Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
sa va zic ce faceam eu la 5.30 azi de dimineata cu fiimiu dupa mine: frecam de zor covorul din sufra. e o poveste lunga: alaltaieri a varsat andrei niste lapte pe covor, am sters bine, cu solutie pt covoare.......si am zis ca gata treaba! ieri dupamiaz stateam pe canapea si am simtit un miros de ........hoit. il miros pe fiimiu ca il banuiam ca a comis vreun kkt , si nimik. o iau in 4 labe adulmecand covoru si cand ajung la locul cu pricina.........sa mor nu alta. cred ca a ramas lapte imbibat in tesatura si s-a imputit. am spalat aseara si azi dimineata cand m-am trezit putzea mai rau.........asa ca la 6 frecam covoru, asistata de fiimiu care normal ca s-a trezit...........si care mirosea si stramba din nas, dupa care lua periuta de unghii si freca si el
cred ca tre sa-l pun in masina si sa-l duc la spalatorie
hai ca m-am plans un pic, ca-s moarta de som,n.........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
ok. v-a pup! sa aveti un sfarsit de saptamana minunat........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Timi07 spune:
Merci Simo. Nu pot sa vad pozele cu Matei. Trebe sa ai cont ca sa le poti vedea?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
jadi spune:
Se vede ca va pregatiti pentru sfarsitul asta de saptamana, slaba miscarea pe aici. Am luat eu o pauza sa mai umplu forumul .
Nikole, bine ai revenit, ti-am admirat albastrelul, seamana la culoarea ochilor cu tine, restul e tati intreg. Drum bun in Brazilia!
Oanamada, drum bun si tie si sa iti rezolvi treburile repede si bine! Lasa ca vine el si netul cand o sa ai toate puse la punct!
Simo, eu mi-am facut data trecuta cont pe hi5 sa iti vad pozele si acum mi-a fost de folos. Incepe sa semene dacul cu arabul . Dar poate le muti pe picasa sa le admire si celelalte fete!
Eu am inceput de vreo 2 saptamani sa ii spun si lui Tudor povesti la culcare. Cred ca la Vlad am inceput mai devreme, parca eram cat muntele (gravida) cand ii povesteam punguta cu doi bani. Acum am inceput tot cu punguta cu doi bani si vad ca da roade. Il intreb seara daca vrea poveste si imi zice : Da, cotcodac! Asta e cocosul la el Dar ca sa imi demonstreze ca nu e la fel cu fratele lui, asculta circa juma de poveste dupa care incepe foiala in pat. Si pe stanga si pe dreapta, cam 10 minute, dupa care revine langa mine si imi spune autoritar : Cotcodac! adica sa continui. Face gura mare exact ca si cocosul, repete " bea toata apa" si ingana poezioara adica ce va de genul "mai" de la boieri mari si "bai" de la bani! Si stie ca gaina face oua Vlad era mult mai rabdator, inlemnea cand ii spuneam povestea si nu misca in front pana nu terminam.
Si chiar daca nu vorbeste atat de multe ca Vlad la varsta lui, pronunta mult mai bine cuvintele, doar cand vrea el. Adica Rodica, bona e Dodica, pe cand Vlad i-a spus mult timp Dica. Si masina e masina pe cand Vlad i-a zis patina pana la 3 ani. Mai greut deci dar mai bine. Si vad ca dezvolta o teama de Vlad, de 2 zile imi urla la baie pentru ca acum 3 zile l-a stropit Vlad in cada. Se fereste si ii este frica de Vlad, ceea ce imi demonstreaza ca Vlad inca nu s-a potolit si mai in joaca, mai serios ii mai da cate una! Lasa ca se face el mai mare si o sa riposteze si atunci o sa il potoleasca pe Vlad.
Cat despre Vlad, m-am tot plans ca nu e sportiv, de o saptamana vad ca se ambitioneaza sa joace fotbal cu prietenul lui din bloc Iustin, mult mai fotbalist.
Maine ma pregatesc de o mica reuniune, nu vine niciunul din bunici, cred ca avom fi vreo 8 adulti si 3 copii cu sarbatorit cu tot. Asa ca maine trebuie sa gatesc, am ales varianta asta ca la restaurant nu mi-ar fi tihnit nici masa, nici ei nu s-ar fi bucurat si in plus cat dorm ei, putem si noi adultii sa socializam. Si nu stiu ce sa gatesc in afara de aperitive
Un weekend placut!
Deni & Vlad & Tudor
Timi07 spune:
Jadi ti-am admirat familia in pozele de la turci dar mai ales Fetii Frumosi. Ma bucur ca ne povestesti de ei, pacat ca n-ai mai mult timp. Si mie mi se pare ca fetele mele vor fi foarte diferite si nu doar ca infatisare...
Spor la pregatiri si distractie placuta!
Karli multa sanatate sotului tau.
Eu ma refeream la vacante/excursii ca trebe sa zbori, deci sa organizezi din timp... bla bla. Aici nu e prea interesant sa calatoresti, e cam la fel peste tot.
da, Saya va avea aceeasi nasi. Poate o nasa in plus, mai vedem...
Ai zis ca ai facut ordine in pozele Adelutei dar pe aici cand mai pui un link?
Oaana va tinem pumnii sa trececi repede peste probleme, sa va faceti bine si singura problema pe care s-o aveti de-acum sa fie ce praji sa mai faceti.
Alina am dat peste pzele voastre de la turci...mamaaa ce fain arati, felicitari.
Eli e o scumpa si ea si din ce vad in poze si cum povestesti de ea. De-abea astept sa ne reintalnim. Faza cu nunta e mortala.
Cu botezul nu ma agit ca nu facem nimic in afara de o masa la restaurant in cerc foarte restrans la minum de-a dreptul.
Milena hvala lijepo!
Micky in religia evanghelica-lutherana sunt preotese/ pastor. daca el e pastor ea e pastoritza? habar n-am cum e in cazul asta.
Nikole welcome back! Uauu ce fecior frumos aveti, sa va traiasca si sa va umple sufletele de fericire fie ca sunteti in Japonia, Brazilia sau io mai stiu pe unde....
Timi07 spune:
Ashera parca ziceai ca nu-l speli pe dintisori cu pasta ca nu stie sa scuipe...scuze daca m-am ramolit si fac confuzii. Sunt paste pt bebei care nu trebuiesc scuipte, precis fetele din Ro iti pot zie ce brand gasesti.
X-ray spune:
dragele mele nu stiu de ce dar DD iar ne incearca,tare greu...luni ma duc sa-mi iau adio de la bb-ul meu...din pacate are malformatii fff grave,nu se stie daca va trai pana la 7 luni,dar dupa nastere....sper sa se termine cu bine mai ales pt mine ,am aproape 16 saptamani de sarcina ,desi el a ramas pe undeva pe la 13 si ceva...imi e tare frica si ...si nici nu stiu ce sa mai scriu...va rog sa-mi iertati absenta de pe forum dar nu stiu cand voi mai intra pt ca inca nu stiu cum vom trece peste asta....
un sincer la multi ani toti strumfilor ce vor petrece zilele si lunile urmatoare
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+
povestea noastra...
gabiarama spune:
Alina ,imi pare atit de rau . Avind alaturi de tine pe sotul tau ,pe micuta "Eisa", pe fetele de pe forum si nu in ultimul rind pe DD vei trece mai usor peste trauma psihica .
brazuca25 spune:
Alina imi pare sincer rau! Este o grea incercare pentru voi! Multa putere sa va dea Dumnezeu! Stiu ca nu exista cuvinte care sa te consoleze acum. Suntem alaturi de tine!
mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra