Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
Deniss m-am uitat si eu acum la pozele voastre, puteai sa le lasi pe toate 900 ca aveam ce vedea... super distractie si super conditii au fost la turcaleti.... 2 intrebari am pt.tine.. 1.nu i-a fost frica lui Vladut sa se acopere asa mult cu nisip? Adeluta mieuna imediat daca avea nisip doar pe laba picioarului... si 2.de ce v-ati pus si voi bratara de siguranta? va temeati ca va pierdeti unul de altul? daca il gasea vreo blonda pe raul sigur nu iti telefona! si nici invers (vreun "turc blond?" in cazul tau! )
in rest f.faina vacanta, sa o tot repetati; te-am vazut ca te-ai pus si la cantat si la dansat.. cand am vazut in poze parcarea de carucioare (toate unu'si unu') am zis clar ca in ROMANIA nu se va vedea asa ceva prea curand! iar la restaurant cati copii atatea scaune de masa speciale! f.bine pusi la punct turcii astia!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Simo78 spune:
Gata, am pus cateva poze http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=4088536&albumId=341785285
Deniss superba vacanta!
mami de Matei 28 iulie 2007
nikole spune:
Am intrat sa urez srumfilor nostri LA MULTI ANI sa fie sanatosi, sa creasca mari, sa le fie viata plina de lumina si binecuvantare
Noi...ptr cine se intreaba, suntem bine, ne pregatim sa plecam spre Brasil(peste 5 luni)...
Kevin e un strumf energic din cale fara, dar e un dulce care amesteca 3 limbi, dar face propozitii, spune ce il "doare" chiar si cu ghiveciul latin pecare il stapaneste,doarme bine, mananca bine...no...stiti si voi cum e...
eu voi intrerupe serviciul de luna viitoare si in sfarsit voi avea timp si energie suficienta sa ma ocup DOAR de copilul dn dotare...
no...cam atat de la noi...sanatate la mame, pui, si tatici de strumfi
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor.
Din nefericire pentru mine. Am inceput dimineata cu o veste foarte proasta. A murit Michael! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea insfarsit linistea de care avea atata nevoie.Ma rog pentru el. Poate pentru unele dintre voi vi se pare ciudat. Nu am fost un fan care sa tavalea pe jos. Dar muzica lui mi-a marcat tineretea. Desi nu am fost de acord cu deciziile lui in ceea ce priveste corpul lui (era atat de frumos daca ramanea afro), in schimb talentul si muzica lui nu poate fi contestata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
X-ray spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Am intrat sa urez srumfilor nostri LA MULTI ANI sa fie sanatosi, sa creasca mari, sa le fie viata plina de lumina si binecuvantare Noi...ptr cine se intreaba, suntem bine, ne pregatim sa plecam spre Brasil(peste 5 luni)... Kevin e un strumf energic din cale fara, dar e un dulce care amesteca 3 limbi, dar face propozitii, spune ce il "doare" chiar si cu ghiveciul latin pecare il stapaneste,doarme bine, mananca bine...no...stiti si voi cum e... eu voi intrerupe serviciul de luna viitoare si in sfarsit voi avea timp si energie suficienta sa ma ocup DOAR de copilul dn dotare... no...cam atat de la noi...sanatate la mame, pui, si tatici de strumfi Nikole, mami lui Albastrel "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
bine ai revenit mamico!sa sti ca noi am regusit strigand dupa tine,am aflat in schimb de la alte subiecte ca esti bine si mai ales de albastrel de care ne-a fost tare dor,si pozele le-am vazut demuuult frumosi ca de obicei!
simo na ca trebuie sa-mi fac cont sa va vad,mi-l stersesem dupa povestile care aparusesra cu site-ul asta...
arhidy si eu am crescut cu muzica lui,nu am fost fan inrait dar cine nu asculta michael si madonna in 80-90?DD sa-l odihneasca!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+
povestea noastra...
mychydutza spune:
neatza..............
am auzit si eu de michael jackson. pacat!
claucia, .poop are o gramada de intelesuri
jadi, super super pozele. se vede ca v-ati distrat !!!!!! iar tu ai intrat la apa bine de tot.......
simo78, ala negru din poza cu dintii cine e? ce a crescut matei! m-am bucurat sa va revad..........si ca ai revenit printre noi........
nikoleeeeeeeeeee, ce ma bucur ca plecati la brasil!!!! cred ca acolo te vei simti minunat! sper sa mai treci pe la noi..............si sa-mi trimiti cat mai repede o poza cu tine in fusta de frunze, manacnd o banana , la umbra unui palmier si cu un negru care iti face vant(la propriu)!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Si aici dimineata a inceput cu vesti proaste. Moartea lui Michael chiar m-a intristat. Dar el va trai prin muzica lui pt totdeauna.
Ceea ce m-a intristat si mai tare a fost sa citesc in ziar ca un tata si-a uitat fetita de 1 an in masina ieri si dupa caldura care era a murit mititica .
Credeam ca se intampla doar in USA dar uitte ca la nici 100 km de noi s-a intamplat din nou o tragedie care a curmat viata unui ingeras
Va dau o ca sa trecem si de ziua asta trista
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
.........cum o fi doamne posibil sa'ti uiti copilu in masina???????de exemplu poti sa-l uiti in cabina de proba la Zara..........da' e de zis doamne fereste!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
oanamada spune:
Neata!
In aceasta dimineata m-am trezit si am realizat ca este vineri!. Duminica la 5 ma scol si dau fuga la avion! Nu stiu daca mai apuc sa va scriu ceva pana plec...asa ca va spun de pe acum sa fiti cuminti sa nu va imbolnaviti, sa va distrati frumos la petreceri si sa plecati in vacante frumoase. O sa-mi fie dor de voi. Nu stiu cat timp voi avea acolo sa va scriu si nici nu stiu daca reusesc sa ma conectez la internet ca sotul are mari probleme cu internetul acolo unde sta! Oricum, ma voi gandi la voi si daca apuc, macar o sa va citesc! Sa-mi tineti pumnii sa gasesc ceea ce-mi trebuie si sa rezist fara printesa mea 10 zile.
In aceasta dimineata am reputat si noi o victorie..dupa 3 zile de facut pisu pe noi si prin casa direct in chilotei (precum cateii) am cerut sa facem pisu la wc si la jumatate de ora am cerut sa facem si kk...asa ca sunt tare mandra de fata mea!
Cred ca o sa dau o fuga pana la doctor ca de doua zile m-a muscat de picior un paianjen (sunt alergica!) si nu mi-am dat seama, m-am scarpinat si acum imi supureaza non-stop cu orice as da (lasand la o parte ca este ditamai galma). Nu vreau sa risc sa ma infectez ca este chiar pe glezna si este expus la praf si mizerie.
Va pup pe toate si de abia astept sa va citesc!
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
stefania_97 spune:
Mycky cred ca e stresul de zi cu zi dar nu pot sa imi imaginez cum poti sa uiti. Si desi imi vine sa il strang de gat mi-e in acelasi timp mila de tatal copilului. Iti dai seama ce inseamna sa traiesti cu vina asta in fiecare zi? Sunt impartita intre furie si mila.
Fereste-ne Doamne de asa ceva
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca