Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina.a

xerxe, sa va fie de bine vacanta. eu nu pot vedea poze. de ce?

dana, faine poze...........

oaana, ma bucur enorm pentru vestile bune............cred ca tie ti s-a luat un pietroi de pe inima!!!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Matei Alexandru de housepocket! sa fii sanatos si norocos si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!
LA MULTI ANI !!!! Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

xerxe, eu nu pot vedea poze. de ce?

Ai reusit?
http://family.webshots.com/album/573287659lSUpmU

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Matei si sa fii cuminte si inteligent si sa ii bucuri pe parinti! Madalina, sa va traiasca flacaul si sa fiti fericiti ca pana acum!

La Multi Ani madam Jafaari, sa ramai in continuarea vesela si dreapta ca pana acum si sa te bucuri in familia multinationala

Elena, frumoase poze de la mare! Te sfatuiesc sa stergi pozele cu Razvan in pielea goala, sunt atatia obsedati pe net si nu se stie unde pot ajunge pozele! Sunt cazuri destul de dese in ultimul timp, nu toti oamenii vad pozele cu aceeasi admiratie ca noi!

Karli, drum bun la Botshani si ai grija ce mananci

Azi trebuie sa ne gandim la Alina si sa ne rugam sa treaca totul repede si fara suferinte fizice. Cele de suflet raman dar sper sa ajutam si noi macar un pic la vindecarea lor!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

peseu: cafera, iesi la apel, te-am vazut asa ca nu te mai ascunde

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

........ma tot gandesc la alina........m-a rascolit tare ceea ce i s-a intamplat. chiar nu-mi vine sa cred............sper sa treaca cu bine. e bine ca s-a dus la unguri......cu asta s-a "rezolvat" partea fizica, dar cu psihicul........cred ca elisa ii va da putere sa treaca.......sper......

xerxe, am vazut poze. poate ca n-a intrat fiitu in apa, dar ochelarii pe nas i-a tzinut cu strasnicie . imi place despre el ca e bine facut..........al meu e lung si desirat.......seamana cu ma'sa!

atentie a aterizat...........cafera! (m-am luat dupe ce a zis jadi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI CELOR CE SI_AU SERBAT IERI ONOMASTICA!!!

LA MULTI ANI MATEI!!! sa cresti mare, sa se bucure mami si tati de tine.

LA MULTI ANI SIMO!!! sa fii iubita si rasfatata toata viata.

Drum bun si distractie placuta Karli

Alina sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste durerea asta imensa. Nimeni nu merita asa o nenorocire si cu atat mai putin voi.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Alina,suntem alaturi de tine si suferinta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

La multi ani Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

alina.a, gandul si sufletul meu sunt alaturi de tine!
eu l-am dus azi la cresa pe Denis. am fost cu el la control ieri si e ok, doar ca trebuie sa continuam tratamentul cu ospen pana se implinesc 10 zile de cand am inceput penicilina. apropo de asta, jadi injectiile i le-a facut in funduletz - l-a piscat tzantzarul si arata unde. am vrut sa-i puna branula, dar doctorita nu a fost deacord. a zis ca venele lor sunt fragile, se pot sparge si compromite pe viata, se poate infecta locul, plus ca dupa 2 zile trebuie schimbata. am acceptat cu gandul ca dupa ce-i dau un banut, am sa insist iar. dar denis la fel plangea si la gentamicina (care cica nu doare) si la penicilina, asa ca am renuntat. plus ca sigur ar fi tras de ea, si ar fi plans doar de frica, chiar daca ii facea prin branula.
am sa ii dau septilin dupa ce termin tratamentul cu antibiotic - multumesc pt sfat oaana. aceeasi recomandare am primit-o si de la doctorita si de la anya. sper sa il ajute.
vreau sa urez si eu "la multi ani" pentru Petrisorii de ieri si pentru Simo si daca nu o sa mai intru curand, pentru toti copilasii ce se sarbatoresc intre timp.
nu am avut timp sa ma uit la poze caci la servici schimbam programul in care lucram si e nebunia de pe lume, abia am timp sa mananc.
va pup si va doresc multa sanatate!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput