ci cum sta ochiul mai inchis adica se vede ca nu-l foloseste la fel de mult ca pe celalalt. La mine era ca o perdea, tot cristalinul invaluit - bezna . Mi-e frica de controlul din iulie ... .

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, nu asta se vede, ci cum sta ochiul mai inchis adica se vede ca nu-l foloseste la fel de mult ca pe celalalt. La mine era ca o perdea, tot cristalinul invaluit - bezna . Mi-e frica de controlul din iulie ... .

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Stiu ca nu se vede ce am descris ,asta se vede la aparate si cu atropina pusa(asa-i la Bogdan).De ce sa-ti fie frica???Se spune [nu stiu-tu poti sa-mi spui daca-i asa]ca dupa transplant vezi exact ca inaite de a te imbolnavi.Daca purtai ochelari tot vei purta ,...

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Da, teoretic da. Insa trebuie mai multe luni in fct de cat de avansata era boala, sa realizeze efectiv creierul noile informatii si sa le prelucreze. Ai sa vezi ce controale va face Bogdan dupa, ciudate tare, esti pus sa citesti si sa vezi printr-un cerc mic-mic, nu mai retin explicatia, insa asa se adapteaza ochiul cica si reuseste creierul sa proceseze informatia.
Da, din pacate nu mi-au putut corecta celelalte defecte aparute pe parcurs, asa ca voi purta ochelari, dar nu ma deranjeaza deloc. Ma rog sa nu imi apara belele prea curand la celalalt ochi ca atunci am pus-o
Dodo, astept sa ne scrii sambata

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Am revenit!

Annie, te , scumpo! Imi pare rau pentru toate neplacerile prin care treci... Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, pana la urma... esti fata inteligenta...stii ce trebuie sa faci... Sunt convinsa, ca la momentul potrivit vei lua decizia corecta...daca, nu se mai poate deloc...si vei avea parte de liniste si fericire. Numai ca...nu lasa momentul prea mult asteptat...E dreptul tau, la o viata implinita!

"Valeu"...ca m-au apucat nervii si pe barbati acu'...Ca am avut, si eu, ieri, o repriza cu hazbandul... Imi venea sa-i "umflu ochii" (vorba unei amice... ) Mey...se cred centrul universului... mare r...t...ca, dincolo de ei...nu mai exista viata...Pana mea! Cand m-oi rascula (Joanna D-arc...imi scrie in frunte...) si fac revolutie...mai bag si de o greva... sa vad cum se mai descurca?! Azi...n-am vorbit deloc la telefon...in conditiile in care, de obicei, pana acum inroseam firul...

Nah...cum sa se mai lase omul (eu, adica...) de cand are atatia factori stresanti, in juru-i?!

Katty, multumesc frumos pentru urari! ! Acusi, acusi plecati in concediu! Relax cat curpinde si petrecere faina!

Ledi, iti veni pachetul de la Quelle, draguta mea?! Ti-am spus sa te astepti la el, in termen...
Cat despre cresa... cu riscul de a ma repeta...eu am ales sa mai stau, inca un an, acasa cu Mitzu... din lipsa de incredere fata de crese- poate de asta nici nu ne-am zbatut sa gasim un loc... deh...asa am considerat atunci si nu regretam... Numai ca e greu...pe un singur salariu... se resimte... Si...eu stau ingrijorata...incotro o voi apuca, din septembrie, cand va incepe fii-mea, gradi'... Nu stiu unde ma voi angaja...la vechiul jobb...no way...E un program foarte incarcat...nici o sansa... Vorba ta: cine sa o ia pe micuta de la gradi' in conditiile in care, sotul meu lucreaza, aproape non-stop...cateodata si duminica e la sv... Pai...sa mai am si eu un jobb la fel de incarcat... nu stiu, sincer! adevarul e, ca e cam greu, in ziua de azi, sa mai gasesti un sv care sa presupuna 8 ore de program, sa fie cat de cat si platit bine...
Bafta! Sper sa gasesti solutia cea mai buna!

Dany, ! Vazut pozicile! Mey...inceteaza cu "suncile etc" si punct. Arati bine! Esti o femeie frumoasa!
La multi ani, finutului! Sa fie sanatos si mult noroc in viata! Petrecere frumoasa!
L-am vazut in pozici si e scumpic...asa dolofanel...
Mey...buuuun socru ai...face piftie... chiar ca ar merge acu'...sa ma racoresc...

