Leoaicele DC*(38)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Hop si eu...

Daria, sar'mana pentru reteta! Suna bine-rau...de tot......Da' am doua intrebari:
Cucta?! ce e?
si
in ceea ce priveste fasolea...pastai sau uscata, boabe?
In rest...imi "ploua in gura" si...abia astept sa pun reteta in practica...

Adi, pozicile! Cata e frumoasa foc! Cata finete si ce tinuta eleganta dezvolta baletul...Te felicit, sincer, pentru implicarea fetitei in astfel de activitati... Draguta si in rochitica grena...e cea de care povesteai, nu?
Mey...dar chiar ca ai maini pricepute! Pe langa cofetarit, unde esti AS...vad ca te pricepi si la aranjatul parului... Super coafura...
Asa..am ajuns la capitolul "delicatese"...Bestial tortul... desi, cred ca a fost destul de dificil sa-l "construiesti" Cata inspiratie cu ceasul...Super tare!
si, restul meniului... Felicitari!

Spuneai de ploaie...iti trimit cu mare drag...ca, deja, a devenit enervanta rau...in Bacau...Sper sa ajunga si la voi, cat de curand, daca asta ti-e dorinta...

Multumes pentru urare! Trebuie repetate analizele la urina intrucat, acum doua zile...mi s-a parut ca e cam tulbure...a nimerit o data la olitza... Fii-mea face tot in pampers...nu reusesc sa o dezvat, deloc, de el... si a spus pediatrul ca, in aceste conditii, poate foarte usor sa faca infectie urinara...desi ii schimb pampers-ul des...Ea acum a crescut, are mictiuni mai dese, urina sta colectata in pampers, e cald...si...

Dany, am inteles! Deci taiatul motului si tavita...luna viitoare, la curte, la aer curat! Foarte frumos!

Multumesc pentru urari! sincer...sunt cu nervii la pamant!!! Parca, nu mai dam de capat bolilor...

Spor la bucatarit...cred ca am sa fac si eu o ciulama de ciupercute...si gulas...neaparat, gulas...

Ledi, multumesc!
Somnic usor!

Gabi, incerc si cred ca te inteleg...Imi pare foarte rau pentru tot ce vi se intampla! Multa sanatate si cu Dumnezeu inainte!

Annie, unde esti?! Ma pui pe ganduri...cand plecai pe undeva...spuneai tot timpul...Sper ca esti ok!

Va tzuc, dragutelor! O seara placuta, in continuare!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ma uimiti cat ati scris azi!!!
Gurese, ce s-a intamplat??? E de bine, sper!!!

Ledi, asa e, fiecare copil e in felul lui! Poate David chiar vrea sa se ridice si sa mearga de-a busilea si sa nu stea in fundulet!!! Ce vreti voi? El e diferit! Mai bine ca nu mai faci Pilates...oricum ia-o usor cu si cu dieta! Incet stiu ca ai rezultate mai bune!

Dany, multam de urarile de bine ptr. conced!!! Si tie, ptr. cand or veni zilele de concediu, stiu ca pleci un pic prin Delta, vad ca ti-ar prinde bine cateva zile de relax, ca vad ca esti un pic cam imprastiata...sa nu te superi...
Bafta la cumparaturi in Dragon...

Catutza, bag seama ca s-a distrat de minune azi Bia la tine la serviciu! Auzi, sa sara cat vrea ea la saltea...si eu as vrea, se poate???!!! Oricum, vad ca se obisnuieste cu clasele, cu tabla, cu creta...o sa-i prinda bine sa nu se sperie in prima zi, peste cativa ani...

Daria, ce-mi vad ochii ca scrii tu pe-acolo: "javra", "miorlaie", "dadea din labe sa zboare"... ups??? In afara ca m-a distrat sa inteleg ca nu va prea iubiti? Sau va iubiti prea mult??? Nu cred ca nu o iubesti ca e tare scumpa si dragalasa...oricum, m-a distrat tare Giulia cu disparitia blanitei!!! Mortala! Sar-na de aprecierile ptr. Andrei...si !!!!
Multam ptr. reteta de gulas, mi-o salvez, poate fac si eu cand ma intorc!

Adi, multam si tie de aprecieri si de urari, minunate preparatele tale, am salivat la greu , noroc ca plec ca altfel ma ingrasam numai privind!!! Si cred ca sotul tau nu era suparat, ci se intreba cum ai putut sa faci asa ceva, nu ca n-ar fi fost obisnuit cu creatiile tale!!!
Mi-a placut cum i-ai impletit parul Catalinei, care e frumoasa de pica!!! Superbe pozele de la serbari si de la absolvire!!! micuta vedeta!!!

Gabi, bafta sa va atingeti cat mai curand scopul!!!

Ioana, vad ca inca trageti cu tusea si cu febra lui Mitzu, sper sa se faca repede bine! Of Doamne!!! sanatate multa! Saru-mana si tie ptr. aprecieri!!! Sa stii ca si noi am vazut atunci ptr. prima data cai in parcul Herastrau!!! Ne-am intalnit in 2 randuri cu ele, patrulele, in alta formatie, cai diferiti dar superbi, prima data n-am apucat sa-i fotografiez, cred ca e ceva nou!
Si pe aici ploua, aproape in fiecare seara...si acum se pregateste!

Annie, te astept si eu cu povesti...poate data viitoare ne scrii din Romania...cine stie!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

vin cu cafea,

cine aduce ceva praji ?

Eu sunt ok, dezamagita, descumpanita, dar cum numai de astea mi se intampla, incep sa cred ca asta e starea mea normala de a fi

Dodo, te rog sa ma ierti, nu am reusit sa il induplec pe al meu sot sa te pot ajuta, ma rog, insa, sa poti strange banii, pt operatia lui Donu

si eu sunt pt Mishcaricele Cta-Buc, merge si sotul tau cu tine? O iei si pe isabella , pesupun, off tare greu

Dany, repet si eu ce au spus fetele, feictari pt ce ai facut pt fina ta , *respect*

las ca data viitoare il iei pe teo si va intalniti cu fetele din Cta ( devin jeloasa )

Katty, daca tot ai de calcat iti ttrimit si eu cateva ?

TImp frumos si distractie placuta in concediu, si sper sa nu ne uiti
Sa scriu din romania slabe sanse

LEdi, ai mey ce nu stii ca fiecare e unic, lasa piticul sa faca "ce vrea" ah si cine spunea ca dupa ce incepe sa mearga o sa slabesti MARE ADEVAR
Si arati bine, eu nu stiu de ce vrei sa slabesti, bafta daca asta vrei!

Ai tuns cupilul, De ce? PoZE???

Daria , eu nu am casa , nu am unde sa vin, n-am ce sa fac, deocamdata, al meu nu vrea (nu mia spus dar sigur asa e NU VREA) sa vin cu Clau in tara, cred ca vrea sa astept pana in august sa venim toti trei, ciu-ciu, atunci n-o sa vreau eu.
La cum se comporta ma razbun cu ce pot, faca borsh

Cred ca o sa incerc sa fac si eu gulash, fara porc ( ca deh) nam mancat niciodata, dar am auzit ca e yummy

Pai cum, Giulia nu sti , ca atunci cand faci baie la "blanoase" blana fuge ca sa nu intre la apa si apoi se intoarce ? . chestia ca blanoasele sunt foarte urate-funny cand sunt ude,

Ca si Katty ma intreb, Miorlaie ?

Catuza, pupici lui Bia, sper sa ii placa la scoala si cand o incepe cu adevarat sa mearga,

ADY, sa mor si mai multe nu, super tortul, Super meniul, ca de obicei
Mama ce printesa ai si tu , super coafura, foarte eleganta, cred ca tati si-a cumparat deja shot-gun-ul, nu?

Ioana, interesant sutienul la atingere, si pernutele de silicon care se pun in sutien obisnuit, si cel fara bretele, dar nu foloses, e shocul, atunci cand il dai jos sa dispara 75% din material genetic, de obicei folosesc push-up si , mai gasesc niste priviri pe al meu piept, si rad in sinea mea *haha sunt falsi) ce sa fac daca n-am n-am, incep sa ma obisnuiesc cu ei *bleach*

Multa sanatate lui Mitzu, de ce nui dai osccilococinum (sau ceva pe-acolo , ca denumire) eu de racelie lui Clau am scapat cu Bramhovaxom, multa sanatate

Vrajitoare moderna calare pe aspirator

Daca am uitat ceva, scuze, eu sunt foarte uituca de fel.

well, eu am c-am bocit ultimele 2 zile, ba Michael, ba soata, ba viata asta de kko, de aici, ba aberatiile sotului si comportamentul lui , mistouriel care le face, ciudat ca acum imi promite ca-mi "da una peste bot" si mai tarziu, vre-a sa ma pupe.

ma rugat sa fac ordine in acte (ale mele le tin separat, in caz ca ma da afara sa le iau intr-o secunda pe toate) ofticat cu draci, de ce nu am facut), de ce nu stiu nush ce site, si ce rahaturi mai vrea el sa stie, dar trebuie sa sar in secunda doi, altfel incep dracii, ca nu fac nimic, normal, nici chef nu am sa mai fac ceva, si pe de-alta parte nu vad unde arde.
Ca consum prea multa benzina, ca tot ce stie e numai Hilton (unde scot copilu, sa mai iasa la aer) daca u merg cum pot sa tin copilul numai in casa, daca merg, e ca merg sa m afirm eu pe acolo, ca miss si sa agat.... ca de ce nu am luat paine cand am fost sa iau inghetata, si am mers, dupa, (sunt uituca) ca d ce nam puat copilu cu mine....blah blah blah,
Apoi, am vrut sa vb , despre Dodo, sa ii trimit niste bani , Dumnezeule!!!!!, da pt el tot ce conteaza este EL si EL!
A platit aplicatia de emigrare in australia si are nevoie de IELTS de la mine cu un min 4,5, o sa-l vada joia dupa miercurea ciuc, stiu ca pot avea un test cu 6 , dar o sa ma straduesc sa fie sub 4, alte metode de razbunat, nu am

Am scris cat o zi de post, dar nu mai stiu ce sa fac! scuze de greseli

pup u all!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Dodo,intr-adevar,pare o suma mica,dar pt oamenii de rand e atat de mare.Sper sa o strangeti si sa-i faceti operatia lui Donu.Imi pare atat de rau ca nu va pot ajuta.
Btw,ti-a venit coletul de la quelle?Ca mie mi-a venit si am crezut ca fac infarct cand m-a sunat curierul,ca nu aveam de unde sa scot banii aia...No,l-am luat,cu bani imprumutati..pt fii-miu ce nu fac eu,insa ma asteptam sa-l primesc undeva in aug,dupa cum stiam eu ca merg comenzile la ei..si nah,atunci ma asteptam si eu sa intre indemnizatia...sper de fapt ca macar atunci ca intre,ca o iau razna daca ma mai tin mult asa.

Chiar voiam sa va intreb,voi ce-ati facut cand copilasii au facut 2 ani?I-ati dat la cresa?Eu ma tot gandesc,ca al meu face 2 ani in dec si practic trebuie sa-mi caut job mai devreme si sa-l dau la cresa la fel,mai devreme,ca banuiesc ca nu-l pot duce taman in dec.Sper sa treaca criza asta pana atunci ca trebuie sa-mi gasesc un job cu program lejer de 8 ore,de aia nici nu vreau sa ma mai intorc la fostul job,ca nu pot sta 13 ore la munca,destul ca sta al meu 13-14 ore.( n-ar avea cine sa-l ia pe David de la cresa daca as sta si eu atat).

Annie,pe unde esti?

Restul?

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai,

Ani ,ma rog sa te lumineze DD si sa-ti fie bine tie si copilului tau.Oricum iti multumesc ca te gandesti la noi

Azi aveti si de la aniversata zilei si peripetiile ei

Daria in 3 ore nu se incarcase pe mailCum pot sa-l punpe you tube?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Neatza..

Btw,ti-a venit coletul de la quelle?Ca mie mi-a venit si am crezut ca fac infarct cand m-a sunat curierul,ca nu aveam de unde sa scot banii aia...No,l-am luat,cu bani imprumutati..pt fii-miu ce nu fac eu,insa ma asteptam sa-l primesc undeva in aug,dupa cum stiam eu ca merg comenzile la ei..si nah,atunci ma asteptam si eu sa intre indemnizatia...sper de fapt ca macar atunci ca intre,ca o iau razna daca ma mai tin mult asa.

Am sunat ieri la ei...coletul e de pe 5 iunie in CT dar nu m-a sunat nimeni la mine.Am sunat la curierat in Satu Mare si au zis ca azi or sa ma sune cei din CT sa stabilim ce si cum...

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo,foarte dragute pozele.

Annie,nu inteleg de ce mai stati impreuna daca voi nu va intelegeti si va certati mereu.Din ce povestesti,chestiile alea sunt minore si n-ar trebui sa fie motive de cearta..ca n-ai luat paine,ca mergi nush unde cu copilul..Pe el nu-l deranjeaza ca va certati?Nu-l doare?De ce nu incercati sa fiti mai cumpatati si sa va rezolvati problemele?
Imi pare rau sa te vad asa dezamagita.Cred ca macar pt copilul vostru ati putea sa incercati sa va rezolvati problemele si sa va intelegeti..daca se poate,daca nu,asta e,dar macar sa stiti ca ati incercat.Zic si eu..nu vreau sa te supar mai tare.
edit :PS:faza cu "iti dau una peste bot"este extrem de urata.Nici in gluma nu se spune asa ceva.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2702824840073423547CBoSPf
David,tuns..Sa nu radeti,ca l-am alergat tot cearsaful cu forfecuta lui de unghii,ca nu sta locului o secunda.
Ah si ma intreba Dany parca de ce l-am tuns..pt ca avea parul prea mare,ii intra in ochisori si ii era ff cald,mereu transpira.E a doua oara cand il tund in 2 luni...ii creste repede,asa ca nu-mi fac griji,peste 3 sapt e la loc cum a fost.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Annie, nu e mai bine in Australia ??? Intreb serios. Decat acolo unde esti acum :(
Dodo, in 2 secunde iti faci cont pe youtube si gata Asteptam sa vedem

Restu` de fete ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, in 2 secunde iti faci cont pe youtube si gata Asteptam sa vedem

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei