Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 8
valen spune:
Alina, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Sunt alaturi de voiLa multi ani Alexia, Tudor si Filip!!!Carlav, felicitari pt. Larisa!
monicabo spune:
Daaa, super petrecere, f frumos a fost! Copii s-au simtit f bine.
O sa punem poze fiecare
I-am cunoscut pe Matei, Deni, Cristiana, am revazut-o pe Daria, ce mai, copii mari si frumosi.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
karligutza spune:
Alina.a, asa cum ti-am spus si la telefon, imi pare sincer rau ca treci prin aceste momente atat de dificile! sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe, iar ce va fi de aici incolo sa nu iti lase urme prea adanci! suntem alaturi de tine si de sotul tau (si de eli bineinteles!) si ne rugam sa treaca momentul acesta cat mai usor pentru voi toti! Sa ai bafta luni la medic, sa fii pe mana unor medici buni si sa fii sanatoasa! Plang odata cu tine, iar lacrimile mele nu inseamna nimic in comparatie cu durerea prin care treci tu acum.
Ai grija de tine si gandeste-te ca Elisa iti poate oferi mult sprijin! [hugs]
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
LA MULTI ANI! urez si eu sarbatoritilor zilei de 27 iunie!!!
cu toate ca v-am felicitat si direct si personal, va spun si aici
draga Dodo! si in mod evident esti un baietel de 2 ani foarte vesel, jucaus, destept si nu in ultimul rand FRUMOS! Pacat ca nu te-a prins Adeluta sa iti dea un pupic... ai vazut doar ca ei ii plac baietii mai mari! (in speta VLADUT pe care l-ar mai fi inghesuit o repriza si in pat sa-l mai pupe dar nu avea voie sa se urce incaltata in pat! asa ca ramane pe data viitoare! sa-i spui fratiorului ca sa se lase pupat ca rar o sa vada el asa ceva! )
draga Filip!... si banuiesc ca deja ai avut o petrecere frumoasa! cu topogan si poarta de fotbal.... ehee.... abia asteptam sa ne dea mami poze sa te vedem si pe tine cat ai crescut! acu 2 ani "mergeai" pe bicicleta cu picioarele-n sus dar acum stii exact cum functioneaza ...
draga Alexia! sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa ai grija de surioara ta mai mica ca e strumphitza de-a noastra! ... asteptam si noi poze de la ziua ta care banuiesc ca a fost de vis anul acesta pe taramul de la Disney!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Anto "te-am notat" si eu pe tine! adica ca si pe Timi. Va trec pe lista alba. Si da, am scris atunci la mesaje de mi-am zis ca n-o sa mai scriu prea curand, ca "mi-am facut planul", dar iata ca singura ma dezmint.... si iar vociferez pe-aici. Referitor la sot, el e bine cu toate analizele (sange, ORL, oftalmo, plamani, inclusiv tomograf), inca nu i-a iesit nimic nasol si asta ne face sa ne gandim mai mult pt.ca totusi o cauza trebuie sa existe la durerile astea de cap constante pe care le are de ceva timp incoace. Poate ca e doar stresul zilnic, insa nu stiu ce-am putea face pt.o rezolvare in acest sens, pt.ca acelasi trafic va fi mult timp de-aici incolo, serviciul la fel, nevasta si copilul la fel! deci? habar n-am, poate se va simti vreo imbunatatire dupa concediul din august. Multumim oricum pt.gandurile bune! La voi cum e? Ati scapat de muci? Ambii copilasi sunt bine acum? Va pup.
oanamada drum bun si succes la Bruxelles. Sa fie dorul cat mai usor de depasit de ambele parti. Si la tine si la Catinca!
karligutza
sunt mamica Adelutei
cristina26 spune:
La multi ani!
Filip Gabriel
Vlad Andrei
Tudor Gabriel
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Alexia
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
[red]Alina.a[red] stiu ca nu sunt cuvint suficient de puternice sa reduca durerea pe care o simti acum in sufletul tau. Imi pare atat de rau
Ingrid;
violetan spune:
Karli, si-a facut sotul tau control/eco la colecist?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
arhdy spune:
Buna fetelor.
Am fost aseara la petrecerea lui matei si a fost foarte frumos.
Am dansat, ne-am distrat si am facut cunostinta cu Matei, Deny, Daria si pe Andreea cu surioara ei Ana_Maria. Asa frumos a fost ca ne-am trezit ca este deja 21:00.
Am pus ceva poze, ce am reusit sa selectez asa rapid.
Pipici multi.