Daria, mercic pentru "luminare"! Am bagat la "cutie"! in weekend...deja...m-am data mare, ca voi face gulas...REAL GULAS...(reteta de reteta...mercic...)
Daaa...bine spus: Made in Romania! Asa imi e de....... cateodata... NO COMMENT...Ah...doar atat permite-mi sa spun: "f..k all of them..."
Mercic pentru sfat! Am incercat si cu sosetele...sta cat sta cu ele... pe urma le ascunde... Mda...
Bafta la controlul din iulie!

Catutza, bafta maine la dentist! sa nu doara si sa treaca repede!

Copilutzu, multumesc din suflet pentru urari! I-am tot dat pentru imunitate...dar...nush ce sa mai spun...
Cat despre Tili si puiuti... imi pare rau...Dar...las' sa fie ea sanatoasa...multi, multi ani deacu' inainte! "blanosul"!
M-ai amuzat cu sanii...Cate n-ar vrea sa se incadreze in masurile tale...Sa le aiba naturale! Fii mandra de ce te-a inzestrat mama natura...
Eu..raman cu "push up-ul"...vorba Annei!!!
Felicitari nepoatei!
Ah...nu vreau sa-mi imaginez cum reactionam in situatia cu liliacul...AMARAT?! Decupam peretzii, usa, geamul...ce gaseam in cale...
NASOL MOMENT!!!!!! Oh...brrrr...numai cand ma gandesc... ati fost, oarecum, calmi...
Distractie faina, maine, la Sarata Monteoru!

Gabi, o pentru micuta "speach-ritza"! Sa-ti traiasca puisorii!

Va tzuc, dragutelor! O zi faina in continuare!
Si...ma scuzati ca m-am descarcat..simteam nevoia...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off,Dodo,cand citesc prin ce treceti ma iau fiori reci pe spate..Imi pare tare rau..
Am vazut filmuletul,e o dulceata Isa.

Ioana,asa-s unii,n-ai ce le face..
Eu chiar nu-mi permit sa stau mult pe acasa,vad acum cum este sa stai dintr-un singur salariu(daca era unul baban,nu-mi faceam probleme),asa ca nu as putea sa rezist sa stau 1 an in situatia asta.
Si da,nu mai sunt joburi de 8 ore,dar nici 13 nu pot sta la munca,ca sta al meu de la 7 dim la 9 seara si mai munceste si sambata..deci nu pot priva copilul de prezenta amandorura.Plus ca n-are cine sa stea cu el de cand termina la cresa/gradi,pana seara.Si sincer,nici eu n-as putea sa stau departe de el atat de mult timp,sa vin de la serviciu si sa-l gasesc dormind si sa nu-l mai vad decat in we..

Annie,sper sa-ti fie bine si sa-ti gasesti linistea.

Katty,concediu placut.

Catutza,bafta la dentist.Sunt groaznice durerile de dinti..

Dany,merg sa-ti vad pozele ca n-am apucat sa le vad si apoi vin sa comentez.

Copilutzu,pe ale tale le-am vazut,ca nah,e mai simplu,link direct.Faine,dar sa stii ca multe ar vrea sa aiba asa sani si din cauza lor fac chirurgii plasticieni o gramada de bani.Esti bine asa cum esti.

Acum sa va povestesc putin si despre noi.Aseara eram la soacra-mea si fii-miu era in camera cu ta-su se uitau la un concert cu Michael si se uita David,se uita si la un moment dat incepe sa cante..iiii iiii..Toata seara a tinut-o intr-un cantat de am ras cu lacrimi.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

gata,am vazut pozele..
Moaa ce frumos e finutul tau..Sunteti toti niste frumosi.
Si da,ea e atat de slaba..daca vrea ii dau eu vreo 5kg de la mine,ca am de dat niste kg,da' nu le vrea nimeni.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...
Va ofer cu drag si

Va doresc o zi frumoasa si numai bine,noi asteptam sa se intoarca al meu de la servici si sa ne urnim spre Dany,Katty,Cata,Lilia...

E primul drum mai lung pe care il face Isabella sper sa fie totul ok si nu tot drumul sa am pe afara...dar acum ce o fi o fi.
Dany dau semn
Daria

pentru toate felinele

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Subscriu si eu, Ledi si Dany sunt frumoase
Eu azi la 12 plec home ca-mi vine finutul de 7 ani si ne vom dixtra Am de facut mancare si apoi duc copiii in parc, yuhuuu

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput