Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cecilia,voi cand vreti sa il aduceti acasa pe Cristi, banuiesc ca dupa 15 iulie, nu? Neaparat o puneam de-o intalneala in parculet cand vii acasa cu baiatul,poate ii da meditatii la vorbit si puturosului de Andrei!

Uitasem sa va spun! Crizata de bubitele care i-au umplut pe amandoi am fost cu ei la cabinetul de alergologie sa le facem niste teste. Lui Andrei nu i-am facut, se pare ca la varsta lui testele nu sunt concludente,insa Alexandrei i-au pus n picaturi pe ambele manute,pentru a vedea ce reactie are. Au testa-o la carne, oua,lapte,legume,faina,fructe, polen,mucegai si acarieni. Toate testele au iesit negative. Concluzia,au prurigo(parca asa mi-au spus)si sunt foarte sensibili,iar la orice piscatura de insecta in special puriceii, dezvolta ca un fel de alergie la respectiva intepatura. Ca tratament ne-au dat o crema si un fel de mixtura care se prepara la farmacie si care este fffff buna. In max 2 zile toate bubitele sunt uscate. Asta este cel mai important sa nu lasam bubita sa faca lichid, pentru ca exista pericolul ca spargandu-se sa ia tot felul de microbi.Asa ca m-am linistit si nu ma mai agit acum ca inainte cand ii vad ciuruiti!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neata !

Am vazut si eu cand am deschis laptopul stirea despre Michael Jackson si m-am intristat. Un mare ARTIST care prin cantecele cu care a incantat milioane de oameni a devenit nemuritor.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Maria e in brate la educatoare, i-a adus de afara si i-a pus la masa si bineinteles ca iar a apucat-o jalea

Mergi la inceput

E si un lucru bun in plansul ei - din cauza asta primeste prima mancarea , ii dau sa manance repede si apoi o scot din sala de mese, sa poata manca si ceilalti copii.

Mergi la inceput

Ma bucur ca ti-ai facut "curaj" sa postezi din nou, miaunici ! Te inteleg perfect cu retinerea pe care o ai in momentul in care nu ai mai scris de multa vreme - acelasi lucru l-am simtit si eu in primavara, dupa o luna si jumatate de stat "pe bara" din cauza laptopului defect.
Tare dulce este Andrei si la fel de vesel precum il stiam din ultimile poze pe care ni le-ai aratat ( demult, demult...). Deja are figura de "gradinar" , mult succes va dorim cu adaptarea ! Hai, ca baietii se adapteaza mai usor !
Concediu placut si nu ezita sa ne mai dai vesti despre voi !

Mergi la inceput

Si eu ii prezic INCULPATULUI o cariera de DJ - e foarte atasat de casti si ii plac butoanele - deocamdata cele de la aragaz , in lipsa de mixer profesional.
Da' de ce nu vrei sa te intalnesti si cu noi, de ce nu vrei decat cu Adelina ???

Mergi la inceput

Mi-a placut articolul de azi de pe coffechat, "Ne nastem fericiti?"

Mergi la inceput

Rox, offff, pare cazatura serioasa la Andrei
Mititelul... Si Alex cu febra... Multa, multa sanatate, sa nu fie nimic grav ! Ce inceput de weekend ai

Mergi la inceput

Valentina, ce bine ca piticii se simt bine la bunici, la curte - e minunat, ca nu-s nici departe de voi si puteti oricand sa mergeti sa-i vedeti. Ma bucur ca te-ai linistit cu alergiile lor, stiu ca era un mare stress pt tine ( pe buna dreptate, avand in vedere antecedentele ).
Tu cum te mai simti ? Spor la sofat !

Mergi la inceput

Mariana, mai e putin... Incearca sa te bucuri de aceste ultime momente in care nu ai (inca) un urlator in casa . Pana cand stau parintii tai sa te ajute ?
Am vazut cateva poze cu Eliza pe care nu le vazusem - e o adevarata maimutica si ea ( calca pe urmele Lisei ), am vazut ca se suia pe niste scari tare inalte, mie mi-ar fi fost frica s-o las pe Me .

Mergi la inceput