Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Cam peste o ora intra Alina in operatie.
S-o ajute Dumnezeu sa treaca de necazul asta si cu ajutorul familiei sa gaseasca puterea de-a se bucura de ceea ce are.

doamne ajuta sa auzim numai de bine!!!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

N-am acces la net decat cateva minute!
Ma gandesc la voi, mi-e dor de voi!
La multi ani tuturor sarbatoritilor! Va pup
Ma gandesc cu drag la Alina...sa iti ajute Doamne-Doamne sa treci peste necazul asta, sa iti revii repede si sa fii puternica.
Va pup de departe .....

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

oanamada, bafta la cautat casa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Un ziarist american ii ia interviu unui batran texan, trecut de 80 de ani.
La un momentdat reporterul:
- Dle, stiti ca pentru prima data in istorie America are un presedinte negru?
- Fugi dom'le de-aici....e imposibil...
- Nu serios...
- Hai dom'le lasa-ma in pace...traim in America si asa ceva e imposibil...
- Uitati ziarele ce titluri au: New York Times - "Barack Obama - Primul presedinte de culoare de la Casa Alba", Washington Post - " Pentru prima data un cetatean de culoare ajunge presedinte" ...
- Extraordinar, e incredibil... tare mandru trebuie sa fie stapanul lui !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Va multumesc pentru urari. azi sarbatoresc prin munca...si vreau sa termin repede sa-mi iau copilul acasa mai devreme.

Alina sa te ajute DD azi la operatie si sa te faci bine repede repede sa te intorci la Eli!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

alina.a sa stii ca ne gandim la tine! sper ca vei trece cu bine peste toate emotiile si gandurile...

SIMO te sun non-stop si nu raspunde nimeni la numarul pe care sun... ti-ai schimbat nr? te rog da-mi un PM daca ai alt numar.... pls! pai ce altceva sa-ti spun la telefon decat un mare LA MULTI ANI! si sa fii sanatoasa si iubita! Sa fii fericita alaturi de dl.Feras si de cavalerul cu ochi albastri (dupa care sunt topita ) MATEI! Ai un baietel de nota 10!!!!

La multi ani si lui Matei Alexandru! Sa fii sanatos si cuminte! Sa ii bucuri pe parinti, sa ii iubesti si sa fii fericit! Madalina, felicitari pentru un baietel asa mare! are deja 2 ani! Multi inainte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Si totusi Cafera ce faci de nu intri sa ne saluti? Hai ia o pauza de la despachetat si pove cum fost.

Dana vacanta placuta.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Gata, a terminat Alina interventia, nu a fost operatie, a spus ca nu a simtit nimic, fizic e totul ok, si ca ne multumeste tuturor ca ne-am gandit la ea. "Vorbim cand ajung acasa" ... iar despre Elisa mi-a zis ca plange saracuta non-stop... azi cel putin!

Sanatate multa ALINA! Si speram si ca Elisei sa ii treaca dorul luandu-se cumva cu joaca... cu tati... sunt fara cuvinte cand vine vorba de un copilas plangand de dor de mama!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamne ajuta! Sa vii repede acasa Alina si sa ni te alaturi ca sa iti alinam durerile desi cel mai bun medicament va fi Elisa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alina! multa putere! asa e, Elisa te va ajuta mult!
pt sarbatortii de ieri de ziua numelui, Miron Petru de paticut, si petru octavian de firdtcarmen, si
pt cel de astaziMatei Alexandru !
Multumim Mada pt petrecere, ne-am simtit f bine, multumim fetele pt poze, zilele astea pun si eu, reconsc ca am fost cea mai puturoasa!
Simo 78!
Dana, concediu placut la mare! Unde mergeti?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput