Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Alina,imi pare rau ca treci prin aceste momente grele.
Am vazut poze frumoase,sarbatoriti super...etc nu mai nomonalizez,sa nu uit.
Cristina,multumesc mult pentru ceea ce ai scris.Imi pare rau pentru Denis,nu stiu cum se imbolnavesc copiii in toiul verii.

Noi am venit de la Iasi,urechea lui Aaron reactioneaza la injectabil,mai are un pic(vom continua tratamentul),deci nu este nevoie de paracenteza.Ii multumesc Domnului ca ne-a ascultat rugaciunile.Va multumesc si voua ca a-ti fost alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Xerxe gata am reusit sa va admir. Mai, e culmea cum sta Razvan cu ochelarii la ochi. Smecheras baiat ai, sa-ti traiasca.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma
Acum o intrebare: stie cineva cum se face chisalita de visine? Am pus intrebarea si la bucatrie dar vad ca nu stie nimeni.

Se fierb visinele ca pentru compot, se pune zahar dupa gust si cand sunt aproape gata, se face un rantas de faina si se toarna in compot. Se mai tine cateva minute si gata. Asa face soacra mea si mie imi place.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Alina, of, ce trist. Nu stiu ce sa scriu ca sa te ajute, asa ca-ti trimit un buchet de flori .

Karli, te rog mult, cand ii mai scrii, spune-i ca o pup si eu si o imbratisez.

Somn usor in strumfarie,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna seara!
Inca nu s-a incheiat ziua, deci mai am timp sa urez LA MULTI ANI tuturor celor ce si-au sarbatorit azi ziua numelui.
pentru Miron Petru de Paticut nasicul mic, Octavian Petru de firstcarmen si Matthew Peter de fiana!

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Revin ca nu terminasem.

Dana multumesc pentru complimente. Ti le intorc inzecit! Sunteti o familie superba iar Daria este o papusica in toata regula. Ma bucur ca v-am cunoscut.

Oana, multa sanatate lui Aaron .

xerxe sa va fie de bine concediul! Cu mancatul poate e si caldura de vina, si Deny mananca foarte putin in ultima vreme. Recupereaza ei pana la urma.

Alina suntem alaturi de tine! Mult curaj si multa putere. O sa treceti peste asta impreuna! Ne gasesti aici daca ai nevoie de noi.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Alina....eu nu am stiut pana acum o luna( sa fie)...ca esti insarcinata.
Cum pe aici nu mai trec, si pe la alte subiecte nu ne-am intersectat, m-am gandit sa iti trimit un pm, sa-ti spun una alta, insa din pacate nu am reusit, mereu am zis ca scriu maine...

poate a fost mai bine ca nu am scris...tocmai am citit ce s-a intamplat...cuvintele sunt de prisos, insa am vrut doar sa stii ca esti in gandul meu, ca de undeva de la mare departare iti trimit un gand bun, forta, si...langa tine si poate multe alte mame, am plans si eu ptr durerea ta...DUMNEZEU sa va intareasca...offff

Multumim ptr urarile de bine fetelor, sanatate si voua, s-auzim numai de bine

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Anto o sa ii transmit exact toate gandurile tale alinei.a .. e adevarat ca drama prin care trece e prea mare si simtim nevoia sa facem mai mult, insa macar cu un gand bun transmis si s-ar putea sa ii inseninam putin starea de spirit!...

Chiar asa, a fost zi de nume ieri pt.unii dintre noi, inclusiv pentru Adeluta Patricia mea! dragostea mea mica, Adela Patricia te iubeste mama! te iubeste si tata! te iubesc si bunicii, si matusile, si nasii si inca multi altii... lasa ca o sa cresti tu mare si o sa-i numeri pe toti ...

va pup, ma duc sa ma culc la loc pt.ca am dormit doar 2 ore, de la 3 la 5... nu ma intrebati ce-am facut pana atunci, faceti si voi un exercitiu de imaginatie! (si adunati cu pregatiri pt.plecare la moldova, lasat lui tati papa bun in frigider, calcat iar o mie de camasi.. etc! )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cu intaziere pup si eu strumfii care au facu doi anisori
Filip Gabriel
Vlad Andrei
Tudor Gabriel
La multi ani Alexia
La multi ani celor care si-au serbat ieri ziua (nu ii mai enumar ca sigur uit pe cineva)
si nu in ultimul rand La multi ani sarbatoritilor de azi Matei Alexandru si Simo

Am vazut poze multe de la petreceri .
Elena multumesc pt repeta . Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa (cel putin asa se vede din poze) .
Oaana ma bucur ca isi face efectul tratamentul. Multa sanatate puiului mic.
Nikole ma bucur ca ai mai pus poze cu Albastrel. Sunteti o familie foarte frumoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alina imi pare tare rau . Sunt alaturi de tine. Multa putere

Mergi la inceput